VESTEL 32H8500 32'' 81 Ekran Uydu Alıcılı HD TV LED Ready

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL

Ürün Bilgileri

VESTEL 32H8500 32'' 81 Ekran Uydu Alıcılı HD TV LED Ready

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kayın Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi Satıcı Ünvanı: HASAN FATİH KAYIN-PINAR KAPLAN ADİ ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Vergi Kimlik Numarası: 4581380304
    Bu ürün Kayın Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün TipiLED TVSeri5 Serisi (Satellite)Ekran Tipi (Panel)DLEDÇözünürlükHD Ready (1366 x 768)Ekran Boyutu32”/80 cmPixellenceVarDinamik Kontrast OranıSuper Dinamik KontrastQuick AIYokRF Girişi (Karasal/Kablo)VarRF Girişi (Uydu)VarHDMI GirişiVarHDMI Giriş Sayısı1USB GirişiVarPC Girişi (VGA)VarKompozit Girişi (AV)VarKulaklık ÇıkışıVarDahili Uydu Alıcı ÖzelliğiHDDijital TunerVarAnalog TunerVarEPG (Elektronik Program Rehberi)VarCI+VarOtomatik Kanal AramaVarTeletextVarKanal Listesi USB KlonlamaVarGüç Tasarrufu ModuVarUzaktan KumandaVarUzaktan Kumanda İçin PilVarTürkçe Kullanım KılavuzuVarİngilizce Kullanım KılavuzuVarAskı Aparatı ÖlçüsüVarE-ManualVarArapça E-ManualVarProgram HafızasıVarÇocuk KilidiVarOtomatik Kanal Arama (PLL)VarOtomatik Kayıt ve Program Arama (APS)VarOSD (Komutları Ekranda Görerek Verme)VarZaman Ayarlı Kapanma (Sleep Timer)VarYayın Bittiğinde Otomatik KapanmaVarGenel Garanti3 Yıl Garanti"]]>

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi HD Ready
  • Garanti Tipi Vestel Garantili
  • Dahili Uydu Alıcı Var
  • Görüntüleme Teknolojisi LED
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ekran Boyutu 32 inç
  • Çözünürlük (Piksel) 1366 x 768
  • Smart TV Yok
  • Renk Siyah
  • HDR Yok
  • Wi-Fi Özelliği Yok
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
  • Model Yılı 2020
  • İşletim Sistemi Marka İşletim Sistemi (Native)
Geri Bildirim Ver

VESTEL 32H8500 32 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV

VESTEL 32H8500 32 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV

VESTEL 32H8500 32 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV, Vestel markasına ait bir televizyon modelidir. Birçok teknolojik özelliğe sahip ürün, en çok aranılan ve ihtiyaç duyulan özelliklere sahip olarak piyasada bulunmaktadır. Hem LED TV olması hem de HD Ready özelliği kullanıcıların daha konforlu olarak TV izleme imkânı bulmalarını sağlar. Tasarım olarak oldukça şık ve kullanışlıdır.

  • Şık Tasarım ve İdeal Boyutluluk
  • LED TV ve Yüksek Çözünürlük
  • HD Ready Özelliği ve Teknolojiye Uyumluluğu

Ürünün Belirgin Özellikleri

Ürünün Belirgin Özellikleri

Öncelikle ürün, piyasada fiyat açısından en uygun ürünler arasında yer almakla birlikte alıcının dikkatini çekebilmektedir. Sahip olduğu HD Ready özelliğine sahip olan televizyonlar 720 p görüntüleri, 1280x720 pikselinde gösterebiliyor. Bu da onun görüntü kalitesinin ne kadar gelişmiş ve ileri düzey olduğunu kanıtlamaktadır. Ürün 1366 x 768 çözünürlüğü ile dikkat çekmektedir. Uydu alıcısının varlığı teknolojiye uyumlu bir yeni nesil televizyon olarak sunulmasına olanak tanımaktadır. Ayrıca LED görüntüleme teknolojisi sayesinde, görüntüler oldukça canlı ve doğal gözükeceğinden; filmleri veya dizileri izlerken sanki sinemadaymış izlenimine sahip olunabilecek ve göze kolayca hitap edebilecektir. Ekran formatı 16:9 ‘dur. German+Nicam Stereo vardır. Ses Çıkış Gücü: 2X6W RMS’dir. Avantajlı bir özellik olarak PC girişine sahiptir. Bu özellik sayesinde bilgisayar monitörünü TV ekranına yansıtmak mümkün olacaktır. Dijital ses çıkışı vardır. HDMI giriş sayısı: 1’dir. Kompozit girişi vardır. Bir adet USB girişi bulunmaktadır. RF (uydu) girişi bulunmaktadır. Kulaklık çıkışı ile fonksiyonel kullanım sunmaktadır. Karasal/Kablo girişi ile birlikte Turksat ve TKGS bulunmaktadır. Teletext ve Dijital Tuneri gibi verimli TV kullanım imkanı sağlayan özellikleri de mevcuttur. Dahili uydu alıcısı ile birlikte EPG yani elektronik program rehberi imkanı da kullanıcıların deneyimine renk katmaktadır.

