6
ErkekParfüm kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Versace Eros Edt 100 ml Erkek Parfümü 8011003809219

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
10 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.364 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.414 TL
10 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.420 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.476 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Versace Eros Edt 100 ml Erkek Parfümü 8011003809219

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Berry Cosmetics Satıcı Ünvanı: SEVGİ BERAY KARAKAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8170423641
    Bu ürün Berry Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Versace Eros Edt 100 Ml Erkek Parfüm Koku Ailesi: Fresh, Oryantal, Odunsu. Aşk, tutku, güzellik ve arzu: bunlar versace’nin yeni erkek parfümünün ana konseptleri. Erkek vücudunun mükemmelliği, başindan itibaren Versace dünyasini karakterize eden yunan mitolojisine ve klasik heykele yapilan imayla kaynaştırılmıştır. Eros, aşk tanrisi, ok ve yayiyla insanlari aşik eder. Versace eros güçlü, tutkulu ve kendisinin efendisi bir erkeğin parfümü. Eros. Kokusu. Cilt üzerinde benzersiz, şehvetli bir hava, güven verici bir erkeksilik: bunlar, mükemmel ve gösterişli, kişkirtici Eros’un aşk namelerinin özü. Ateşli bir erkeksiliği yorumlayan bir koku: nane yapraklari, italyan limon labuğu ve yeşil elma karişimindan elde edilen yoğun, canli ve coşkulu bir freshliğe sahip parlak bir koku
  • tonka fasulyesi, amber, itir ve vanilya gibi oryantal, etkileyici ve sarip sarmalayan koku notalarinin verdiği bağimlilik yaratici bir haz
  • odunsu notalari sembolize eden yoğunluk ve güç kazandirici atlas ve virginia sedir ağaci, vetiver ve meşe yosunu.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Versace 8011003809219 Eros Edt 100 ml Erkek Parfümü

Versace Eros edt 100 ml erkek parfüm, güç ve tutkuyu yansıtan son derece çarpıcı bir kokudur. Versace kalitesi ile üretilen parfüm, oldukça kalıcı bir etkiye sahiptir. İçeriğinde yer alan güçlü notalar, kullanıcıda hem ferah hem de sıcak bir his uyandırır. Ürünün Yunan mitolojisinden esinlenen teması, bu muhteşem kokunun mistik yanını da ön plana çıkarır. Özellikle baharat kokuları ve aromatik notalar, parfümü daha da özgün bir hâle getirir. Güne dinamik başlamayı sağlayan Versace Eros 100 ml erkek parfüm, gecenin ilerleyen saatlerine kadar çekiciliğini korur.

  • Miktar: Versace Eros Edt 100 ml Erkek Parfüm
  • Uygunluk: Tüm Cilt Tipleri için Versace Eros Edt 100 ml Erkek Parfüm
  • Kullanım: Günlük Kullanıma Uygun Versace Eros Edt 100 ml Erkek Parfüm

Versace Eros Edt 100 Ml Erkek Parfümün İçeriği Nasıl?

Versace Eros Edt 100 Ml Erkek Parfümün İçeriği Nasıl?

Eros edt 100 ml erkek parfümü, zengin bir içeriğe sahiptir. Odunsu kokusuyla erkeklerin karizmasını destekleyen bu parfümün en belirleyici notaları, nane ve İtalyan limon kabuğudur. Ayrıca yine formülünde bulunan amber, ıtır özleri ve Tonka fasulyesi de gün boyu tutkulu ve enerjik hissetmenizi sağlar. Versace Eros 8011003809219 edt 100 ml erkek parfüm; vanilya, meşe yosunu, Virjinya sedir ağacı ve yeşil elma gibi esanslarıyla da dikkati çeker. Ürün; muhteşem turkuaz mavisi renginde, Yunan mitolojisine uygun bir şişede tüketiciye sunulur. 100 ml boyutunda olan şişesi sayesinde kolaylıkla taşınabilir. Çarpıcı bir aromaya sahip olan parfüm, meyve ve turunç karışımları sayesinde hem ferah hem de şekerli bir koku sunar. Versace Eros edt 100 ml erkek parfüm; baharatlı, tatlı ve limonlu içeriği sayesinde dört mevsim kullanılabilir.

Versace Eros Edt 100 Ml Erkek Parfümü Kimler Alır?

Versace Eros Edt 100 Ml Erkek Parfümü Kimler Alır?

Versace Eros edt 100 ml erkek parfümü, kokusu ve bakımına önem veren erkekler tarafından sıkça tercih edilir. Ürün, modern yaşamın hızlı akışı içerisinde, erkeklerin en önemli yol arkadaşlarından biridir. Hem karizmatik hem de güçlü bir koku sunan bu parfüm, günlük yaşamda kullanılmaya uygundur. Tutkunun ve çekiciliğin bir arada bulunduğu notalar, erkeksi özellikleri ön plana çıkarır. Erkeklerin güçlü kişiliği ve özgüvenini tamamlayan Versace Eros edt 100 ml erkek parfüm, farklı ortamlara da kolaylıkla ayak uydurur. Ürün; şık akşam yemeklerinden gündüz gezintilerine, ofis toplantılarından gece eğlencelerine kadar birçok alanda size eşlik eder. İtalyan şıklığını yansıtan Versace Eros erkek 100 ml parfüm, markanın güçlü ve kusursuz kokuları arasında yer alır.

Versace Eros Edt 100 Ml Erkek Parfümün Kalıcılığı Nasıl?

Versace Eros Edt 100 Ml Erkek Parfümün Kalıcılığı Nasıl?

Versace Eros edt 100 ml erkek parfüm, uzun süre kalıcılık sağlar. Ürün, yoğun yapısı sayesinde kolayca hissedilir. Aynı zamanda sevdiklerinize de armağan edebileceğiniz bu parfüm, sahip olduğu hoş kokusu sayesinde adeta büyüler. Versace Eros edt 100 ml parfüm, erkekler kadar kadınlardan da yoğun beğeni toplayan bir üründür. Parfüm, kokusunun yanı sıra şık şişesiyle de estetik bir görüntü sunar. Versace Eros, yer ve zaman farketmeksizin sizi son derece özel kılan bir kokudur. Siz de günlük bakımınıza tutkulu ve profesyonel dokunuşlar eklemek için bu parfümü tercih edebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Versace Eros edt 100 ml erkek parfüm yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz. Böylece Trendyol’un avantajlı fiyatlarından yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.