MAXFLAM Ferguss Şömine Haznesi 70 Lik Ithal Döküm ,şömine.

27.000 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MAXFLAM Ferguss Şömine Haznesi 70 Lik Ithal Döküm ,şömine.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKSA ŞÖMİNE TASARIM Satıcı Ünvanı: AKSA ŞÖMİNE TASARIM İNŞAAT EMLAK DANIŞMANLIK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0034032510300012 Vergi Kimlik Numarası: 0340325103
    Bu ürün AKSA ŞÖMİNE TASARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FERGUSS Marka İthal 70'lik Döküm Şömine Haznesi, Şömine. FG20/C20 MODEL Ağırlık 122 KG , Ölçüler
  • Genişlik :692 mm Derinlik:430 mm Komple yükseklik: 670 mm Kapak Yüksekliği:520 mm Baca Çıkışı : 180 mm Güç :10 KW- 12 KW Verimlilik:76%-64% CO Emission Class: 0,18% Şömine çekişi için gerekli Baca Basıncı: 10-15 Pa Baca gazı CO2 değeri :6.42% Haznenin çıkış bacasında oluşacak Maximum ısı:386 C Saatte odun tüketimi:4,3 Kg Kullanılması gereken odunun maximum genişliği : 50 cm Kalite Sertifikasyonu: CE - EN 13229 Alttan hava alma özelliği: Var Baca klapesi :Yok Üretim Yeri :Sırbistan Dünya Standartlarında üretilmiştir. Sırbistan' da İspanyol /Sırbistan ortak üretimi olan Şömine haznemiz dünya genelinde 30 dan fazla ülkede kullanılmaktadır. Firma olarak bu ürünü yaklaşık 15 yıldır satmaktayız. Şömine Haznesi. Şömine. Baca çapının sadece 18 cm olmasından dolayı bir çok yere rahatlıkla uygulanmaktadır. KARGO İLE İLGİLİ UYARI ŞİPARİŞTEN ÖNCE LÜTFEN OKUYUNUZ. ÇOK ÖNEMLİ :Ürün siparişinden önce teslimatla ilgili bilgileri lütfen okuyunuz. Ürün ağırlığı 80 Kg üzeri olan ürünler (soba, kazan v.s..) için, kargo şirketleri ürünü adresinize getirmeyebilir , şube teslimi yapabilir. Kargoyu bulunduğunuz kata çıkarmayabilir veya kapının önünde indirebilirler. Kargo şirketi getirdiği araçtan indirmek için sizden yardım isteyebilir (bazı bölgelerde kargoyu , kargo firması sadece bir kişi ile yollamaktadır, bir kişinin de bu kargoyu indirmesi zor olacaktır.) Kargolar bazı ilçe ,köy ,belde gibi bölgelere , şehir merkezine uzak bölgeler ürün götürmemektedir, en yakın şubesinden teslim almanız gerekecektir. Kargoyu alır almaz kargo elemanının yanında kontrol edip varsa eksiklik veya hasar gören kısın tutanak tutunuz. ÇOK ÖNEMLİ TESLİMAT BİLGİLERİ :Ürün siparişinden önce teslimatla ilgili bilgileri lütfen okuyunuz. Ürün ağırlığı 80 Kg üzeri olan ürünler (soba, kazan v.s..) için, kargo şirketleri ürünü adresinize getirmeyebilir , şube teslimi yapabilir. Kargoyu bulunduğunuz kata çıkarmayabilir veya kapının önünde indirebilirler. Kargo şirketi getirdiği araçtan indirmek için sizden yardım isteyebilir (bazı bölgelerde kargoyu , kargo firması sadece bir kişi ile yollamaktadır, bir kişinin de bu kargoyu indirmesi zor olacaktır.) Kargolar bazı ilçe ,köy ,belde gibi bölgelere , şehir merkezine uzak bölgeler ürün götürmemektedir, en yakın şubesinden teslim almanız gerekecektir. Kargoyu alır almaz kargo elemanının yanında kontrol edip varsa eksiklik veya hasar gören kısın tutanak tutunuz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

MAXFLAM Ferguss Şömine Haznesi 70’lik İthal Döküm, Şömine C20 Model

Mekanları ısıtmak için tercih edilen şömine modelleri, içinde ateş yakmak için özel bölmeye sahip olan mimari yapı olarak bilinir. Bu modeller dekoratif bir görünüm elde edebilmenize de yardımcı olur. MAXFLAM markası tarafından üretilen döküm şömine modeli ısınma ihtiyacınızın dekoratif bir şekilde karşılanmasını sağlar. Aynı zamanda üzerinde yemek yapabilmenize ya da ısıtabilmenize yardımcı olur. Bununla birlikte odun ve kömür yakma imkanı sunarak ekonomik bir şekilde ısınmanızı sağlar. Hem ev ortamında hem de kafe gibi mekanlarda sıklıkla tercih edilen bu model, kullanım kalitenizin artmasına yardımcı olur. Hızlı yanış özelliğinden faydalanarak kolay bir şekilde ısınıp pratik bir şekilde ürünü çalıştırabilirsiniz. Aynı zamanda borular ile bağlantısını kolaylıkla oluşturup ısıtma sisteminizin tüm ortama yayılmasını sağlayabilirsiniz.

