Victoria's Secret Bombshell Eau De Parfum 50 Ml

3.899,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.900 TL

Ürün Bilgileri

Victoria's Secret Bombshell Eau De Parfum 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jas Kozmetik Satıcı Ünvanı: YASEMİN GÖLLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1613525027200001 Vergi Kimlik Numarası: 4070194128
    Bu ürün Jas Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Victoria's Secret’ın ikon kokusu Bombshell mor çarkıfelek, shangri-la şakayık ve vanilya orkidesi notaları arasında eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Amerika’nın bir numaralı kokusu olan Bombshell eau de parfum, kokuların en konsantre olanıdır. Bombshell eau de parfümün baş döndürücü etkisi 6-8 saat kadar kendisini hissettirir. Bombshell’in sıcak ve meyvemsi kokusu cildinize nüfus ettikçe farklı notalar kendini hissettirmeye başlar. Koku türü: Meyveli Çiçeksi Notalar: Mor Çarkıfelek Meyvesi, Shangri-la Şakayık ve Vanilya Orkidesi 50 ml/1.7 fl oz

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
Geri Bildirim Ver

Victoria's Secret 667524890328 Bombshell 50 ml Edp Kadın Parfümü

Amerika’nın önde gelen kokularından Victoria’s Secret Bombshell 50 ml EDP kadın parfümü 667524890328 serisi ile sizin de favorileriniz arasında yer almaya adaydır. İnovatif özel cam şişesi ve etkileyici içeriği ile sizin tarafınızdan keşfedilmeyi bekler. Uzun süre etkisinde bırakan kokusu; ferah, enerjik ve yenilenmiş hissetmenize yardımcı olur. İmza niteliğini taşıyan özel içeriği sayesinde gün boyu size eşlik eder. Victoria’s Secret Bombshell 50 ml EDP formunu her gün aynı keyifle kullanmanız mümkündür. Meyveli çiçeksi koku türüyle tüm notaları teninizde hissedebilirsiniz. Kullanıcıları tarafından yoğun talep gören Victoria’s Secret Bombshell 50 ml EDP kadın parfümünün genel özellikleri ise şunlardır:

  • Amerika’nın 1 numaralı kokusu
  • Egzotik çiçekler ve gün batımının zamansız harmanı olan içeriği
  • Shangrı-la, Vanilya Orkidesi ve Mor Çarkıfelek meyvesinden gelen esintiler

VS Bombshell 50 ml Edp Kadın Parfümünün Özellikleri Nelerdir?

VS Bombshell 50 ml Edp Kadın Parfümünün Özellikleri Nelerdir?

Victoria’s Secret Bombshell 50 ml EDP kadın 667524890328 parfümü, kullanıcısı üzerinde özgüvenli ve cazibeli bir atmosfer bırakır. Bileşen içerisinde; shangrı-la, vanilya orkidesi ve mor çarkıfelek meyvesi notaları yer alır. Uzun süreli kalıcılığını koruyarak memnun kalmanızı sağlar. Boyun, bilek ve göğüs kısmına bir veya iki kez püskürtmeniz yeterlidir. 50 ml’lik şişesiyle herkesi etkisi altına alacak olan bu kokuyu çantanızda rahatlıkla taşımanız mümkündür. Özel şişesiyle yenilenmiş olan Victoria’s Secret Bombshell parfümünü en özel anlara saklayabilir ya da sevdiğinize hediye ederek güzel bir jest yapabilirsiniz. Siz de dış stilinizi tamamlayan ve sizi simgeleyen kokunuzla her anınızı çok daha unutulmaz kılabilirsiniz.

Victoria's Secret Bombshell Edp Kadın Parfümü Kimlere Hitap Eder?

Victoria’s Secret Bombshell 50 ml EDP 667524890328 serili parfüm; meyveli çiçeksi kokuyu seven tüm kadınlara hitap eder. Asya’nın Shangri-la bölgesinde keşfedilen şakayık çiçeğinin canlandıran naif kokusu hem içinize hem de teninize siner. Aynı zamanda Madagaskar’a özgü olan Vanilya orkidesi de ten üzerinde baharatlı bir aroma bırakır. Brezilya’dan gelen tatlı ve parlak mor çarkıfelek meyvesi de kokuya ayrı bir aroma kazandırır. Kokular içerisinde saflığını ve doğallığını en yalın haliyle yansıtan bir üründür. Ulaşılması güç olanı teninizde hissettiren özel formülü tercih ederek başkaları üzerinde kendinden emin, cesur ve akıllarda kalıcı bir izlenim oluşturabilirsiniz. Victoria’s Secret Bombshell 50 ml EDP kadın parfümü 667524890328 fiyatı ve performansı bakımından beklentileri karşılar. Siz de tümüyle kendini size hayran bırakacak olan bu ergonomik tasarımlı özel şişeyi keşfedebilirsiniz.

VS Bombshell 50 ml Edp Kadın Parfümünün Kokusu Kalıcı mıdır?

Victoria’s Secret Bombshell 50 ml EDP parfümü 667524890328 hoş kokusu, uzun süren kalıcılığı ve kullanım kolaylığı sunması bakımından yoğun ilgi görür. Victoria’s Secret markasının kalitesini yansıtan formül her tene ayrı uyum gösterir. Gün boyunca tazeliğini koruyan aromaya sahiptir. Teninize veya kıyafetlerinize sıkarak kalıcılığını sağlamanız mümkündür. Ayrıca kıyafetlerinizde leke bırakmaz ve tende üzerinde yapışkan bir his bırakmadan püskürtebilir. Günlük kullanımlarda, davetlerde veya özel anlarınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte akıllardan hiç çıkmayan esans için yapılan geri dönüşler de olumludur. Siz de Victoria’s Secret Bombshell 50 ml EDP kadın parfümü 667524890328 yorum bölümünü okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Victoria’s Secret Bombshell 50 ml EDP parfüm için Trendyol sayfasına göz atabilir, özel şişesi ve aromasıyla kendine hayran bırakan ürünü hemen satın alabilirsiniz.