2
KadınŞampuan kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Vichy Dercos Yağlı Saçlar Için Kepeğe Karşı Bakım Şampuanı 390ml

669,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (83)
23 saat 7 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Al Sepette %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 7 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749 TL719 TL
2 saat 7 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750,54 TL
12 saat 7 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
723,74 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vichy Dercos Yağlı Saçlar Için Kepeğe Karşı Bakım Şampuanı 390ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosmolog Satıcı Ünvanı: COSMOLOG KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212047322600010 Vergi Kimlik Numarası: 2120473226
    Bu ürün Cosmolog tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan Yağlı Saçlar Kepek ve tekrarlayan kepek için uygundur. Ürün Faydası Vichy Dercos Kepek Önleyici Gelişmiş Etkili Şampuan Normalden Yağlı Saçlara 390ml, görünür kepeklerin% 100ünü sadece iki haftada temizler. Selenium DSli Microbiome Teknolojisine sahip bu gelişmiş aksiyon şampuanı, kepeklenmeye karşı etkili bir şekilde hareket eder ve ilk uygulamadan kaşıntıyı hafifletir. Klinik çalışma 6 hafta boyunca tekrarlayan bir eylem göstermektedir.Paraben içermez. Yeni koku Dermatolojik olarak test edilmiştir. Kullanım Şekli Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan Yağlı Saçlar İlk kullanımda saçınıza uyguladıktan sonra 2 dakika bekletin ve durulayın. Devam eden kullanımlarda masaj yaparak uygulayın ve durulayın. 4 haftalık program Gözlerle ciltle temasından kaçının. ?Gözlerle temas halinde bol su ile yıkayın İçermez Paraben içermez. Yeni koku Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Kepek Önleyici
  • İçerik Keratin
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Vichy Dercos Anti-Dandruff Şampuan 390 ml Kepek Karşıtı Normal-Yağlı Saçlar Yorumları

Kepek, yenilenen saç derisindeki ölü hücrelerin bir araya gelmesiyle oluşan bir sorundur. Vichy Dercos kepeğe karşı etkili bakım şampuanı bu sorunu kökten halletmek için üretilir. Mikrobiyom dengesinin korunmasına yardımcıdır. İnsan vücudunda yaşayan tüm mikroorganizmalara mikrobiyom" denir. Cilt bariyeri fonksiyonlarında önemli rol oynayan mikrobiyom dengesi saç için çok önemlidir. Vichy Dercos Anti-Dandruff kepeğe karşı etkili bakım şampuanı 390 ml içeriğinde selenyum disülfür bileşiği bulunur. Bu bileşik kepek ve mantar oluşumunu engelleyen özelliklere sahiptir. Kepek ve mantar oluşumuna ve çoğalmasına imkân veren koşulları yok eder. Çok az miktarlarda kullanılan Vichy Dercos Dandruff ile kepek görünümünde azalmayı ilk günden itibaren fark etmeniz mümkündür.

  • Ürün hacmi: 390 ml Vichy Dercos Anti-Dandruff 390 ml Normal Yağlı Saçlar Şampuan
  • Saç Türü: Normal ve Yağlı Saçlar için Vichy Dercos Anti Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan 390 ml
  • Etken Madde: Selenyum Disülfür Vichy Dercos Anti-pelliculaire Anti Dandruff 390 ml

Vichy Dercos Anti-Dandruff 390 ml Şampuanı Kimler Kullanabilir?

Vichy Dercos Anti-Dandruff 390 ml Şampuanı Kimler Kullanabilir?