  • Pratik ısıtma sistemi
  • Sağlıklı kullanım imkanı
  • Dekoratif görünüm

Pratik Kullanım Sunan MAXFLAM Ferguss Şömine

Pratik Kullanım Sunan MAXFLAM Ferguss Şömine

Şömine satın alırken dikkat edilen kurallardan biri de pratik bir ısıtma sistemine sahip olmasıdır. MAXFLAM markası tarafından üretilen döküm şömine sobaları ısınma ihtiyacınızın pratik ve kolay bir şekilde karşılanmasına yardımcı olur. Bu model, borulara rahatlıkla bağlanır. Bu sayede kaliteli kullanım elde edebilmenizi sağlar. Herhangi bir ısı kaçağı olmadan ortamınızın sıcaklığını koruyabilirsiniz. Küllüğün üzerinde bulunan hava kanalları ile odunlarınızın yanması için gerekli havayı elde edebilirsiniz. Bununla birlikte pratik bir şekilde ortamınızı ısıtabilirsiniz. Dilerseniz evinizde tercih edebilir dilerseniz de kafe gibi alanlarınızda kullanabilirsiniz. Bu sayede tek bir alanda bulunan şömineden faydalanarak tüm odalarınızın ısınmasını sağlayabilirsiniz. C20 model şömineden faydalanarak elektrik ve doğalgaz kullanımınızı azaltabilirsiniz. Ekonomik kullanım imkanına sahip ve son derece pratik bir ısıtma sistemi elde edebilirsiniz.

Dekoratif MAXFLAM Ferguss C20 Şömine Modeli

Dekoratif MAXFLAM Ferguss C20 Şömine Modeli

Şömine modelleri her alanda kullanılarak dekoratif bir görünüm elde edebilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda oturma alanlarınızın da hızlı bir şekilde ısınmasını sağlar. Çalışma tekniği yüksek olan 70’lik şömine modelleri geniş alanlarda sıklıkla tercih edilir. MAXFLAM Ferguss şömine haznesi 70'lik C20 model ithal döküm şömine modeli antrasit rengi ile satışa sunulur. Bu sayede ortamınıza farklı bir hava katarak şık bir görüntü sağlar. Bununla birlikte herhangi bir kaçak oluşturmadan yüksek sıcaklık ile ısınmanıza yardımcı olur. Bu model A enerji sınıfına sahip olduğundan işletmelerde sıklıkla tercih edilir. Yüksek performansının yanı sıra ekonomik bir kullanım imkanı elde edebilmenizi sağlar. Hazneye odun atarak kullanılan bu modelden faydalanarak ortamın sıcaklığını artırabilirsiniz. Siz de dekoratif bir görünüm elde edebilmek istiyorsanız MAXFLAM markası tarafından üretilen bu modeli satın alabilirsiniz.

Cazip MAXFLAM Ferguss C20 Model İthal Şömine

Cazip MAXFLAM Ferguss C20 Model İthal Şömine

MAXFLAM markası tarafından satışa sunulan şömine modeli pratik bir kullanım imkanı elde edebilmenize yardımcı olur. İçerisinde alev kıran, arka plaka, ızgara, küllük ve ön panel bulunur. Bu ön panel odunların öne gelmesini önleyerek kullanım konforunuzun artmasını sağlar. Aynı zamanda ısıya dayanıklı vitroseramik cam teknolojisiyle üretilerek ortamın güvende olmasına yardımcı olur. Bu sayede herhangi bir şekilde kırılmasını ve ısınmadan dolayı camın hasar görmesini önleyebilirsiniz. Şömine satın alırken dikkat edilen faktörlerden biri de fiyatlarının avantajlı olmasıdır. Trendyol ile MAXFLAM Ferguss şömine haznesi 70'lik C20 model ithal döküm şömine fiyatına ulaşarak incelemelerinizi yapabilirsiniz. Modelin cazip fiyatından faydalanarak da bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. MAXFLAM Ferguss şömine haznesi 70'lik C20 model ithal döküm şömine yorumlarını okuyup ürün hakkında aklınıza takılan sorulara müşterilerin deneyimleri sayesinde yanıt bulabilirsiniz.