Vetroce Ayaklı Elips Cam Kandil 3'lü Set + Kandil Yağı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vetroce Ayaklı Elips Cam Kandil 3'lü Set + Kandil Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Aldığınız ürün tamamen el üretimi üfleme cam olup, 3'lü cam kandiller ve 200 ML kandil yağından oluşmaktadır. Cam kandiller birbirinden farklı modelleri, elegant duruşuyla hem dekorasyonunuzun bir parçası hem de aşk ateşi ile huzur ve keyif yaymaya devam edecektir. 200ML yakıt sürekli yandığında ömrü 20 saattir. Kullanmadığınız süre zarfında bitmez, azalmaz. Gaz ve benzeri maddeler gibi uçucu madde değildir. Kokusuzdur, duman ve is yapmaz.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Kokusuz
  • Renk Sarı
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Vetroce Ayaklı Elips Cam Kandil 3'lü Set + Kandil Yağı

Cam kandiller eve şık bir görüntü verir. Önemli zamanlarda ortamı süsleyen ve güzel bir hava katan bir aksesuardır. Vetroce ayaklı elips cam kandil 3’lü set + kandil yağı, sarı renklidir. Ürün, tamamen el üretimi üfleme camdan yapılır. Bu ürünün içeriği, 3’lü cam kandiller ve yanında 250 ml yağdan oluşur. Şık duruşu ile hem dekorasyon için hem de önemli günlerde aksesuar olarak kullanılabilir. Hediye olarak da gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Ortalama tüketim süresi 35-55 gün arasındadır. Yanma süresi 80-90 saat aralığındadır. Kullanıldığı sürede azalma ve bitme yaşanmaz. Ürün, kokusuzdur ve is yapmaz. Özel günlerde tercih edilebilecek şık bir üründür. İster ev dekorasyonu için ister hediye olarak tercih edilebilir.

  • El üretimi üfleme cam
  • Kokusuz ve issiz
  • Uçucu olmayan yağ

Vetroce Elips Cam Kandil 3’lü Set + Kandil Yağı Özellikleri

Vetroce Elips Cam Kandil 3’lü Set + Kandil Yağı Özellikleri

Vetroce cam kandil, günümüzde aydınlatmadan ziyade dekorasyonda aksesuar olarak kullanılır. Özel tekniklerle üretilen bir modeldir. Birbirinden farklı modellere sahiptir. Kullanıldığı süre zarfında çabuk bitme gibi olumsuz durumlar yaşanmaz ve kullananların anı yaşaması sağlanır. Kullanılmadığı sürede bitmez ve azalma olmaz. Gaz ve diğer maddeler gibi uçucu bir madde değildir. Yandığı zaman loş, güzel bir ortam sağlar. Kullanım alanında rahatsız edici duman oluşturmaz. Ürün, yalnızca ev dekorasyonu için kullanılmaz, isteğe bağlı olarak iş yerlerinde ve özel alanlarda kullanılarak ortama şık bir görüntü sağlanır. Tamamen el üretimi olması ürüne özel bir görünüm katar. Yenilikçi tasarıma sahip bir ürün olmasından dolayı, her türlü ev eşyası ve mobilyaya uyum sağlar. Aileniz, arkadaşlarınız ya da kitabınız ve kahveniz ile birlikte huzurlu dakikalar yaşamanızı mümkün kılar.

Vetroce Elips Cam Kandil 3’lü Set + Kandil Yağı Avantajları

Vetroce Elips Cam Kandil 3’lü Set + Kandil Yağı Avantajları

Vetroce ayaklı elips cam kandil 3’lü set + kandil yağı yorumları arasında ürünün özel günlerde de kullanılabileceğiyle ilgili paylaşımlar da görülebilir. Ayrıca estetik görünümü sayesinde konumlandırıldığı alana da şık bir görüntü katar. Model özel bir tasarıma sahiptir. Farklı boyutlara sahip olmasından dolayı, istenildiği gibi dizayn edilir. Dayanıklı bir yapıya sahiptir ve evinize tarihsel bir anlam katar. Yağının özelliklerinden dolayı çevre dostu bir üründür. Yandığı süre zarfında herhangi bir tehlike içermez ve hava kirliliği yaratmaz. Temiz yanma sağlar ve kirletici madde üretmez. Evinize ve yakılan ortama sıcaklık katarken hoş, şık ve nostaljik bir hava da sağlar. Aydınlatma niteliğinde de kullanılabilir. Kullananlara hoş bir ortam sağladığı gibi kaliteli bir zaman dilimi de yaratır. Ürün, yağının özelliğinden dolayı tasarruf sağlar. Birçok alternatif objenin yanında kullanıma uygundur.

Vetroce Elips Cam Kandil 3’lü Set + Kandil Yağı Fiyatları

Vetroce Elips Cam Kandil 3’lü Set + Kandil Yağı Fiyatları

Vetroce ayaklı elips cam kandil 3’lü set + kandil yağı fiyatı, ürünün sahip olduğu özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Mumlar yerine nostaljik ve şık olan cam kandiller tercih edilir. Özel üretim olan cam kandiller ise evinize ve ortama farklı bir hava katarken hoş bir görüntü de sunar. Ürünün tasarruf sağlaması ve herhangi zararlı bir atığa sebep olmaması hem sağlık hem de kullanım açısından önemlidir. Yalnızca aydınlatma ve dekoratif bir aksesuar özelliği taşımaz, kullananlara huzurlu bir ortam sağlar. Ürün, sadece salon gibi büyük alanlarda değil; mutfak, oturma odası gibi yerlerde de tercih edilebilir. Yaşam alanlarını farklı obje, aksesuar ve dekoratif eşyalar ile süslemeyi sevenler için iyi bir alternatiftir. Trendyol’dan ürünün görselleri ve yorumlarını görebilir ve avantajlı fiyatlarla modele sahip olabilirsiniz.