Versele Laga Versele-laga Paraket Yemi 1 Kg

124,99 TL
(0,12 TL / g)
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Versele Laga Versele-laga Paraket Yemi 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petdoys Satıcı Ünvanı: ÇAĞRI EROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3650260203
    Bu ürün Petdoys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Prestige Big ParakeetsSultan Papağanları ve Paraketler için, tohumlar ve tahıllardan oluşan, tüm vitamin ve mineralleri içeriğinde barındıran, %100 doğal, sağlıklı karışık yemdir.Yemin özel içeriği kuşun tüylerinin sağlıklı ve parlak olmasını sağlar. Kuşun hayat kalitesini arttıracak olan tüm besinsel değerleri barındırır.Küçükpaketlerde yemin bayatlamasının önüne geçmek amacıyla tasarlanan fermuarlı ambalaj ile uzun süreli taze kullanımı sağlamanın yanı sıra, paketleme aşamasındaözel teknikle oksijeni vakumlandığından, son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur. İçindekiler : Sarı Darı, Soyulmuş Yulaf, Kırmızı Darı, Buğday, Yalancı Safran Tohumu, Kanarya Tohumu, Soyulmuş Ayçekirdeği, Ak Darı, Keten Tohumu, Kolza Tohumu,Japon Darısı, Çeltikli Pirinç, Soyulmuş Fıstık, Nijer Tohumu Günlük Kullanım Miktarı : Kuşun yaşına ve türüne göre değişiklik gösterebilmek ile beraber ilk beslemelerde, yemin bolca verilerek, kuşun günlük tüketim miktarınıngözlenerek belirlenmesi tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Mama Cinsi Papağan Yemleri
  • Mama Türü Yetişkin
  • Şekil Granül
Geri Bildirim Ver