Versele Laga Nutribird B14 (%14 PROTEİN) Pelet Yem - 250 gram Bölünmüş Ürün

124,90 TL
(0,50 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Versele Laga Nutribird B14 (%14 PROTEİN) Pelet Yem - 250 gram Bölünmüş Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Burakpet Satıcı Ünvanı: MUSTAFA BURAK SÖĞÜT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1066119194800001 Vergi Kimlik Numarası: 7770279685
    Bu ürün Burakpet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Versele Laga Nutribird B14 Pelet Yem - 3KG'LUK AMBALAJINDAN 250Gr PAKETLENEREK GÖNDERİLİR. GÜNCEL BİLGİSİNİ HANIMELİPETSTORE OLARAK BİZLERE SORABİLİRSİNİZ. PELET YEMI KUŞUNUZA ALIŞTIRMAK BIRAZ ZAMAN ALABILIR. URUNUN AMBALAJININ UZERINDE DE BU BILGI YAZAR. İLK KEZ KULLANCAKSANIZ YEMEYEBİLİR. 1. ALIŞTIRMA YÖNTEMİ: Kullandığınız normal tohum yemleri %90 oranında versele laga nutribird pelet yemi ise %10 miktarda yemliğe koyun ve kuşlarınızın önüne 1-2 hafta süre boyunca bu şekilde servis edin. Daha sonra sadece pelet yem servis edin ve kontrol edin eğer ki kuşlarınız sorunsuz bir şekilde pelet yem yemeye başladıysa kuşlarınız artık alışmış demektir. 2. ALIŞTIRMA YÖNTEMİ: Birkaç damla su dökerek açılmasını sağlayınız. Bu şekilde sanki mama hazırlıyormuş gibi (su katınca mama kıvamına gelecektır.) verebilirsiniz. İlerleyen zamanalrda su mıktarını azaltarak en son kuru tane olarak servıs edebilirsiniz. Versele Laga NutriBird B14 muhabbet ve diğer küçük paraket türleri için tam bir bakım yemidir. Ayrıca diğer papağan türevleri ve neofema türlerine de verilebilir. Özenle seçilmiş tahıllar, taze meyve ve %50 darıdan üretilen peletlerden oluşan bir yem olması sayesinde, kuşunuz artık bırakmadan tüm yemi beğenerek tüketecektir. Bağırsak florasını koruyan ve bağırsak bağırsak bozukluklarını engelleyen Florastimul içerir. Eğer kuşunuz pelet yeme alışkın değilse, yavaş yavaş geçilmesini öneririz. İçindekiler :Tahıllar, tohumlar (minimum %50 darı), meyve (minimum %5 taze meyve), sebze proteini özütleri, sebze yan ürünleri, şekerler, mineraller, L-Lisin, Metiyonin, Yukka bitki özü, fruktooligosakkaritler, vitaminler ve iz elementler. Günlük Kullanım Miktarı : Kuluçka döneminde dilediğiniz kadar veriniz. Yılın geri kalan zamanlarında haftada 2 - 3 kez veriniz. Birkaç damla su dökerek açılmasını sağlayınız. Düzenli olarak değiştiriniz.

Ürün Özellikleri

  • Mama Cinsi Muhabbet Kuşu Yemleri
  • Mama Türü Yetişkin
  • Şekil Granül
Geri Bildirim Ver