Viessmann Klima 12000 Btu

21.587 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Viessmann Klima 12000 Btu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: O MARKET Satıcı Ünvanı: OKÇU GRUP MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0832076948600001 Vergi Kimlik Numarası: 8320769486
    Bu ürün O MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eksiksiz. Verimli. Sürdürülebilir. Tüm enerji kaynakları ve uygulama alanları için eksiksiz Viessmann ürün programı üstün kalitelidir ve standartları belirler.

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi 12000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Soğutma A++
  • Tip Ev Tipi Klima
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Isıtma Kapasitesi 12000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Isıtma A++
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özel Filtreler İonizer
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Viesmann Klima 12000 BTU

Viesmann Klima 12000 BTU

Klimalar, basit ve kullanışlı yapısı ile bulunulan ortamdaki fazla nemi, fazla sıcaklığı veya soğukluğu istenilen ısıya getiren ürünlerdir. Temiz bir hava sağlaması ile ortamı doğru ısıya getirebilmek, klimalar sayesinde çok kolay bir şekilde sağlanmaktadır. Bu konforlu özellikleri sayesinde yaz, kış fark etmeksizin her mevsim gereksinim duyulan bir ürün haline gelmektedir.

  • Her Odaya Yakışan Tasarım
  • Bütçe Dostu Kullanım İmkanı
  • Özellik 3

Zevkli Tasarım Klimalara Ulaşmak Viessmann ile Çok Kolay

Zevkli Tasarım Klimalara Ulaşmak Viessmann ile Çok Kolay

Bir Alman markası olan Viessmann, senelerdir başarılı ürünlerini sade modern tasarımları ile pekiştirerek kullanıcılardan tam not almayı başarmıştır. Markanın, estetik görüntüye önem verdiği klimalarında da açıkça görülmektedir. Ürünlerinde gerekli konforu ve hizmeti vermeyi öncü edinen Viessmann klima 12000, bunu aynı zaman da şık tasarımıyla da sağlamaktadır. Beyaz ve sade tasarımı ile bu ürünü istediğiniz alanda rahatlıkla kullanabilir, bulunduğunuz ortama modern bir atmosfer getirmeyi başarabilirsiniz. Klimanın şık tasarımına ek olarak, konforlu bir şekilde çalıştırmayı sağlayan kumandası eşlik etmektedir. Ürünün kumandası beyaz renkte, sade minimal tasarıma sahip bir kumandadır. Kumanda üzerindeki basit tuş yönlendirmeleri sayesinde zorlanmadan klimanızı istediğiniz sıcaklık seviyesine ve yoğunluğuna getirebilirsiniz. Viessmann 12000 Btu Inverter klima iç ünite boyutu 822x322x255mm, dış ünite boyutu ise 881x645x363mm’dir. İç ünite paketli boyutu 822x322x255mm, dış ünite paketli boyutuysa 881x645x363mm’dir. Birçok ortama uygun boyutu sayesinde de tercih edilen bir klimadır. Ürünün iç ünite ağırlığı 8,5 kilogram, dış ünite ağırlığı 31 kilogramdır. Uyumlu sade tasarımı, ideal boyutu ve ağırlığı ile Viessmann klima 12000 modelleri günümüz çağında fark yaratan özelliğe sahiptir.

Az Enerji, Güçlü Performans

Az Enerji, Güçlü Performans

Viessmann klima 12000 elektrik tüketimi açısından da güçlü verimliliği ile fark yaratmaktadır. Hızlı etkisi ve konforlu kullanışıyla bilinen bu ürün aynı zamanda tasarruf özelliği ile kullanıcılar tarafından tercih edilen bir klimadır. Verimli enerji kullanımı, klima için önemli bir özelliktir. Kullanıcının rahatlıkla kullanımını ve tasarrufunu sağlamaktadır. Viessmann klima 12000 BTU, A++ enerji sınıfına ait bir üründür. Inverter klima olma özelliği ile aynı zamanda çevreye duyarlı bir ürün olarak bilinçli kullanıcılardan tam puan almayı başarmaktır. İnverter özelliği, klimadan hızlı bir şekilde verim elde edilmesini de sağlamaktadır. Aynı zaman da normal klimalara göre daha sessiz çalışma özelliğine sahiptir. Ürünün ısıtma kapasitesi 11260 BTU, soğutma kapasitesi 12000 BTU dur. Bu kapasitesi ile yeterli verimliliğe sahip olduğu kullanıcılar tarafından bilinmektedir. Klimanın ses seviyesi 40 desibeldir.

İleri Seviye Teknolojisi ile Bir Klimadan Daha Fazlası

Viessmann klima 12000 Btu Inverter klima, gelişmiş teknolojisiyle kullanıcılarına kusursuz hizmet vermektedir. Evlerde, işyerleri ve ofislerde, hastanelerde ve de alışveriş merkezleri gibi birçok alanda kullanıma uygun bir klimadır. Kullanıcıların bir üründen iyi verimlilik beklentileri aynı zamanda tasarruflu olduğu zaman tam puan alabilmektedir. Viesmann, ileri görüşlülüğü ve çevre dostu yapısı ile çok tasarruflu, bol verimli ürünler geliştirmektedir. Klima akıllı birçok özelliğe sahiptir. Kullanım sonrası fanı otomatik olarak çalışarak ortamdaki bakteri oluşumuna sebep olabilecek nem oranını kurutma özelliği ile kullanıcıları etkilemektedir. Geniş kanat yapısına sahip Viessmann klima 12000 kullanımı, homojen hava dağılımı sağlamaktadır. Turbo fonksiyonu sayesinde, soğuk kış aylarında bulunduğu ortamı ısıtan, sıcak yaz aylarında ise istenilen soğukluğu çok hızlı bir şekilde sağlayan teknolojiye sahiptir. Özel kumanda sensörü ile kullanıcıların konforunu sağlarken kullanıcıyı yormadan gerekli ısıya geçirme özelliği ile beklenenin üzerinde bir hizmet vermektedir. Klimalarda bulunan filtreler sağlık açısından çok önemlidir. Belirli bir süreden sonra kirlenen fitreler dışarı kötü hava yaymaya başlayabilmektedir. Bu Viesmann klimanın kolay yıkanabilir filtreleri sayesinde bu sorun ortadan kalkmaktadır. Dilediğiniz zaman rahatlıkla yıkayabilir, kirli hava ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz. Kullanıcılarına her zaman en iyi hizmeti ve konforu sunan Viessmann klima 12000 yorumları ve incelemelerine online alışveriş sitesi Trendyol’dan güvenilir ve rahat bir şekilde ulaşıp yaşam kalitenizi arttırabilirsiniz.