Vichy Liftactiv Collagen Specialist Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi 50 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (53)
550 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.040 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.029,90 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.239,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmakozmetika Sağlık Ürünleri Satıcı Ünvanı: FARMAKOZMETİKA SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385151335000001 Vergi Kimlik Numarası: 3851513350
    Bu ürün Farmakozmetika Sağlık Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Vichy Liftactiv Specialist Collagen Specialist Bakım Kremi 50 ml Ürün Markası: Vichy Ürün Boyutu: 50 ml Özet Bilgi: Kırışıklık karşıtı bakım kremi. Ürün Faydaları: -Kırışıklık karşıtı bakım sağlar. -Cildin sıkılığını arttırmaya yardımcıdır. -C vitamini içerir. -Leke karşıtı bakım sağlar. Kullanım Şekli: Temiz ve kuru cilde bir tabaka halinde her sabah uygulayınız. Ürün Bileşimi: Aqua / Water - Glycerin - Dimethicone - İsohexadecane - Alcohol Denat. - Silica - Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid - Propanediol - Synthetic Wax - Peg-10 Dimethicone - Eperua Falcata Bark Extract - Peg-30 Dipolyhydroxystearate - Stearyl Alcohol - Sorbitan Oleate - Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer - Dimethicone/Polyglycerin-3 Crosspolymer - Ceteareth-6 - Sodium Acrylates Copolymer - Sodium Citrate - Sodium Hydroxide - Sodium Phytate - Cyclodextrin - Adenosine - Ascorbyl Glucoside - Nylon-12 - İsopropyl Alcohol - Propylene Carbonate - Dipropylene Glycol - Caprylic/Capric Triglyceride - Caprylyl Glycol - Acetyl Tetrapeptide-9 - Synthetic Fluorphlogopite - Disteardimonium Hectorite - Dextrin - Pisum Sativum Extract / Pea Extract - Tocopherol - Phenoxyethanol - Ci 15985 / Yellow 6 - Ci 77891 / Titanium Dioxide - Parfum / Fragrance.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • İçerik Kolajen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi 50ml Yorumları - Trendyol

Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml yaşlanma karşıtı krem, rutin cilt bakımı için kadınların sıklıkla tercih ettiği ürünlerden biridir. Vichy markasının kalitesini ve güvenilirliğini taşıyan krem, dermatologların önerdiği bir üründür. Hipoalerjenik formülü sayesinde farklı cilt tiplerine sahip kadınlar için uygundur. Hızlı etki eden formülü, düzenli kullanıldığında, oldukça etkili sonuçlar almayı mümkün kılar. Yaşlanma karşıtı bir ürün olmasına karşın kırışıklıklar ortaya çıkmadan önce kullanılması daha faydalıdır. Vichy Liftactiv Collagen Specialist krem, günlük cilt bakım rutinine eklenebilecek ideal bir üründür.

  • Kullanıldığı Anda Ciltte %52 Sıkılık Artışı Sağlayan Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml Yaşlanma Karşıtı Krem
  • 8 Haftalık Kullanımda Kırışıklıklarda %24 Azalma Görülen Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml Yaşlanma Karşıtı Krem
  • 2 Aylık Kullanımda Leke ve Sarkma Görünümünü Azaltan Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml Yaşlanma Karşıtı Krem

Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml Yaşlanma Karşıtı Kremin Özellikleri

Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml Yaşlanma Karşıtı Kremin Özellikleri

Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml yaşlanma karşıtı krem, kolajen içerikli formülü sayesinde cilt yapısını korumaya yardımcı olur. Kırışıklık karşıtı gece bakım kremi olarak üretilen bu bakım ürünü, cilde daha genç ve elastik bir görünüm kazandırır. Cilt hücrelerindeki protein dokusunu onararak cildin gençken sahip olduğu parlaklığı ve canlılığı yeniden kazanmasına destek verir. Avrupa’nın 1 numaralı yaşlanma karşıtı bakım markası Vichy tarafından üretilen kremin formülü, peptitler ve C vitamini içermektedir. Formülün içerisindeki bu bileşenler bir taraftan cildi nemlendirirken bir taraftan da yaşlanma belirtilerine karşı savaşır. Böylece cilt daha genç bir görünüme kavuşur. Liftactiv Collagen Specialist krem düzenli kullanıldığında pürüzsüz görünüm, ciltte sıkılaşma, eşit cilt tonu ve lekeli görünümde azalma gibi sonuçlar alınmasına yardımcı olur.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml Yaşlanma Karşıtı Krem Kimler için Uygundur?

Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml Yaşlanma Karşıtı Krem Kimler için Uygundur?

Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml yaşlanma karşıtı krem, kadınlara özel olarak üretilmiştir. Kadınların yüz bölgesinde oluşabilecek kırışıklıklara karşı etkilidir. Yaş ilerledikçe ciltte kolajen kaybı yaşanır ve bu durum, yaşlı bir görünüme yol açar. Bu nedenle erken yaşlanma belirtileri taşıyan kadınlar ve orta yaş üzerindeki kadınlar için uygun bir üründür. Vichy krem, rutin uygulanan günlük cilt bakımına ne kadar erken eklenirse ileri yaşlardaki cilt görünümü o kadar genç olur. Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml yaşlanma karşıtı krem yorumları incelenerek de fikir edinilebilir. 52 kişi üzerinde yapılan 8 haftalık bir araştırma sonucunda ürünü deneyenlerin %87’si kremin hızlıca emildiğini, %77’si ciltte yapışkan his bırakmadığını, %87’si ise cildini daha elastik hissettiğini söylemiştir. Bu özellikleriyle cildinde kırışıklık, gerginlik ve yaşlanma belirtileri olanlar için idealdir.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml Yaşlanma Karşıtı Krem Nasıl Kullanılır?

Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml Yaşlanma Karşıtı Krem Nasıl Kullanılır?

Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml yaşlanma karşıtı krem, düzenli ve dikkatli bir şekilde kullanılmalıdır. Kremin nasıl kullanılacağı ile ilgili detaylı bilgi, ürün ambalajında yer alan kullanma talimatları kısmından alınabilir. Kullanma talimatları dikkatli bir şekilde okunmalı ve krem bu doğrultuda cilde yedirilmelidir. Ayrıca Vichy Liftactiv Collagen Specialist 50 ml krem, 2 ay boyunca düzenli bir şekilde kullanılması hâlinde belirgin sonuçlar gösterir. 40 kadın ile yapılan klinik testte ürünün, etkinlik anında %52’ye kadar cildi sıkılaştırdığı gözlemlenmiştir. 1 aylık kullanım üzerine 58 kadın ile yapılan klinik testte, kırışıklığı %16’ya kadar azaldığı sonucu elde edilmiştir. 58 kadın ile 2 aylık kullanım için yapılan testte elde edilen sonuç ise ürünün leke ve sarkma görünümünde azalma sağlayabildiğidir. Düzenli kullanılması hâlinde etkili sonuçlar alacağınız Vichy yaşlanma karşıtı kremin yorumlarını ve görsellerini Trendyol üzerinden inceleyebilir, detaylı bilgi edinebilirsiniz.