VESTEL Venüs V3 5580 Batarya Pil 3000 Mah

239 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.9
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

VESTEL Venüs V3 5580 Batarya Pil 3000 Mah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONREZ Satıcı Ünvanı: ONUR DİNÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4369008028000001 Vergi Kimlik Numarası: 2990214593
    Bu ürün ONREZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VESTEL Venüs V3 5580 Batarya Pil 3000 Mah-ithalatçı Garantilidir Geri Bildirim Ver Vestel Venüs V3 5580 Batarya Pil 3000 mAh
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

VESTEL pil-1 Venüs V3 5580 3000 mAh Batarya

Vestel Venüs V3 5580 batarya telefonunuzun pil ömrü tükendiğinde batarya değişimi yaparak cihazınızı kullanmaya devam etmeniz için tasarlanmış bir üründür. Vestel Venüs V3 5580 telefon modeli ile uyumludur. İyi bir telefon deneyimi yaşamanıza yardımcı olur. Vestel Venüs V3 5580 batarya uzun süreli konuşma imkanı sağlar. Yeni bir telefon satın alma ihtiyacınızı ortadan kaldırır. Ekonomik anlamda avantaj sağlar. Çin orijinali olarak geçer. Orijinal batarya ile aynı değere sahiptir. Vestel Venüs V3 5580 model telefonunuzla %100 uyumludur. Ürünün ömrünü, kullanım ömrü ve kapasitesi belirler. Kaliteli ve güvenilirdir. Vestel Venüs V3 5580 batarya cihazınızı ilk zamanlardaki gibi sorunsuz kullanmanızı sağlar. 2019 yılında üretilmiştir.

  • Performansı kullanım ömrüne bağlıdır.
  • Uzun kullanım süresi sağlar.
  • 3000 mAh kapasitelidir.

Vestel 5580 Venüs V3 Bataryanın Özellikleri Nelerdir?

Vestel 5580 Venüs V3 Bataryanın Özellikleri Nelerdir?

Vestel Venüs V3 5580 batarya cihazınızın pil ömrünün tükenmesi halinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Vestel, gelişmiş batarya tasarımıyla uzun ömürlü bataryalar sunsa da her elektronik cihazda olduğu gibi bataryanın ömrü tükenebilir. Cihazınızın pil ömrünün tükenmesi ile telefonda şarj olmama veya telefon şarjının çabuk bitmesi gibi sorunlar ortaya çıkar. Ayrıca şarjı dolu gibi görünen cihazınızın şarjında ani düşüşler görmeniz de olasıdır. Bu tarz durumlarda yeni batarya ihtiyacınız doğar. Vestel Venüs V3 5580 batarya 3000 mAh kapasiteye sahip ithal orijinaldir. Doğru kullanıldığında uzun yıllar kullanma olanağı sağlar. Kullanım süresi ve Standby süreleri bataryanın ömrünü belirler. Vestel Venüs V3 5580 model telefonun yerleşik batarya özelliği bulunduğundan batarya değiştirilirken buna dikkat edilmesi önemlidir. Cihazınızın batarya değişimini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirdiğinizde yüksek performans gösterdiğini görmeniz mümkündür.

Vestel 5580 Venüs V3 Bataryanın Kullanımı Kolay mıdır?

Vestel Venüs V3 3000 mAh pil telefonunuzla uyumlu olduğu halde kullanımı oldukça kolaydır. Batarya değişimi sırasında herhangi bir sorun yaşanmaması için değişimin profesyonel biri tarafından yapılması uygun olur. Ürün monte edilirken bataryanın zarar görmesinden satıcı sorumlu değildir. Vestel Venüs V3 5580 model telefonla birebir uyumlu olduğundan uygun şekilde monte edildiğinde herhangi bir sorun olmaz. Bataryayı telefona taktıktan sonra şarj oranı %100 olana kadar şarj edilmesi önerilir. cihaz kullanıldığından şarjın %10 seviyesine düşmesi halinde tekrar şarj edilebilir. Bu aşamadan sonra bataryadan beklediğiniz pil performansını mutlaka görürsünüz.Vestel Venüs V3 5580 batarya yorumları bölümünden kullanıcı deneyimlerini referans alarak ürünün cihazınızla uyumlu olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Kullanıcıların ürün hakkındaki geri dönüşleri olumludur. Batarya kullanılırken şişme yapmaz.

Vestel 5580 Venüs V3 Bataryanın Dayanıklılığı Nasıldır?

Vestel Venüs V3 3000 mAh pil cihazınızın ilk bataryası ile aynı dayanıklılığa sahiptir.Pil ömrü tükenmediği sürece sorunsuz kullanılır. Ürünü satın almadan önce mevcut telefonunuzla uyumlu olduğundan emin olmanız önemlidir. Vestel Venüs V3 5580 batarya orijinal ve A++ kalite lityum polimerdir. Dolayısıyla ilk kullanımda telefonunuzu uzun süre şarjda bekletmeniz gerekmez. Cihaz şarj olduğunda kullanmaya başlayabilirsiniz. 3-6 ay garanti süresi bulunur. Son derece kullanışlı bir üründür. Vestel Venüs V3 5580 model cihazınızı orijinal şarj aletiyle şarj etmeye özen göstermeniz bataryanın kullanım ömrünün uzun olması açısından büyük önem taşır. Telefonunuzu uzun süre şarjda tutmamaya özen göstermeniz bataryanın performansı üzerinde etkili olur. Yeni nesil Vestel Venüs V3 5580 batarya, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Modern ve kullanışlı özellikleriyle beğeni kazanan ürünü Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.