VESTEL Çamaşır Makinesi Su Boşaltma Pompa Motoru

252 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
3. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

VESTEL Çamaşır Makinesi Su Boşaltma Pompa Motoru

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: trend parça Satıcı Ünvanı: HALİME EMRE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3340699473
    Bu ürün trend parça tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vestel Çamaşır Makinesi Su Boşaltma Pompa Motoru

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Vestel Çamaşır Makinesi Su Boşaltma Pompa Motoru

Çamaşır makinesi gibi elektronik eşyalar, birçok parçanın bir araya gelmesinden oluşur. Makinelerin önemli parçalarında meydana gelen arızalar, cihazın işlevini yerine getirmesine engel olur. Çamaşır makinesinde seçilen yıkama programa, çalışma esnasında ve bitiminde su boşaltma işlemi gerçekleştirir. Bu işlem gidere bağlanan bir boru yardımıyla yapılır. Atık suyun makineden çıkıp boru içerisinden geçerek gidere doğru gönderilmesi için bir motor gücüne ihtiyaç duyulur. Su boşaltma pompa motoru, bu itici gücü devreye sokar. Vestel markasına ait çamaşır makineleri için özel olarak tasarlanan Vestel çamaşır makinesi su boşaltma pompa motoru son derece işlevseldir. Bu motor sayesinde tambur içerisinde giysileri yıkama amacıyla çekilen su geri pompalanır. Bu işlevsel özelliği bulunan yedek parçayı makinenin doğru çalışması için güvenle satın alabilirsiniz.

  • Uzun ömürlü kullanım
  • Kaliteli malzeme
  • İşlevsel yedek parça

Vestel Çamaşır Makinesi Su Boşaltma Pompa Motoru Özellikleri

Vestel Çamaşır Makinesi Su Boşaltma Pompa Motoru Özellikleri

Beyaz eşyanın fonksiyonlarını uygun şekilde yerine getirebilmesi için donanımında yer alan parçaların düzgün çalışması gerekir. Vestel çamaşır makinesinde su pompasının pompalama işlemini gerçekleştirmesi için motorun çalışma durumu oldukça önemlidir. Yedek parçalardan biri olan su pompa motoru, kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanır. Tahliyenin gerçekleştirilmesini sağlayan bu parça farklı kısımlarla tasarlanır. Ürünün pompa gövdesinin üst kısmında filtre gövdesi ve buraya girişi sağlayan filtre kapağı yer alır. Ürün tasarımında yer alan diğer kısımlar ise sargı makarası, bobin koruyucu kapağı ve soket yuvasıdır. Tüm bu kısımlar motorun işlevini yerine getirmesi için sağlam materyaller kullanılarak tasarlanır. Ayrıca ürünün sağlam malzemeden yapılması uzun süreli kullanım sağlar. Hassas iç yapısı bulunan cihazlar için sağlam yedek parça kullanımı önemlidir. Siz de bu kaliteli materyalden tasarlanan ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Kaliteli Vestel Çamaşır Makinesi Su Boşaltma Pompa Motoru

Kaliteli Vestel Çamaşır Makinesi Su Boşaltma Pompa Motoru

Bir senkrom motoru olan ürün, ideal çalışma gerilimi ve çalışma gücü ile tasarlanır. Filtre grubu ve motor kısmı olmak üzere iki ayrı alandan meydana gelen ürün, son derece kalitelidir. Ürünün filtre kısmının özellikleri, oldukça önemlidir. Su boşaltması yapıldığı sırada yabancı maddelerin pompayı tıkaması istenmez. Su boşalırken kazan kısmına kaçan küçük parçaların pompaya geçmesini engelleyen filtre kısmı üstün bir filtreleme sağlar. Ayrıca gerekli durumlarda temizlenebilme özelliği olan bu filtre son derece kullanışlıdır. Kazanda yer alan çıkış hortumu ile su tahliye hortumunun arasındaki alana takılan motor sahip olduğu parçalar ile işlevini kusursuz şekilde yerine getirir. Ürünü daha önce kullanan müşterilerin bıraktığı Vestel çamaşır makinesi su boşaltma pompa motoru yorumları ürünün işlevi hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar. Siz de bu parçayı değerlendirebilirsiniz.

Vestel Çamaşır Makinesi Su Boşaltma Pompa Motoru Fiyatı

Vestel Çamaşır Makinesi Su Boşaltma Pompa Motoru Fiyatı

Hassas donanıma sahip beyaz eşyalar için özel olarak tasarlanan yedek parçaların kalitesi son derece önemlidir. Makine içerisinde mevcut bulunan su tahliyesi pompa motoru, düzgün çalışmıyorsa beyaz eşyanın verimi düşer. Arıza durumlarında bu işlevsel parçanın değiştirilmesi gerekir. Vestel marka çamaşır makinesi ile uyumlu olan bu yedek parça kaliteli dış dizaynı sayesinde ihtiyaç duyulan durumlarda kolay bir şekilde yerine takılır. Etkili su aktarımı için ideal bir güç sağlayan ürün teknik özellikleri ile dikkat çeker. Vestel çamaşır makinesi su boşaltma pompa motoru fiyatı belirlenirken tüm özellikler dikkate alınır. Parçayı oluşturan kısımların sahip olduğu teknik ve yapısal özellikler de ürünün fiyatını etkiler. Son derece kaliteli yapıda olan ürün, güvenli kullanım olanağı sağlar. Siz de bu üstün özelliklere sahip kaliteli yedek parçayı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.