Vichy Dercos Saç Dökülmesine Karşı Bakım Kremi 200ml

818 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
826,71 TL
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
844,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
859,15 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vichy Dercos Saç Dökülmesine Karşı Bakım Kremi 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bakımfırsatı Satıcı Ünvanı: ORJİN FARMA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0647058079400001 Vergi Kimlik Numarası: 6470580794
    Bu ürün bakımfırsatı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Vichy Dercos Densi Solutions Dolgunlaştırıcı Saç Kremi 200 ml Ürün Faydaları Densi-Solutions saç bakım serisi, günden güne daha güçlü ve daha hacimli saçlar için formüle edilmiştir. Vichy Dercos Densi-Solutions Dolgunlaştırıcı Saç Bakım Kremi kökünden itibaren saçın daha güçlü ve hacimli olmasını sağlar. Saçı nemlendirirken, daha kalın ve sağlıklı görünümlü olmasına yardımcı olur. Saçı ağırlaştırmadan kolay taranmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi İnce Telli
  • Etki Kepek Önleyici
  • Hacim 200-299 ml
Geri Bildirim Ver

Vichy Dercos Energising Fortifying 200 Ml Conditioner

Saç bakımı için geliştirilmiş olan Vichy Dercos Energisant özel bir formüle sahiptir. Bu sayede saçları besler ve güçlenmelerine yardımcı olur. İçeriğinde bulunan aminexil molekülü Vichy laboratuvarlarında yapılan 10 yıllık bir araştırmanın eseridir. Vichy tarafından 2 patentle korunan molekül, saç köklerinin zayıflamasından kaynaklanan kolajen sertleşmesine karşı etkilidir. Vichy Dercos Energisant saç kremi dökülme karşıtı tedavide destekleyici bir görev üstlenir. Saçlara kökten uca canlılık katar. Plasebo etkisine karşı etkinliği kanıtlanmış olan saç kremi düzenli kullanımda başarılı sonuçlar almanızı sağlar. Vichy Dercos Energisant kullananlar tarafından yapılan yorumlar da ürünün başarısını ortaya koymaktadır. Vichy Dercos Energisant saç saç bakım kremi özellikleri:

  • Etkinliği dermatolojik olarak test edilmiştir. Hassas saç derisine uygun, hipoalerjik bir üründür.
  • Paraben içermez.
  • Her saç tipine uygundur.

Vichy Dercos Saç Bakım Kreminin Genel Özellikleri Nedir?

Vichy Dercos 200 ml Saç Bakım Kremi Fiyatları

Dermatolojik testlerden geçirilerek kullanıcılara sunulan Vichy Dercos Energisant; güçlü, canlı ve parlak saçlara sahip olmanız için özel olarak geliştirilmiştir. Saç derisini rahatlatan ürün, bu sayede yaşam kalitenizi de arttırır. Tüm saç tiplerine uygun olan Vichy Dercos Energising Fortifying Conditioner 200 ml ambalajı ile uzun süreli kullanım sağlar. Esas amacı saçları güçlendirerek dökülmeleri en aza indirmek olan ürün, elektriklenme ve kabarma gibi sorunlara karşı da etkilidir. Saç dökülmelerine karşı güçlendirici kompleks (PP/B51/B6 + Seramid) ve aminexil molekülüile zenginleştirilen formülü sayesinde Vichy Dercos Energisant, besleyici bakım yapar. Kırık uçları hedef alan ürün, saç tellerini koruyucu bir kılıfla kaplar. Şampuan kullanımından sonra nemli saça uygulanan ve durulanan bakım kremi kısa sürede üst düzey performans sergiler. Anından hissedilebilir bir etki sunar.

Vichy Dercos 200 ml Saç Bakım Kremi Ne İçin Kullanılır?

Vichy Dercos 200 ml Saç Bakım Kremi Fiyatları

Vichy Dercos Energisant doğru ve düzenli kullanımda saç tellerini besler. Saçların güçlenerek onarılmasına yardımcı olur. Vichy Dercos Energisant özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde saç tellerini koruyucu bir bariyer gibi sarar. Saç tellerine besin ve nem desteği sağlar.Bu sayede saçlar her yıkamada daha parlak ve yumuşak bir görünüm kazanır. Dökülmeleri büyük oranda azaltan Vichy saç kremi kolay tarama sağlar. Ayrıca saçınızı kırılarak dökülmelere karşı da güçlendirir. Bu sayede kırılmaları azaltır. Hipoalerjenik yapısı ile hassas cilt sahibi kişiler tarafından da rahatlıkla kullanılabilenVichy Dercos Energisant saç kreminin içeriği oldukça güvenlidir. Paraben ve sağlığa zararlı kimyasallar içermez.

Vichy Dercos 200 ml Saç Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?

Durulanması gereken saç bakım kremlerinden olan Vichy Dercos Energisant, şampuandan hemen sonra kullanılır. Islak olan saça masaj yaparak uygulanması gerekir.Uygulandıktan sonra 1-2 dakika bekletilir ve ardından bol su ile durulanır. Yıkama sırasında gözle temas etmesi hâlinde durulamak gerekir. Vichy Dercos Energisant, dökülmelere karşı etkili bakım sunan seri içinde yer alan şampuan ile kullanıldığında daha etkili sonuç verir. Vichy Dercos Energisant saç bakım kremi, Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ürün sayfasındaki değerlendirme kısmından Vichy Dercos Energisant saç kremi yorumlarını ve tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Bu sayede saç kremi ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Ürünü Trendyol güvencesi ile satın almak için web sitesinden ve mobil uygulama üzerinden kolayca sipariş oluşturabilirsiniz. Ürünü satın almak için tek yapmanız gereken sepetinize eklemek, size uygun ödeme yöntemini seçip adres bilgilerinizi de girdikten sonra işleminizi onaylamaktır. Ürün en kısa süre içerisinde adresinize teslim edilir.