Vichy Dercos Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı 400ml

729,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 7 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
5.500 TL'ye 400 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 7 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vichy Dercos Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı 400ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OCHI-HEALTH Satıcı Ünvanı: OCHI FOOD NATURAL GIDA VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0633050538300017 Vergi Kimlik Numarası: 6330505383
    Bu ürün OCHI-HEALTH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Saç dökülmesine karşı bakımda tamamlayıcıdır. Ürün Faydası SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI TAMAMLAYICI ŞAMPUAN AMINEXIL® VE PP/B5*/B6 VİTAMİNLERİ DAHA GÜÇLÜ VE DAHA CANLI SAÇLAR Saç dökülmeleri, saç köklerinin erken zayıflamasından kaynaklanmaktadır. Saç dökülmesine karşı patentli molekül olan Aminexil®, saç köklerinin erken zayıflamasından kaynaklanan, kolajenlerin sertleşme süreçlerine karşıdır. Saç dökülmelerine karşı etkisi klinik olarak kanıtlanmıştır. Kullanım Şekli Sık kullanıma uygundur. Dökülme problemi olan ve zayıflamış saçlar için özel olarak hazırlanmş bu şampuan,Vichy Dercos Aminexil SP94™ ERKEK ve KADIN Saç Dökülmesine Karşı Bakımın mükemmel bir tamamlayıcısıdır. Gözlere teması halinde, hemen bol suyla çalkalayınız.

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Normal
Geri Bildirim Ver

Vichy Dercos Energisant Saç Dökülmesi Karşıtı Şampuan 400 Ml

Vichy, saç dökülmesi yaşayan kişiler için Dercos Energisant isimli son derece etkili şampuanını müşterilere sunar. Ürün saç diplerini besleyen formülü ile koparak dökülmeleri engelleyerek yardımcı olur. Dipten uca etkili bir bakım sağlar. Tellerin hem güçlü hem de canlı görünmesinde etkilidir. Saç derinizi nemlendirebilen içeriğiyle yıpranmayı önler. Böylece bu ürün sayesinde bakım işlemleri için gereken zamandan tasarruf edebilirsiniz. Güçlendirici formülü ile tasarlanan şampuan, yağ ve nem dengesini korunmasında yardımcıdır. Vichy Dercos Energisant şampuan 400 ml kadınlar ve erkekler için uygundur. Tüm telleri maşa, fön, boya gibi yıpratıcı işlemlere karşı koruma sağlar. Böylelikle saçınızın direncini artırarak yumuşak ve dolgun görünmesine yardım eder. 8690595028057 kodlu ürünün öne çıkan önemli özellikleri şunlardır:

  • Yağ ve nem dengesinin korunması
  • Dökülmeye karşı etkili
  • Yumuşak ve hacimli görünüm

Vichy Dercos Şampuan 400 Ml Özellikleri

Vichy Dercos Şampuan 400 Ml Özellikleri

Vichy marka şampuan, derinlemesine temizlik sağlarken canlı görünüm kazandırma konusunda da yardımcı olan bir üründür. Başlangıç ve ileri seviye dökülme yaşayan kadınlar ve erkekler için kullanıma uygundur. Vichy Dercos Energisant şampuan saç dökülmesine karşı oldukça etkin şekilde mücadele eden aktif kozmetik molekülü Aminexil ile tasarlanan yüksek etkili bir üründür. Bu önemli soruna karşı mücadele eden etkili Aminexil molekülü, 10 yıllık araştırmanın sonucudur ve 2 patent ile korunur. Ürün, saç kökünün esneklik ve elastikiyet kazanması için foliküllerin etrafındaki kolajenin sertleşmesin önüne geçer. Vichy Dercos Energisant dökülme karşıtı şampuan 400 ml hipoalerjenik formülü ile parabensizdir. Etkinliği dermatolojik uzmanlar tarafından kontrol edilir. Ürünün akışkan dokusu sayesinde durulaması ve uygulaması kolaydır. Sık kullanıma uygun olan Vichy marka şampuan ile saçlarınızı her yıkamada besleyerek canlılık katabilirsiniz.

Vichy Dercos Energisant Saç Dökülmesi Şampuanı Kullanımı

Vichy Dercos Energisant Saç Dökülmesi Şampuanı Kullanımı

Saç dökülmesi nedenlerine bakıldığında genetik faktörler, hormonal sorunlar, stres, üzüntü, yanlış beslenme gibi etkenler yer alır. İster hormonal ister kalıtsal, hangi sebeplerle olursa olsun geç kalınmadan önlem alınması gerekir. Saç kaybını yavaşlatmaya yardımcı Vichy Dercos Energisant saç dökülmesi karşıtı şampuan 400 ml güçlendirici ve nemlendirici etkiye sahiptir. İçerisindeki Aminexil vitaminleri sayesinde güçlü ve canlı görünüm için dökülmeyi önler. Aynı zamanda her bir telin beslenmesini destekler. Köklerinin erken zayıflamasının önüne geçer. Günlük kullanım için uygun olan bu şampuan ile bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Vichy Dercos Energisant saç dökülmesi karşıtı şampuan 400 ml kullananlar bakım ürünlerinin arasında tamamlayıcıdır. Böylece nem dengesini sağlayarak güçlü ve dayanıklı saç tellerinin oluşmasında yardımcı olur. Ürün, saç hücrelerini besleyen özellikleriyle öne çıkar. Geliştirilmiş formülüyle kopmaya bağlı saç tellerinizin dökülmesini engeller.

Vichy Dercos Energisant Saç Dökülmesi Şampuanı Avantajları

Vichy Dercos Energisant Saç Dökülmesi Şampuanı Avantajları

Saç dökülmesi çeşitli sebeplere bağlı olarak sıklıkla karşılaşılan sorunlardan bir tanesidir. Sağlıklı ve gür saçlara sahip olmak kişinin öz güvenini artırmak açısından etkilidir. Vichy Dercos Energisant saç dökülmesi karşıtı şampuan 400 ml yorumlarına baktığınızda ise güçlü ve canlı bir görünüm için tercih edilen ürünler arasında olduğunu görebilirsiniz. Aynı zamanda bu ürün, saçlara hacim vererek dolgun bir görünüm de sağlar. Vichy Dercos Energisant saç dökülmesi karşıtı şampuan 400 ml satın alanlar telleri dipten uca besleyerek olası yıpranmaları ve kırılmaları önler. Bu sayede güçlü bir şekilde uzama sağlanır. Vichy Dercos Energisant saç dökülmesi karşıtı şampuan 400 ml fiyatı ise içerisindeki ürünler ve sağladığı özellikler göz önünde bulundurularak değerlendirme yapılır. Saçlarınızın dökülmesini önlemek ve canlı görünüm kazandırmak istiyorsanız ürünü Trendyol’dan satın alarak sağlıklı bir saç bakım rutini oluşturabilirsiniz.