Vichy Dercos Anti-Dandruff Normal ve Yağlı Saçlar İçin Kepeğe Karşı Etkili Bakım Şampuanı 390 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
11 saat 31 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 31 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
726,87 TL
11 saat 31 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 31 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
758,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vichy Dercos Anti-Dandruff Normal ve Yağlı Saçlar İçin Kepeğe Karşı Etkili Bakım Şampuanı 390 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sidebi Satıcı Ünvanı: SİDEBİ KOZMETİK VE SAĞLIKLI YAŞAM ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770118638500001 Vergi Kimlik Numarası: 7701186385
    Bu ürün Sidebi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün ProjeSoft altyapısıyla eklenmiştir

Ürün Özellikleri

  • Etki Kepek Önleyici
  • Hacim 301 - 399 ml
  • Saç Tipi Yağlı
Geri Bildirim Ver

Vichy Dercos Anti-Dandruff Normal Ve Yağlı Saçlar İçin Kepeğe Karşı Etkili Bakım Şampuanı 390 ml

Saç bakımında kullanılması gereken ürünlerden biri de şampuan çeşitleridir. Kepeğe yatkın olan ve hızlı bir biçimde yağlanan saçlar için üretilen birbirinden farklı şampuan vardır. Vichy şampuan çeşitleri arasında bulunan Dercos, kepeklerin ortadan kaldırılmasında etkilidir. Kolay bir biçimde deriye uygulanabilen jel formu ile müşteriler tarafından beğeni kazanır. İçerisinde Salisilik Asit ve Selenyum bulunur. Bu sayede mikrobiyom dengesinin korunmasına yardımcı olur. Aynı zamanda onarıcı etkiye sahip olduğundan yıpranan saç telleri üzerinde büyük bir avantaja sahiptir. Yüksek vitamin destekli olduğundan saç diplerinin ve köklerinin beslenmesine yardımcı olur. Etkili içeriğiyle dikkat çeken bu ürün sayesinde, bakımınızı güvenle tamamlayabilirsiniz. Vichy Dercos anti-dandruff normal ve yağlı saçlar i̇çin kepeğe karşı etkili bakım şampuanı 390 ml satın alabilir, derinizin korunmasını sağlayabilirsiniz.

  • Etkili içerik
  • Tüm saç tipine uygun
  • Kolay uygulama imkanı

Etkili İçeriğiyle Vichy Dercos Kepek Şampuanı

Etkili İçeriğiyle Vichy Dercos Kepek Şampuanı

Şampuan çeşitlerinin etkili bir içeriğe sahip olması oldukça önemlidir. Özellikle hassas bir deriye ve incelmiş saça sahip olan müşterilerin Selenyum içerikli ürünleri tercih etmesi gerekir. Bununla birlikte ideal boyuta sahip olan çeşitler, uzun süreli bir deneyim kazandırır. Vichy Dercos anti-dandruff normal ve yağlı saçlar için kepeğe karşı etkili bakım şampuanı 390 ml şeklinde satışa sunulur. İdeal hacmi sayesinde uzun süreli bir biçimde kullanılabilir. Selenyum DS içeriğine sahip olan bu ürün, pullanma ve kepeklerin önlenmesine yardımcı olur. Bununla birlikte dökülmelerin ve yağlanma sorunlarının da hızlı bir biçimde durmasını sağlar. Saç derisi seyrelen ve kaşınan müşterilerin ideal kullanımına destek olur. Vichy Dercos anti-dandruff normal ve yağlı saçlar için kepeğe karşı etkili bakım şampuanı 390 ml yorumları sayesinde ürünün etkileri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Temizleyici Vichy Dercos Kepek Şampuanı 390 ml

Temizleyici Vichy Dercos Kepek Şampuanı 390 ml

Stres ya da üzüntü dönemlerinde oluşan kepeklerin saç derisinden atılması gerekir. Yıpranan saçın onarılması ve güçlü bir biçimde temizlenmesi oldukça önemlidir. Bu onarımı ve temizliği sağlamaya yardımcı olan ürünlerden biri de şampuanlardır. Özellikle vitaminler ile hazırlanan şampuan çeşitleri yıpranmış her saç telinin üzerinde onarıcı bir etkiye sahiptir. Vichy Dercos kepek karşıtı şampuan derinin tamamen temizlenmesine yardımcı olur. Kepekleri engellemenin yanı sıra yağlanmayı da geciktirir. Mikrobiyom dengesinin korunmasına yardımcı olduğundan istediğiniz verimi elde edebilirsiniz. Vichy Dercos anti-dandruff normal ve yağlı saçlar için kepeğe karşı etkili bakım şampuanı 390 ml kullananlar ürünün temizleyici etkisinden son derece memnun olduğunu belirtir. Özellikle kepeklere karşı tam koruma sağladığından günlük hayatta güvenle kullanırlar. Siz de bu ürünü satın alabilir, derinizin tamamen temizlendiğini, kirlerden ve kepeklerden arındırıldığını hissedebilirsiniz.

Vichy Dercos Kepeğe Karşı Etkili Bakım Şampuanı 390 ml Fiyat

Vichy Dercos Kepeğe Karşı Etkili Bakım Şampuanı 390 ml Fiyat

Şampuanların, duş sırasında kolay bir biçimde uygulanabilmesi, müşteriler açısından oldukça önemlidir. Vitamin değeri yüksek olan çeşitler, saç köklerinin beslenmesine ve dökülmelerin engellenmesine yardımcı olur. Özellikle kepek sorunlarının ortadan kaldırılması için üretilen Vichy Dercos, 8690595028064 kodu ile Trendyol’dan satışa sunulur. Bu kod sayesinde ürüne pratik bir biçimde ulaşabilir, güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz. İşlem sırasında saçınızda 2 dakika kadar bekleterek durulayabilirsiniz. Ardından 4 ya da 6 hafta boyunca saçınızı bu ürünle yıkayabilir, kepek oluşumunu uzun süre engelleyebilirsiniz. Vichy Dercos anti-dandruff normal ve yağlı saçlar için kepeğe karşı etkili bakım şampuanı 390 ml fiyatı müşterileri memnun eder. Hem erkek hem de kadın müşteriler tarafından kullanılan bu modeli, bütçenizi sarsmadan kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bununla birlikte saç derinizi yüksek oranda besleyebilirsiniz.