Vi vet Vivet Tüy Dökücü Krem 40ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kurumsal Fatura
45,90 TL
Kurumsal Fatura
49,60 TL
200 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
49,95 TL
Kurumsal Fatura
52,45 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vi vet Vivet Tüy Dökücü Krem 40ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozmopol Satıcı Ünvanı: KOZMOPOL KOZMETİK SAĞLIK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582093273700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820932737
    Bu ürün kozmopol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Unisex olarak hazırlanmış özel formülü ile cildi etkilemeden tüylerin biyolojik yapısını değiştirerek 8-10 dakikada dökülmelerini sağlar lavanta ferahlığı sağlar içeriğndeki e vitamini ile cildin doğal yapısını korur, hücrelerin yenilenmesini sağlar yüz bölgesinde kesinlikle uygulanmaz dermatolojik olarak test edilmiştir Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilememektedir. % 100 orjinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Tüp
  • Hacim Mini Boy
Geri Bildirim Ver

Vi Vet Tüy Dökücü Krem ile Naif Dokunuşlar

Yaşam içinde tarzınızı oluştururken rahat ruh haline girmenize aracılık eden bir cilt bakım ürünüdür. Vi vet tüy dökücü krem 40 ml tarzınızı oluştururken cildinizi ideal görünümle rahatlığı yansıtmasına aracılık etmeyi amaçlar. Vücudunuzun çeşitli bölgelerinde sizi rutin yaşam içinde rahatsız eden, istenmeyen tüyler var olabilir. Bu tüyler kaşıntı, terleme gibi rutin yaşamı kötü yönden etkileyen çeşitli olumsuz faktörlere sebep olabilir. Bütüncül olarak vücudun birçok bölümünde çıkan bu tüyler stilinizi yansıtırken olumsuz görüntüye de neden olabilir. Özellikle termometrelerin yüksek seviyeleri gösterdiği günlerde kol ve bacak bölümleri açık kıyafet giyerek stilinizi oluşturduğunuzda çoğu zaman size engel yaratabilirler. Aynı zamanda sıcak havalarda istenmeyen tüylerde kaynaklanan fiziksel rahatsızlıklar da artabilir. Vi-vet tüy dökücü krem, özgün formülüyle cildinizde işlevli olarak yer alarak pürüzsüzlüğün anahtarı olmayı amaçlar.

  • Unisex Kullanım Avantajı
  • Lavanta Özlü Hoş Koku Serüveni
  • Tüylerin Biyolojik Yapısını Değiştirerek 7-8 Dakikada Etkili Olma

Vi vet Tüy Dökücü Krem 40 ml Özellikleri

Vi vet tüy dökücü, yapısında barındırdığı özler itibarıyla unisex kullanıma uygun olarak çok yönlü hizmet verir. Hem erkeklerin hem kadınların kullanımına ortak kullanımına açık olarak yaşam alanlarında geni kullanıcı kitlesine hitap eder. Bu açıdan arkadaşınızla, ailenizle ortak kullanıma uygun olarak evinizdeki yerini alabilir. Dermatolojik olarak test edilen Vi vet tüy dökücü krem 40 ml içeriği itibariyle vücudun birçok bölgesinde gönül rahatlığıyla kullanıma uygundur. Koltuk altı, bacak, kol başta olmak üzere birçok cilt bölgesinin pürüzsüz, parlak görünüme erişmesine aracılık eder. Ciltte kullanımın sakıncalı olduğu bölge hassas olan yüz bölgesidir. Yüz bölgesinde yararlı tüylerin varlığını ve organların sağlığını göz önünde bulundurarak kullanmaktan kaçınmanızda her zaman için fayda vardır. Bunun yanı sıra diğer bölgelerde hassas ciltler de dahil olmak üzere rahatlıkla kullanılabilir.

Vi vet Tüy Dökücü Krem 40 ml Kullanımı

Laboratuvar ortamında özel formül vasıtasıyla elde edilen 8697422250582 tüy dökme işlemi sırasında aynı zamanda cildi beslemeye de odaklanır. E vitamini içeren formülü sayesinde cildin doğal yapısının kullanım sürecinde korunmasına, herhangi bir bozulma meydana gelmemesine olanak tanır. Aynı zamanda kullanım serüveni boyunca cildin gözeneklerin beslenmesine de aracılık eder. Hücrelerin yenilenmesini de hızlandırarak cildin daima iyi görünmesine pratik olarak katkıda bulunur. Anti alerjik niteliği yapısında barındırır. Bu sayede kadın erkek fark etmeksizin geniş çaplı olarak herkesin rahatlıkla kullanımına uygun olarak hizmet verir. Deneyim sırasında cilde herhangi bir etkide bulunmadan cildi pürüzsüz görünüme ulaştırmasının altında tüylerin yapısını değiştirebilmesi yatar. Vi vet tüy dökücü krem 40 ml özellikleri itibarıyla bütünüyle doğal ve besleyici deneyimin anahtarı olarak hizmet eder.

Vi vet Tüy Dökücü Krem 40 ml Fiyatları

Vi vet tüy dökücü krem 40 ml kullanımı, rutin yaşam içinde cilde birçok açıdan kolaylık sağladığı gibi diğer işlemlerinize de yeterince vakit ayırabilmeniz amacıyla zaman tasarrufuna olanak tanır. Tüylerin yapısını değiştirebilme özelliği sayesinde 7-8 dakika içinde uygulanan bölgenin bütünüyle tüylerden arınıp pürüzsüzlüğe ulaşmasına aracılık eder. Uygulandıktan sonra en az 1 hafta boyunca bölgenin bütünüyle bakım açısından temiz kalmasına olanak tanır. Tüp formuyla sizlerle buluşarak evde pratik olarak saklanıp kullanım zamanında kolayca hazır hale getirilip cilt üzerine uygulanabilir. Kullanıcıların Vi vet tüy dökücü krem 40 ml yorumları mini boy seçeneğiyle sunulduğundan dolayı bu faydayı pratik olarak doğrular. Bütünüyle tahriş, kesik ve kızarık olmadan bakım deneyiminin tamamlanmasına aracı olan krem hoş kokusuyla mest eder. Lavanta aroması sayesinde çiçeksi aromasını uzun soluklu hissettirir. Trendyol'da yer alan bu ürünü siz de satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.