Vichy Purete Thermale Ferahlatıcı Tonik 200ml

990 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vichy Purete Thermale Ferahlatıcı Tonik 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kentmeydani Satıcı Ünvanı: HASAN BASRİ ERTUĞRUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2505737641000011 Vergi Kimlik Numarası: 3740004907
    Bu ürün kentmeydani tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Cilde esneklik ve yumuşaklık verir.,Cildi temizler- arındırır Ürün Faydası Cilde tazelik kazandırır, ferahlatır ve ışıldatır. Normalden karmaya dönük hassas ciltlerin temizliği için idealdir. Ferahlatıcı, güçlendirci ve yatıştırıcı Vichy Termal Suyu içerir. Dermatolojik kontroller altında hassas ciltler üzerinde test edilmiştir. Hipoalerjeniktir. Kullanım Şekli Sabah ve akşam temizlediğiniz cildinize uygulayınız. İçermez Paraben İçermez, Alkol İçermez

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Şişe
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Vichy Purete Thermal Tüm Cilt Tipleri Tonik ile Temiz Ciltler

Cilt temizliği çok aşamalı bir yapıdan oluşmaktadır. Kullandığınız makyaj ürünleri, kremler kadar cildinizin temizliğinde kullandığınız ürünler de son derece önemlidir. Cilt bariyerinin zarar görmemesi için doğru temizleyicileri tercih etmeniz gerekmektedir. Cildinizi temizlerken aynı zamanda bakım yapan ürünleri tercih etmeniz cildinizin sağlıklı kalmasına yardımcı olacak ve cildinizin yaşlanmasını geciktirecektir. Vichy Purete Thermal temizleyici tonik cilt bakımının vazgeçilmez bir ürünü olacaktır. Cildinize ferahlık katarken derinlemesine temizlenmesinde rol olacaktır. Sivilce, siyah nokta, akne gibi cildinizde oluşabilecek kusurların önüne Vichy Purete Thermal temizleyici tonik ile geçebilirsiniz. Yüz yıkama jeliyle yüzünüzü yıkadıktan sonra makyajınızı temizleyip toniği bir pamuk yardımıyla cildinize uygulayabilirsiniz. Cildinizde gün içerisinde oluşan yağın önlenmesinde ve giderilmesinde, sebum dengesinin sağlanmasında son derece önemli bir rol oynar ve süreceğiniz nemlendiricinize güzel bir zemin sağlar.

  • Tüm Cilt Tiplerine Uygun
  • Derinlemesine Temizlik
  • Hipoalerjenik

Vichy Purete Thermal Temizleyici Tonik – Tüm Cilt Tiplerine Uygun

Vichy Purete Thermal temizleyici tonik tüm cilt tipleri için uygundur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Vichy Purete Thermal temizleyici tonik cilt temizleme rutininizi tamamlar ve cildinizin tazelenmesini sağlar. Alkolsüz yapısı ile cilt bariyerini korur. Sert kimyasallardan uzak, termal bileşenlerle cildinizi besler. Antioksidan ve E vitamini içeren formülüyle cildinizi nemlendirir, içinde bulunan gliserin cildinizi yumuşak hissetmenizi sağlar. Cildinizi temizleyerek yatıştırır ve yapışkanlı bir his oluşturmaz. Vichy Purete Thermal toniği kullanan kadınların %92’si taze bir his hissettiklerini ifade etmişlerdir. Vichy Purete Thermal temizleyici tonik kullanıcı yorumlarında da tazelik ve yumuşaklık veren cildi pürüzsüzleştiren özelliğine vurgu yapıldığı görülebilir. Ferahlatıcı, güçlendirici ve yatıştırıcı özelliği bulunan Vichy Purete Thermal temizleyici toniğin içeriğinde volkanik sular bulunmaktadır. Evde kendi kendine bakım deneyiminiz için Vichy temizleyici yüz toniği ile günlük cilt bakım rutininizi tamamlayabilirsiniz.

Vichy Purete Thermal Temizleyici Tonik – Derinlemesine Temizlik

Hava kirliliği, uykusuzluk, makyaj malzemeleri, kuru hava cildinizi yaşlandıran etmenlerden birkaçıdır. Bu unsurların etkilerinin azaltılması ve cilt sağlığınızı olumsuz etkilememesi için cilt bakımının önemi büyüktür. Çift aşamalı bir biçimde yüzünüzü yıkadıktan sonra makyajınızın temizlenmesine yardımcı olan losyonlar, sütler ve micellar temizleme sularıyla cildinizi temizledikten sonra cildinizin nemlendiriciyi cildinize daha iyi hapsedebilmesi için tonik kullanımı son derece önemlidir. Toniğinizi bir pamuk yardımıyla yüzünüze yukarı doğru hareketlerle uygulayabilirsiniz. Cildinizde kuruluk veya batma olmadan taze ve temiz bir his bırakmak için yukarı doğru nazik hareketlerle yüzünüze uygulayın. Aynı zamanda boynunuza ve dekoltenize de rahatlıkla uygulayabilir varsa makyaj kalıntılarını temizleyebilirsiniz. Bu nazik toniğin yağsız, hipoalerjenik ve alkolsüz formülü cildi tahriş etmeden veya kurutmadan temizler ve ferahlatır ve hassas yüz cildini kendi doğal neminden ayırmaz.

Vichy Purete Thermal Temizleyici Tonik Uygun Fiyatlarla

Vichy Purete Thermal temizleyici tonik birçok dermatolojik testten geçirilmiş cilt dostu bir ürünüdür. Zararlı kimyasallardan uzak, hassas bakım yapan narin bir üründür. Ciltte oluşabilecek kızarıklık, akne, sivilce ya da pullanma gibi cilt sorunlarının yaşanmaması için özel bir formülle üretilmiştir. Alerjik bünyelerde yaşanabilecek sorunların minimize etmek için özel bir içerik ile tasarlanmıştır. Bu yönüyle hipoalerjenik olan Vichy Purete Thermal temizleme toniği mümkün olduğunda alerjen maddelerden arındırılarak formüle edilmiştir. Hassas ciltler üzerinde test edilmiştir. Yatıştırıcı, güçlendirici ve yenileyici Vichy Termal Spa Suyu ile zenginleştirilmiştir. Bu alkolsüz yüz toniği, kirleri nazikçe giderir ve cildin yenilenmesine yardımcı olmak için çalışan hafif temizleyiciler içerir. Ayrıca komedojenik olmadığı için gözenekleri tıkamaz. Böylece cildinizin nefes almasını engellemez. Nefes alan cildinizin yumuşak ve ışıltılı görünmesini sağlar. Siz de bu ürüne uygun fiyatlarla Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.