VICTORINOX 6.7631 Swissclassic 8cm Tırtıklı Soyma Bıçağı

230 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VICTORINOX 6.7631 Swissclassic 8cm Tırtıklı Soyma Bıçağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BRM YAPI Satıcı Ünvanı: İBRAHİM TUNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8660520417
    Bu ürün BRM YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Victorinox Mutfak Bıçakları mutfaktaki her işi daha kolay, daha konforlu ve daha eğlenceli hale getirir. Bıçakları ince ve keskindir, böylece istediğiniz kadar ince ve istediğiniz kadar tutarlı kesebilirsiniz. - Sebze, meyve ve diğer yiyecekleri kesmek ve hazırlamak için mükemmel - 8 cm ultra keskin sivri uçlu, testere kenar bıçak - Ergonomik polipropilen sap, Yüksek karbonlu paslanmaz çelik bıçak - Bulaşık makinesinde yıkanabilir. - Ağırlık
  • 25 gr

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Victorinox Swissclassic 8 cm Tırtıklı Soyma Bıçağı

Mutfağın olmazsa olmazı bıçaklar, birçok alanda ihtiyaç duyulan ürünlerdir. Yemek yaparken malzemeleri parçalamak, bölmek ve ideal boyutlara getirmek için lazım olan bu gereçler, meyve soymadan şekillendirmeye kadar çok amaçlı kullanılır. Mutfakta demirbaş sayılan ekmek bıçağı ise diğer bir adıyla tırtıklı bıçaktır. Sadece ekmek keserken değil hassas ürünleri dilimlerken de tam performans gösterir. Tırtıklı bıçakların eldeki dengesi, ağırlığı, tutuşu, dişlerinin orta aralıkta olması ve keskin olması çok önemlidir. Tüm bu önemli özelliklerin bir araya toplandığı VICTORINOX SwissClassic 8 cm tırtıklı soyma bıçağı 6.7631 153.05.01.6494 ince ve keskindir. Bu özelliği sayesinde malzemeleri istediğiniz kadar ince ve tutarlı kesebilirsiniz. Victorinox tırtıklı bıçak ergonomik ve polipropilen sapa sahiptir. Bu ürünle tüm malzemeleri rahatlıkla kesebilir ve hazırlayabilirsiniz.

  • Kontrolü kolay
  • Keskin
  • Ergonomik

Dayanıklı Victorinox Kesim Bıçağı Özellikleri

Dayanıklı Victorinox Kesim Bıçağı Özellikleri

Victorinox kesim bıçağı sapı hariç 8 cm uzunluğundadır. Tam gövde ölçüsü 19,4 cm, genişliği 2,2 cm ve yükseklik 1,1 cm olarak ideal boyuttadır. Ultra keskin olmasıyla beraber kenarı tırtıklı olan bıçak materyali yüksek karbonlu paslanmaz çeliktendir. Ergonomik polipropilen sapı ile sert, opak ve sağlam bir malzemeye sahiptir. Victorinox SwissClassic 8 cm tırtıklı soyma bıçağı kimyasallara ve deterjanlara karşı yüksek dirençlidir. Her türlü gıda maddesi ile temasa uygun olan model düşük özgül ağırlığa sahiptir. Sıcaklık ve nem koşullarına karşı dayanıklı ürünün sapı fibrox özelliktedir. Bu da ürünün antibakteriyel, kaymaz, kırılmaz ve hafif maddeye sahip olduğu anlamına gelir. Fibrox, bıçağın elden kaymasını engeller ve bakteri barındırmaz. Victorinox 8 cm tırtıklı soyma bıçağı ağır olmadığı için kolay şekilde kontrol edebilirsiniz.

Mutfaktaki Yardımcınız Victorinox Tırtıklı Soyma Bıçağı

Mutfaktaki Yardımcınız Victorinox Tırtıklı Soyma Bıçağı

Victorinox bıçak soyacak tırtıklı tasarımı ile sık sık bilenmeye ihtiyaç duymaz. Bıçak sapı, gelişmiş ergonomik yapısı sayesinde rahatça kullanılır. Sebze, meyve ve diğer besinleri kesmek ya da servise hazırlamak için uygun bir bıçak seçimidir. Keskin yapıya sahip bıçağı ile yumuşak yapıdaki meyve ve sebzeleri deforme etmeden, parçalamadan ve tek hamlede kolayca kesmemizi sağlar. Victorinox SwissClassic 8 cm tırtıklı soyma bıçağı yorumları kısmında yer alan paylaşımları inceleyerek müşterilerin bu konudaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. Bulaşık makinesinde ve elde yıkamaya uygun olan ürün, bu özelliği sayesinde sürekli hazırda duran pratik mutfak yardımcınız olabilir. Kimyasal deterjanlara karşı dirençli olması ürünün uzun ömürlü ve ekonomik olmasını sağlar. Karbon alaşımlı paslanmaz çelikten üretilen ve Victorinox güvencesiyle sunulan bu modeli satın alarak çeyiz hazırlıklarınızı tamamlayabilir, yakınlarınıza hediye edebilirsiniz.

Victorinox SwissClassic Tırtıklı Soyma Bıçağı Fiyatları

Victorinox SwissClassic Tırtıklı Soyma Bıçağı Fiyatları

Victorinox SwissClassic 8 cm tırtıklı soyma bıçağı fiyatları ürünün özelliklerine göre belirlenir. Modeli öne çıkaran ve tercih edilebilir kılan birçok kriter vardır. Ham maddesi polipropilen olan ve kolay kavranan sap sayesinde besinleri ezmeden hızlı şekilde doğrayabilirsiniz. Çeliğin agresif kimyasallara karşı dayanıklı olması nedeniyle bulaşık makinesinde yıkamaya elverişlidir. Sürekli bakıma ihtiyaç duymayan testere formundaki tırtıklı yapı, ürünün körelmeden yıllarca kullanılmasını mümkün kılar. Ultra keskinlik kazanan özel tasarım, bu özelliğiyle et ürünlerinden sert sebzelere, hassas meyvelerden unlu mamüllere kadar kusursuz performans gösterir. Modelin ele tam oturan ergonomik formu, boyut dengesi, ağırlığı ve tutuşu nedeniyle mutfakta iş yapmayı sizin için kolay hale getirir. Victorinox SwissClassic 8 cm tırtıklı soyma bıçağı kullananlar Trendyol’da deneyimlerini paylaştığı için ürünü detaylı şekilde inceleyerek güvenle satın alabilirsiniz.