Kontrollü Güç Harcama

Kontrollü Güç Harcama

Otomatik kanal arama ve Analog tunere sahiptir. Voltaj aralığı: 0,5W(ST-BY)220-240V AC 50HZ. Stand-by güç tüketimi: 0.5. Güç tasarrufu modu özelliği ile tasarruflu bir kullanım imkanı kullanıcıyla buluşmaktadır. Tasarruflu kullanıma sahip olmasının nedenlerinden bir diğeri olan güç tasarrufu modu sayesinde enerji harcarken daha kontrollü olmakta, elektrik ihtiyacını azaltmakta ve tasarruf sağlamaktadır. Türkçe ve İngilizce kullanma kılavuzları ile kullanırken herhangi bir problemle karşılaştığınız anda ne yapacağınızı daha iyi görme imkânına sahip olursunuz. Askı aparatı ölçüsü: 75*75 mm. Otomatik kayıt ve program arama (APS) gibi fonksiyonel birçok özellik barındırmaktadır. Zaman ayarlı kapanma özelliğine de sahip olan televizyonlarda CEC de bulunmaktadır. Yine zaman ayarlı olarak yapılabilen açılma moduna sahiptir. Otomatik ve sınırlama özeliği ile güvenli kullanım sağlayan çocuk kilidi bulunmaktadır. Bu sayede çocuklarınıza televizyon izleme konusunda engel olamama gibi bir problem yaşamazsınız. Kilit sayesinde çocukları kontrol altında ve takipte tutabilir hale gelirsiniz. Sanal uzaktan kumanda özelliği bu açıdan kullanıcıyı destekleyen bir diğer fonksiyondur. Teknoloji ile geliştirilen üründe program hafızası da bulunmaktadır. Tam olarak kullanıcı dostu olan ürün bir fiyat/performans ürünü olarak sunulmaktadır.

Ürünün Teknolojik Önemi

Ürünün Teknolojik Önemi

Vestel 32H8500 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV, sahip olduğu bu özellikler sayesinde birçok alıcının talip olduğu bir televizyon olmuştur. Teknoloji çağında bu özelliklere sahip bir televizyona sahip olduğunuz zaman aslında birçok özelliğe de sahip olmuş oluyorsunuz. Ürünün HD Ready olması ve LED TV olması da onun başlı başına teknolojiye ayak uydurduğunu gösterir. Örneğin sinemaya gitmek değil, evde film izlemek tercihleriniz arasına girebilecektir. Çözünürlüğü yüksektir ayrıca ses kapasitesi de standartları zorlar niteliktedir. Ürün, taşınması ve kurulumu kolay olan ergonomik bir yapıya sahiptir. İnternet üzerinden satışlarda satıcı baskısı ve fiyat karışıklığı gibi durumlarla karşılaşmazsınız. Bunun sağladığı fayda, tüm ürünleri bir arada görme ve fiyat- özellik karşılaştırması yapma imkânını da sunar. Bu avantajlara sahip olabileceğiniz bir internet sitesi olan Trendyol, alışverişlerde güvenilirlik ve güncelliği, uygun fiyatta ürün alabilmeyi ve ayrıca birçok alıcının yorumunu bir arada görebileceğiniz objektifliği sağlamaktadır, bu sayede alacağınız ürünü tereddüt etmeden online olarak almış ve tasarruf etmiş olursunuz.