6
ErkekŞampuan kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Vichy Dercos Energy Saç Dökülmesi Karşıtı Şampuan 400 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (100)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2 Al Sepette %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,90 TL617 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
720,01 TL
11 saat 15 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 15 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vichy Dercos Energy Saç Dökülmesi Karşıtı Şampuan 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermokozmetika Satıcı Ünvanı: DAYNE SAĞLIK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271080215000017 Vergi Kimlik Numarası: 2710802150
    Bu ürün Dermokozmetika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özet Bilgi: Saç dökülmesine karşı AMINEXIL® VE PP/B5*/B6 vitaminleri içeren tamamlayıcı şampuan Ürün Faydaları: SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI TAMAMLAYICI ŞAMPUAN AMINEXIL® VE PP/B5*/B6 VİTAMİNLERİ DAHA GÜÇLÜ VE DAHA CANLI SAÇLAR Saç dökülmeleri, saç köklerinin erken zayıflamasından kaynaklanmaktadır. Saç dökülmesine karşı patentli molekül olan Aminexil®, saç köklerinin erken zayıflamasından kaynaklanan, kolajenlerin sertleşme süreçlerine karşıdır. Saç dökülmelerine karşı etkisi klinik olarak kanıtlanmıştır. Uygun Cilt Tipi: SAÇ DÖKÜLMELERİ İÇİN Kullanım Şekli: Sık kullanıma uygundur. Dökülme problemi olan ve zayıflamış saçlar için özel olarak hazırlanmş bu şampuan,Vichy Dercos Aminexil SP94™ ERKEK ve KADIN Saç Dökülmesine Karşı Bakımın mükemmel bir tamamlayıcısıdır. Gözlere teması halinde, hemen bol suyla çalkalayınız.

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Vichy Dercos Energisant Şampuan 400 ml Shampoo Saç Dökülmesi Karşıtı Yorumları - Trendyol

Vichy Dercos Energisant saç dökülmesi karşıtı 400 ml şampuan, kafa derisinin yenilenmesini sağlar. Ürün, pompalı bir kapak sistemine sahip olan şişenin içinde yer alır. Bu sayede ihtiyaç anında oldukça bir biçimde kullanılabilir. Bu şampuanın içeriğinde B5 ve B6 vitaminleri bulunur. Bu bileşenler saç tellerinin yapısının onarılmasına yardımcı olur. Oldukça kısa bir süre içinde istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayacak olan bu ürün, saçların güçsüz bir hâl almasını engeller. Vichy Dercos Energisant saç dökülmesi karşıtı 400 ml şampuan, düzenli bir biçimde kullanıldığı takdirde gözle görülür sonuçlar elde edilmesini sağlayan bir üründür. Siz de bu şampuanı hayalinizdeki görünüme kavuşmak için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Kullanım: Günlük Dercos Saç Dökülmesini Önleyici Şampuan
  • Miktar: 400 ml Dercos Saç Dökülmesini Önleyici Şampuan
  • Özellik: Hipoalerjenik Dercos Saç Dökülmesini Önleyici Şampuan

Vichy Dercos Saç Dökülmesini Önleyici Şampuanın Özellikleri

Vichy Dercos Saç Dökülmesini Önleyici Şampuanın Özellikleri

Vichy Dercos Energisant saç dökülmesi karşıtı şampuan dermatolojik olarak test edilmiştir. Zararlı dış etkenlerin meydana getirdiği olumsuzluklar, saç yapısının güçsüz bir hâle gelmesine neden olur. Vichy Dercos Energisant saç dökülmesi karşıtı 400 ml şampuan saçların hem temizlenmesini hem de beslenmesini sağlar. Bu ürün, güçsüz bir saç yapısına sahip olan tüm bireyler tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Vichy Dercos Energisant saç dökülmesi karşıtı şampuan 400 ml, barındırdığı patentli molekül aminexil sayesinde saçların kökten uca kadar canlanmasını sağlar. Bu ürün, hipoalerjenik bir yapıya sahip olduğu için hassas ciltli bireyler tarafından da kullanılabilir. Öte yandan bu şampuanı tercih etmek için ileri seviye bir dökülme problemine sahip olmanız gerekmez. Pek çok birey, etkinliği kanıtlanmış olan bu ürünü saç yapısını korumak için de kullanır.

Vichy Dercos Saç Dökülmesini Önleyici Şampuan Her Saç Tipine Uygun mu?

Vichy Dercos Saç Dökülmesini Önleyici Şampuan Her Saç Tipine Uygun mu?

Vichy 400 ml Dercos Energisant saç dökülmesi sorununa bir çözüm getirmek için geliştirilmiştir. Oldukça faydalı bileşenler barındıran bu ürün; kuru, yağlı ve karma saç tipine sahip olan bireyler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Egzama ve benzeri rahatsızlıklar ile mücadele eden bireylerin ise bu şampuanı kullanmadan evvel uzman bir hekime başvurması tavsiye edilir. Bu ürün, patent ile koruma altına alınmış olan aminexil molekülünü içerir. Bu bileşen, 10 yıllık bir araştırma sonucunda geliştirilmiştir ve placebo karşısında etkinliği kanıtlanmıştır. Aminexil, saç köklerinin güçsüz bir hâle gelmesi sonucunda ortaya çıkan kolajen sertleşmesini engeller. Vichy Dercos Energisant 400 ml şampuanı kullanmadan önce paketin üzerinde yer alan içerik listesini kontrol etmeniz tavsiye edilir. Bu sayede çok daha güvenli bir kullanım mümkün hâle gelir.

Vichy Dercos Saç Dökülmesini Önleyici Şampuan Güvenilir mi?

Vichy Dercos Saç Dökülmesini Önleyici Şampuan Güvenilir mi?

Vichy Dercos saç dökülmesini önleyici şampuan kullanıcı güvenliği ön planda tutularak geliştirilmiştir. Uzmanlar tarafından gerçekleştirilen testler sonucunda cilt üzerinde herhangi bir rahatsızlığa neden olmadığı kanıtlanan ürün, pek çok kişinin favorileri arasında yer alır. Teste katılan kişiler, söz konusu şampuanı kullandıktan sonra saçlarının daha güçlü ve canlı olduğunu belirtmişlerdir. Dileyen kişiler, Vichy Dercos Energisant şampuan 400 ml ile birlikte farklı saç bakım ürünlerini de kullanabilir. Bu şampuan, sık kullanıma uygundur ve gün aşırı kullanıldığında bile istenmeyen herhangi bir duruma neden olmaz. Dilerseniz siz de Vichy Dercos saç dökülmesine karşı şampuan 400 ml yorumlarını inceleyebilirsiniz. Böylece diğer kullanıcıların düşüncelerini öğrenmiş olursunuz. Saçlarınızın çok daha sağlıklı bir hâle gelmesine yardımcı olacak olan bu ürünü, Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.