3
Fitness - Kondisyon kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Vibro Shape Titreşimli Zayıflama Kemeri Masaj Aleti Göbek Eritme

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Vibro Shape Titreşimli Zayıflama Kemeri Masaj Aleti Göbek Eritme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EnshallShop Satıcı Ünvanı: YUSUF SARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7461271853
    Bu ürün EnshallShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • vibro shape masaj ve zayıflama kemeri rl-015 masaj amaçlı titreşim yapar incelmenize ve kilo vermenize yardımcı olur.
  • darbe sayesinde güçlü titreşim sağlar.
  • Kumandası ile görsel ve aynı zamanda kolay kullanım sunar.
  • Hız seviyesini 1'den 5'e kadar ayarlayabilir ve ürünü düşük veya yüksek hızda daha verimli olarak kullanabilirsiniz.
  • Cihazın saat veya ters yönde çalışmasını sağlayabilirsiniz.
  • Vücudun istenilen her bölgesinde kullanılabilir.
  • 10 dklık otomatik kapama fonksiyonuna sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Çeşit Masaj Kemeri
Geri Bildirim Ver

Shape Titreşimli Zayıflama Kemeri Masaj Aleti Göbek Eritme

Günlük hayat koşuşturması içerisinde spor yapmaya vakit bulamayabilirsiniz. Bu bakımdan farklı yöntemlere başvurma ihtiyacı duyarsınız. Shape titreşimli zayıflama kemeri masaj aleti göbek eritme ile son derece kolay bir şekilde incelmeniz mümkündür. Ev ortamında günlük işlerinizi dahi yaparken incelmenize imkan veren bu ürün son derece pratik olması ile ön plana çıkar. Kitap okurken, film izlerken, bilgisayar başında işlerinizi hallederken, örgü örerken ve temizlik yaparken bu ürün ile göbeğinizdeki yağlardan kurtulabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken önemli nokta düzenli bir şekilde bu ürünü kullanmanızdır. Bu bakımdan düzenli bir şekilde kullandığınızda etkili bir sonuca ulaştığınızı görebilirsiniz. Tüm özellikleri ile son derece kullanışlı bir ürün olması ile dikkatleri üzerine çeker.

  • Şık ve modern tasarım
  • Pratik bir şekilde incelme imkanı
  • Minimum düzeyde ses seviyesi

Shape Titreşimli Zayıflama Kemeri Masaj Aleti Özellikleri

Shape Titreşimli Zayıflama Kemeri Masaj Aleti Özellikleri

Spor yapmak herkesin sevdiği bir aktivite olmayabilir. Bu bakımdan, Shape titreşimli zayıflama kemeri masaj aleti göbek eritme satın alarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Son derece güçlü bir titreşim gücüne sahip olması ile vücudunuza uyguladığı darbeler sayesinde sıkılaşmanıza imkan verir. Aynı zamanda, tasarımıyla da oldukça şık ve modern bir görüntüye sahiptir. 1 ile 5 arasında ayarlanabilir hız seviyesini kumanda ile kontrol edebilirsiniz. Düşük desibelde bir ses seviyesine sahip olan ürün çalışırken sizi ve çevrenizdekileri rahatsız etmez. Bu sayede dilediğiniz süre zarfında bu ürünü kullanmanız mümkündür. Bu aleti sadece karın bölgesinde değil, basen ve bacak bölgenizde de kullanabilirsiniz. Gece yatağınıza yattığınızda da kullanmanız durumunda hareketsiz kaldığınızdan dolayı yaklaşık 10 dakika içerisinde kendini kapatır. Böylece güvenli bir kullanım sağlar.

Shape Titreşimli Zayıflama Kemeri Masaj Aleti Yorumları

Shape Titreşimli Zayıflama Kemeri Masaj Aleti Yorumları

İnternet üzerinden bir elektronik alet alırken en çok dikkat edilen şeylerden bir tanesi müşteriler tarafından yapılan yorumlar ve değerlendirmelerdir. Alacağınız ürün hakkında yapılan yorumlar size o ürün ile ilgili oldukça fazla bilgi verir. Bu bakımdan Shape titreşimli zayıflama kemeri masaj aleti göbek eritme kullananlar tarafından yapılan yorumlara göz atabilirsiniz. Bu ürünü en çok beğenen kişiler, vücudunun bazı yerlerinde rahatsızlıkları olanlardır. Örneğin kas iskelet ağrısı olup yürüyüş ve spor yapamayan kişiler için son derece kullanışlı bir üründür. Aynı zamanda, çalışması halinde düşük seviyede ses çıkarması ile müşteriler tarafından beğeni toplar. İşe giderken dahi hazırlanma sürecinizde kullanabileceğiniz bu ürün, size son derece büyük pratiklik sunar. Aynı zamanda kademe ayarına sahip olması ile dilediğiniz güçte çalıştırmanıza imkan verir. Tüm bu özellikler ile, Shape titreşimli zayıflama kemeri masaj aleti göbek eritme yorum kısmı beğenilen değerlendirmelerle doludur.

Shape Titreşimli Zayıflama Kemeri Masaj Aleti Fiyatları

Shape Titreşimli Zayıflama Kemeri Masaj Aleti Fiyatları

Shape titreşimli zayıflama kemeri masaj aleti göbek eritme fiyat aralığı, ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu bakımdan son derece ekonomik olması ile ön plana çıkar. Minimum düzeyde elektrik enerjisi harcaması ile ev ekonomisine katkı sağlar. Tek seferde ödeme yapacağınız ücret ile her ay spor salonuna ödeme yapmak durumunda kalmazsınız. Spor salonuna ayıracağınız vakitte, evde işlerinizi yaparken de sıkılaşmanızı sağlayacağı için, zamandan ve enerjiden tasarruf edebilirsiniz. Uzun bir kemere sahip olması ile tüm vücut ölçülerine uygundur. Aynı zamanda ısı verme özelliği ile özel günlerinizde de size fayda sağlar. Tüm bu özellikler ile birlikte bu ürünü satın almak isteyebilirsiniz. Bu ürüne, fiyat alternatifleri ile Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz. Ürünü kendiniz ve sevdikleriniz için satın alabilirsiniz. Onların da kolay bir şekilde forma girmesine katkı sağlayabilirsiniz.