3
Kamp Mutfağı kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

VICTORINOX 7.6079.1 Domates Ve Kivi Soyacağı Kırmızı

245 TL
Tükeniyor!
Beden: Tek Ebat
10 MM
Tek Ebat
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VICTORINOX 7.6079.1 Domates Ve Kivi Soyacağı Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bicakcim Satıcı Ünvanı: METİN NALBURİYE TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620002090000010 Vergi Kimlik Numarası: 6200020900
    Bu ürün Bicakcim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Victorinox Ürün Özellikleri Domates ve kiviyi hassas bir şekilde soymak için ideal
  • Paslanmaz çelik bıçak, çift uçlu, döner bir yapıdadır ve bıçağın yanında, istenmeyen parçaları çıkarmak için küçük bir delik bulunur.
  • Paslanmaz çelik, çift kenarlı bıçak dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
  • Hafif, ergonomik polipropilen sap
  • Sol veya sağ ile ile kullanımı uygundur.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Boyutlar: 175 x 77 x 22 mm
  • Ağırlık:25 gr

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

VICTORINOX 7.6079.1 Domates ve Kivi Soyacağı

Birbirinden lezzetli yemekler ve salatalar hazırlamakta, Victorinox 7.6079.1 domates ve kivi soyacağı, en büyük yardımcılarınızdan biri olmaya adaydır. Domates ve kivi kabuğunu ince bir biçimde soyabilen bu ürün, kaliteli malzemeden imal edildiği için uzun süre sorunsuzca kullanılabilir. Elde kolay tutulabilen sapı sayesinde rahatça kullanılabilen Victorinox domates ve kivi soyacağı ile yemeklerinize lezzet katmanız hiç zor olmayacaktır.

  • Paslanmaz çelik
  • Hafif ve ergonomik sap
  • Boyutlar; 175 x 77 x 22 mm

VICTORINOX 7.6079.1 Domates ve Kivi Soyacağı Özellikleri

VICTORINOX 7.6079.1 Domates ve Kivi Soyacağı Özellikleri

Victorinox domates ve kivi soyacağı ile domateslerinizi sıcak suda bekletmeden ve onlara zarar vermeden rahatlıkla soyabilirsiniz. Ürünün bıçak kısmı paslanmaz çelikten imal edilir. Keskin bıçakları, sebze ve meyvelerin kabuklarının ince bir biçimde soyulmasını sağlar. Diğer bıçaklarla soyulması zor olan kivi kabuklarını da Victorinox 7.6079.1 domates ve kivi soyacağı ile rahatlıkla soyabilirsiniz. Ürün, kivinin hafif tüylü kabuğunu soyarken meyvenin iç kısmına zarar vermez. Meyve ve sebzelerin kabuklarını hızlı bir biçimde soymanıza yardımcı olan Victorinox 7.6079.1 domates ve kivi soyacağı, kolay kullanım özelliğine sahiptir. Soyacağın sapı hafif ve ergonomik olarak tasarlanmıştır. Bu sayede ince kabuklu malzemeleri soymak için hafifçe bastırmak yeterlidir. Sap kısmı dayanıklı polipropilenden malzemeden üretilir. Ürün tüm bu özellikleri ile keyifli ve uzun ömürlü bir kullanım sağlar.

VICTORINOX 7.6079.1 Domates ve Kivi Soyacağı Kullanışlı mı?

Victorinox 7.6079.1 domates ve kivi soyacağı ürününü avantajlı kılan özelliklerden biri hem sağ hem de sol el kullanımına uygun bir biçimde tasarlanmış olmasıdır. Ergonomik sapı sayesinde, sol elini kullanan kişiler için de uygun bir yapıdadır. Paslanmaz çelikten imal edilen keskin bıçakları kolay kullanım sağlar. Bıçakları döner bir yapıda olduğu için domates ve kivinin yuvarlak yüzeyiyle uyumludur. Victorinox 7.6079.1 domates ve kivi soyacağı bu özellikleri sayesinde güvenli bir biçimde kullanılabilir. Kolay kavranan sap tasarımı ve kesilen yüzeye göre hareket eden bıçaklara sahip olduğu için bıçağın elden kayması gibi sorunlar görülmez. Salata ve yemek hazırlarken güvenle kullanabilirsiniz. Kabukları ince bir biçimde soyan ürün yalnızca domates ve kivi için değil diğer meyve ve sebzeler için de uygundur.

VICTORINOX 7.6079.1 Domates ve Kivi Soyacağı Pratik mi?

Victorinox 7.6079.1 domates ve kivi soyacağı kolay bir biçimde kullanılabilen bir üründür. Ürünün sapı pratik bir biçimde kavranabilecek yapıdadır. Kabuklu yüzeyi soymak için hafifçe bastırarak hareket ettirmek yeterlidir. Eğer kabukları ince değil kalın şekilde soymak istiyorsanız biraz daha sert bastırmanız gereklidir. Çelik bıçaklar meyve veya sebzenin yüzeyine kolayca girerek kabukların ince bir biçimde soyulmasını sağlar. Paslanmaz ve kaliteli çelikten imal edildiği için formunda herhangi bir deformasyon olmadan uzun süre kullanılabilir. Ergonomik sap yapısı ürünün pratik bir biçimde kullanılmasını sağlar. Domates veya kivi soymak için fazla vaktiniz yoksa Victorinix 7.6079.1 domates ve kivi soyacağı sayesinde işinizi hızlı bir biçimde bitirebilirsiniz. Trendyol sayfasında değerlendirmeler bölümünden Victorinox domates ve kivi soyacağı yorumlarını inceleyerek ürünle ilgili kullanıcı deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Bu soyacağı Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.