6
Grafik Tablet kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

ViewSonic Woodpad 7" inç Bambu Grafik Tablet 5080Lpi PF0730 Windows - MacOS-Android

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ViewSonic Woodpad 7" inç Bambu Grafik Tablet 5080Lpi PF0730 Windows - MacOS-Android

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknoraks Satıcı Ünvanı: TEKNORAKS TEKNOLOJİ MARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836041377600016 Vergi Kimlik Numarası: 8360413776
    Bu ürün Teknoraks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

ViewSonic Woodpad 7" inç Bambu Grafik Tablet

Çizim yapmak, günümüzde pek çok farklı yöntem ile gerçekleştirilebilen bir eylemdir. Bu işlemi kağıt ya da dijital materyaller üzerinde gerçekleştirebilirsiniz. Kağıt üzerinde yapılan çizimlerin tamamlandıktan sonra dijital ortama aktarılması gerekir. Bu durum az da olsa zaman kaybına neden olur. Grafik tasarımcılar başta olmak üzere, birçok kişi zaman kaybını minimum seviyeye indirerek eserlerini dijital ortamlarda oluşturur. Viewsonic Woodpad 7" inç bambu grafik tablet ile bu kaybı sıfıra indirebilir ve kolayca dijital çizimler yapabilirsiniz. Viewsonic Woodpad 7" inç bambu grafik tablet 5080lpi pf0730 ekran paylaşımı sayesinde dilerseniz tabletinizi bir monitöre bağlayabilirsiniz. Böylece Viewsonic Woodpad 7" inç bambu ile çizim yeteneğinizin tadını çıkarabilir ve pratik bir şekilde birbirinden kaliteli tasarımlar oluşturabilirsiniz.

  • Hafif bambu doku
  • Mac ve PC ile kullanım
  • Grafik tasarım programları ile uyum

Öğretmen ve Öğrenciler İçin Ergonomik Bir Tablet

Öğretmen ve Öğrenciler İçin Ergonomik Bir Tablet

Tabletin hafif bambu dokusuna sahip olması onun her yere kolayca taşınmasını sağlar. Bambu tasarımıyla kompakt bir yapıya sahiptir ve ürün bütünüyle çevre dostudur. Sahip olduğu 7 inç ekranı ile her çantaya rahatlıkla sığar. Böylece onu ofisinizde kullandığınız gibi evinizde de kolayca kullanırsınız. Viewsonic Woodpad 7" bambu grafik tablet ile dilerseniz Mac bilgisayarınızda ya da diğer PC’nizde gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz. Çizim performansınızı bir üst seviyeye taşıyabilecek bu tableti çizim yaparken veya ders sunumu gerçekleştirirken kullanabilirsiniz. Bamboo grafik tablet ile uzaktan eğitim içeriklerinizi hazırlayabilir, ders sunumlarınızı size ve öğrencilerinize uygun içerikler ile gerçekleştirebilirsiniz. Böylece öğrencileriniz için oluşturacağınız içeriklerde size yardımcı bir tasarım aygıtı elde edersiniz. Viewsonic Woodpad 7 bambu grafik tablet sayesinde tasarımlarınızı dilediğiniz cihaz aracılığıyla etkili bir şekilde sunabilirsiniz.

Woodpad Bambu Grafik Tablet ile Harika Tasarımlar

Woodpad Bambu Grafik Tablet ile Harika Tasarımlar

Viewsonic Woodpad 7 bambu grafik tablet pf0730 ile başarılı ve farklı tasarımlar oluşturabilirsiniz. Tablet Photoshop, İllustrator gibi çeşitli grafik tasarım programları ile uyumlu olduğundan çizimlerinizi rahatlıkla düzenleyebilirsiniz. Çok yönlü bir çizim tableti olmasının sağladığı bu avantajlar ile zamandan tasarruf ederek üretkenliğinizin tadını çıkarırsınız. Her kullanıma uygun özelliğiyle özgün içerikler hazırlayabilir ve bunları dilediğiniz cihaz üzerinden dilediğiniz kitleye sunabilirsiniz. Viewsonic Woodpad 7 inç bambu grafik tablet ince tasarımı sayesinde kafede, iş yerinde, okulda veya evde rahatça çizim yapma imkanı yakalarsınız. Kahvenizi yudumlarken veya arkadaşlarınızla sohbet ederken yaratıcılığınızdan bir şey kaybetmeden tasarımlar oluşturabilirsiniz. Dilediğiniz zaman çizimlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Sunduğu yüksek performans ile bu kaliteli çizim tableti, sizlere verimli iş saatlerinin yanında verimli ders saatleri de sunar. Böylece Woodpad bambu grafik tablet ile dizayn yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.

Kampanyalı Bamboo Grafik Tablet Fiyatları

Kampanyalı Bamboo Grafik Tablet Fiyatları

Woodpad bambu grafik tablet pf0730 sahip olduğu özellikler ile tasarımcılara eşsiz bir deneyim sunar. Bu yüzden ürünün fiyatı, onun özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Ürün ile birlikte 1 adet dijital kalem ve 3 adet yedek dijital kalem ucu sunulur. Böylece herhangi bir sorun yaşamadan diğer kalem uçları ile tasarımlarınıza kaldığınız yerden devam edersiniz. Tabletin kalemi, çizim yaparken profesyonel bir biçimde size eşlik eder. Ergonomik yapısı sayesinde Woodpad kalemi, bileğinizi yormadan birbirinden güzel çizimler yapmanızı sağlar. Kalem, hassas yapısı ile tüm el hareketlerini algılar. Kalemin gelişmiş algılama özelliği sayesinde adeta gerçek bir kağıt ve kalem kullandığınız hissine kapılırsınız. Böylece kolayca çizimlerinize odaklanabilir ve yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Ürün özelliklerini incelemek ve kampanyalı seçeneklere ulaşmak için Trendyol’a göz atabilir, dilediğiniz zaman siparişinizi verebilirsiniz.