Vichy Dercos Anti-Dandruff 390 ml kepek karşıtı şampuan normal ve yağlı saçlara sahip kişiler tarafından kullanılabilir. Şampuan, ergenlikten itibaren ağırlaşan saç derisi problemlerinde kullanılabilir. Kepek, saç derisindeki pH dengesizliği nedeniyle de oluşabilir. Saç derisinin pH değeri 3,5 ile 5,5 arasındadır. Bu denge bozulduğunda kafa derisinde pullanma başlar. Vichy Dercos şampuan içeriğindeki sitrik asit pH dengesini düzenleyen önemli bir ajandır. Vichy Dercos Anti-Dandruff 390 ml normal ve yağlı saçlar için şampuan, saç derisinde mantar olan kişiler tarafından da tercih edilebilir. Saç mantarının en önemli nedeni, bedendeki bağışıklık dengesinin değişimidir. Vichy Dercos şampuan kullanımında var olan mantar rahatsızlığı giderildiği gibi mantarın oluşumu engellenir. Yoğun miktarda jöle, saç spreyi gibi kozmetik ürünleri kullanan kişiler de kepeği önlemek amacıyla Vichy şampuandan yararlanabilir.

Vichy Dercos Anti-Dandruff 390 ml Şampuanı Kaşıntıyı Geçirir mi?

Vichy Dercos Anti-Dandruff 390 ml Şampuanı Kaşıntıyı Geçirir mi?

Saç derisindeki dengenin bozulması kepek oluşumu yanı sıra kaşıntıya neden olur. Kaşımak ise saç derisi sağlığını daha da kötü etkiler. Vichy Dercos 390 ml Anti-Pelliculaire Anti-Dandruff şampuan hassas saç derisi şikayetlerinin giderilmesinde oldukça etkilidir. Kullanıldığı ilk günden itibaren kaşıntı hissini azaltır. Kaşıntı bitince kepek oluşumunu tetikleyen etkenler de azalmış olur. Böylelikle 1 aya kadar görünür kepek oluşumunu engeller. 6 aya kadar da yeni kepek oluşumunu azaltır. Şampuan içeriğindeki mentol saç derisini rahatlatır. Saç derisi rahatladıkça sebum dengesi tekrar oluşur. Vichy Dercos Anti-Dandruff kepeğe karşı etkili 390 ml bakım şampuanının kullanım talimatı kutu üzerinde yazılıdır. Talimata göre üründen az bir miktar alıp nemli saça uygulayabilirsiniz. Kafa derisine masaj yaptıktan sonra 2 dakika başınızda bekletmeniz cildi rahatlatmak için yeterlidir.

Vichy Dercos Anti-Dandruff 390 ml Bakım Şampuanı Güvenilir mi?

Vichy Dercos Anti-Dandruff 390 ml Bakım Şampuanı Güvenilir mi?

Vichy Dercos 390 ml Anti-Dandruff şampuanın kepek oluşumunu engellediği klinik deneylerle ispatlanmıştır. Tüm testler dermatolojik kontrol altında gerçekleştirilir. Klinik testlerde kullanıcılardan 2 hafta boyunca düzenli şekilde Vichy Anti-Dandruff şampuan kullanılması istenir. Bu arada kullanıcılar saçlarına başka ürünlerle müdahale etmemiştir. Test sonuçları özellikle egzamalı ciltlerde hızlı şekilde iyileşme olduğunu göstermiştir. Vichy Dercos Anti-Dandruff kepeğe karşı etkili bakım şampuanı 390 ml yorumları da kaşıntı ve egzamalarda ilk kullanımdan itibaren etkili olduğu yönündedir. Birçok cilt uzmanının da önerdiği Vichy Dercos Anti-Dandruff şampuan sürekli ve düzenli kullanılmalıdır. Şampuanın ilk kullanımdan itibaren etkili olması düzenli kullanılmasına bağlıdır. Kafa derinizde hassasiyet varsa şampuanı uyguladığınız süre boyunca cildin dengesini bozacak başka ürünler kullanmamanız önerilir. Kepek ve kaşıntı problemlerini gidermek ve sağlıklı saçlara sahip olmak için Trendyol’dan sipariş vererek Vichy Dercos Anti-Dandruff şampuan satın alabilirsiniz.