2
ErkekŞampuan kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

Vichy Dercos Anti Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan 390 ml - Kuru Saçlar

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (76)
12 saat 13 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2 Al Sepette %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
669,90 TL
23 saat 13 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Al Sepette %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 13 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vichy Dercos Anti Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan 390 ml - Kuru Saçlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOJET Satıcı Ünvanı: DERMOJET SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293093489700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930934897
    Bu ürün DERMOJET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan 390ml - Kuru Saçlar Ürün Markası: Vichy Ürün Boyutu: 390ml Özet Bilgi: Kuru saçlar için kepek karşıtı şampuan. Ürün Faydaları: -Kepek ve tekrarlayan kepeğe karşı çifte etki bakım şampuanı -Selenyum DS*+ Mikrobiyom Teknolojisi ile *Selenyum Disülfür" "Mikrobiyom dengesinin korunmasına yardımcı -Selenyum Disülfür teknolojisi ile ilk kullanımdan itibaren kepek görünümünü azaltır. -Gözle görünür kepeği 100%'e kadar gidermeye yardımcı olur -6 haftaya kadar yeni kepek oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. -Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. -Paraben içermez. Uygun Cilt Tipi: Kepek ve tekrarlayan kepek için Kullanım Şekli: İlk kullanımda saçınıza uyguladıktan sonra 2 dakika bekletin ve durulayın. Devam eden kullanımlarda masaj yaparak uygulayın ve durulayın.-4 haftalık program- Gözlerle ve ||| olmuş ciltle temasından kaçının. Gözlerle temas halinde bol su ile yıkayın. Ürün Bileşimi: Aqua / Water - Sodium Laureth Sulfate - Coco-Betaine - Glycerin - Dimethicone - Cetyl Alcohol - Hydroxystearyl Cetyl Ether - Carbomer - Ci 19140 / Yellow 5 - Citric Acid - 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol - Ppg-5-Ceteth-20 - Propylene Glycol - Salicylic Acid - Selenium Sulfide - Sodium Chloride - Sodium Hydroxide - Sodium Hypochlorite - Parfum / Fragrance.

Ürün Özellikleri

  • Etki Kepek Önleyici
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Kuru
Geri Bildirim Ver

Vichy Dercos Anti Dandruff Dry Kepek Karşıtı Bakım Şampuanı

Kepek, tüm saç tiplerinde görülebilecek bir sorundur. Yıkama sıklığı, şampuan çeşidi ve saç yapısı gibi çeşitli sebeplerle bağlantılı olan kepek problemini ortadan kaldırmak için birçok yol bulunur. Bunlardan biri de kepeğe karşı etkili bir şampuanın kullanımıdır. Vichy Dercos Anti Dandruff Dry kepek karşıtı bakım şampuanı, bu alanda öne çıkan ürünler arasında yer alır. Tedavi edici özelliğe sahip içeriği sayesinde düzenli kullanımda kepek sorununa iyi gelecek olan Vichy Dercos kepek karşıtı şampuan, oldukça popülerdir. Cilt, saç ve vücut bakımı alanında büyük bir yeri bulunan Vichy tarafından dermatolojik testlere tabi tutularak güven içinde üretilir. Dercos Anti Dandruff ürününün kepeği önleme etkisi klinik olarak kanıtlandığı için gönül rahatlığıyla kullanılır.

  • Kepek karşıtı etkili bakım
  • Kuru saçlara uygun içerik
  • Hassas saç derisi ile uyumlu formül

Dercos Anti Dandruff Dry ile Kepeksiz Saçlar

Dercos Anti Dandruff Dry ile Kepeksiz Saçlar

Yapılan araştırmalara ve testlere göre 2 haftalık düzenli kullanım ile Vichy Dercos kepek karşıtı bakım şampuanı, gözle görülebilen kepeği %100 oranda engelleme başarısına sahiptir. Düzenli kullanım devam ettiğinde 6 haftaya kadar yeniden oluşan kepek problemini önlemeye de yardımcı olur. Vichy Dercos kepek şampuanının 4 haftalık bir programı kapsayacak şekilde haftada birkaç kez uygulanması tavsiye edilir. Vichy Dercos kepek karşıtı şampuan (kuru saçlar) 390ml ürününü ıslak saça masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Saç diplerine tamamen nüfuz etmesi sağlandıktan sonra 2 dakika beklenmesi, ardından bol suyla durulanması gerekir. Kepek oluşumunu önleme etkisini gösteren ürün, eşsiz kokusuyla birlikte keyifli bir yıkama deneyimi sağlar. Kalıcılığı sayesinde koku, duş sonrasında da varlığını sürdürür. Vichy Dercos Anti Dandruff şampuan, kişisel bakımınızın gözde ürünlerinden biri olmaya adaydır.

Vichy Dercos Anti Dandruff Dry Özellikleri

Vichy Dercos Anti Dandruff Dry Özellikleri

Vichy Dercos Anti Dandruff Dry kepek karşıtı bakım şampuanı 390 ml ürün hacmine sahiptir ve uzun süreli kullanıma uygundur. Kullanım sonrasında saç derisini kepeğe karşı korurken kirden de arındırır. Toz, hava kirliliği gibi nedenlerle cansızlaşan saçlarınızı tek yıkamada temiz ve sağlıklı haline kavuşturur. Vichy Dercos Anti Dandruff Dry kepek karşıtı şampuan, saç derisinde kepeğe bağlı oluşan kaşıntı hissinin azalmasına ve kafa derisinin rahatlamasına yardımcı olur. Kuru saçlar için özel olarak geliştirilmiş başarılı formülü sayesinde saç derisini nemlendirmeye yardımcı olur. Vichy Dercos Anti-Dandruff kuru olan saçların ekstra kurumasının önüne geçerek canlılığını kaybetmesine engel olur. Vichy Dercos kepek karşıtı şampuan kullananlar tarafından beğeni toplar. Seboreik dermatit gibi pullanma ile seyreden saç derisi hastalıklarına fayda sağlayan bu ürün, saç bakımında öne çıkan seçeneklerdendir.

Dercos Anti Dandruff Dry Fiyatları ve Yorumları

Dercos Anti Dandruff Dry Fiyatları ve Yorumları

Dercos Anti Dandruff Dry kepek karşıtı bakım şampuanı 390 ml ürünü, hem erkeklerin hem kadınların kullanımına uygundur. Kuru saçlar için tasarlanan Vichy Dercos Anti-Dandruff 390 ml, selenyum disülfür adı verilen bir teknolojiye sahiptir. Bu teknoloji, ciltteki mikrobiyom dengesinin korunmasına yardımcı olur. Mikrobiyom dengesi, vücuttaki bakteri seviyesinin korunması ile alakalıdır. Mikrobiyomların cilt bariyerini korumada önemli bir etkisi bulunur ve kepek sorunu bu dengeyi bozar. Vichy Dercos kepek karşıtı şampuan 390 ml sayesinde mikrobiyom dengesi korunur. Cilt bariyerinin de korunmasına katkı sağlayan Vichy Dercos kepek karşıtı şampuan yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Ürünün altında yer alan Vichy Dercos kepek karşıtı şampuan (kuru saçlar) 390 ml kullananlar tarafından yapılan yorumlar, fikir sahibi olmanızı sağlar. Siz de Vichy Dercos kepek karşıtı şampuan fiyatını inceleyerek siparişinizi oluşturabilirsiniz.