VESTEL Meltem 3000 Süpürge Toz Torbası 10 Adet 200120

100 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
99,90 TL
300 TL'ye 30 TL İndirim
4 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,99 TL

Ürün Bilgileri

VESTEL Meltem 3000 Süpürge Toz Torbası 10 Adet 200120

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STT süpürgetoztorbaları Satıcı Ünvanı: ENDER ARTUNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0850299433
    Bu ürün STT süpürgetoztorbaları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 Katlı NONWOVEN SMS KUMAŞ TOZ TORBASI - Belirtilen elektrikli süpürge modeline uygun. - NONWOVEN. SMS Polipropilen ve meltblown'un üretim esnasında çeşitli yöntemlerle birleşmesinden oluşan bir aplikasyondur. SMS kumaşları yoğunlukla medikal ve hijyen sektörlerinde tercih edilmektedir.Toz torbalarının plastik ve karton kısımlarının (mavi,siyah vb.) rengi ve torbanın kumaş deseni günün imalat malzeme tedarik koşullarına göre değişebilmektedir. Bu ürün orijinalinin muadili olup, isim hakkı hak sahibine aittir. - Kağıt torbalardan daha yüksek filtrasyon seviyesine sahiptir.Üstün performansı ile süpürgenizin emiş gücünü arttırır, Kağıt torbalarda % 80 olan toz filtrasyon oranı SMS kumaş torbalarda % 99 a ulaştığından dolayı daha yüksek filtrasyon seviyesi %99 oranında 0,2 - 0,5 mikron tozların filtrelenmesi, Elektrikli süpürgenizin kullanım süresini uzatır. ?- Doğa dostudur. - Elektrikli süpürgenizin haznesine tam uyum sağlar. - Kolaylıkla yırtılmaz. - Nemden etkilenmez. - Tek kullanımlıktır. Faturalarınız firma logomuzu taşır ve kargo poşetinin ön yüzündeki fatura cebinde kargo eteketinin altındadır.Ürünlerimizde firma logomoz bulunmaktadır. Süpürgetorbaları Ekibi.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver