VİKO Şok Korumalı 6 Lı Grup Priz 90117632

435 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VİKO Şok Korumalı 6 Lı Grup Priz 90117632

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERFSOLARENERJİ Satıcı Ünvanı: ERF METAL PASLANMAZ KROM SİSTEMLERİ İNŞAAT MİMARLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354039294600001 Vergi Kimlik Numarası: 3540392946
    Bu ürün ERFSOLARENERJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Viko Şok Korumalı 6 Lı Grup Priz (90117632) Multi-let şok korumalı grup priz, televizyonlar, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, ses sistemleri, yazıcılar, tarayıcılar gibi elektronik cihazların şebekede meydana gelen ani aşırı gerilimlere ve yıldırım düşmesi gibi etkilere karşı korunmasını sağlar. Teknik Özellikler Anma Akımı 16A Kablo Uzunluğu 1,5M Çarpma Karşıtı Örtücü 6 Giriş Yuvası Topraklı ? Çocuk Korumalı ? Anahtarlı ? ÜRÜNLERİMİZ KONTROL EDİLEREK KARGOYA TESLİM EDİLMEKTEDİR. KARGO TESLİMATI SIRASINDA ÜRÜNÜ KONTROL EDEREK TESLİM ALINIZ. HASARLI ÜRÜN İSE RAPOR TUTTURARAK FATURASI İLE İADE EDİNİZ. TESLİMATTAN SONRA HASARLI ÜRÜN TESPİTİNDE İADE KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Ürün Özellikleri

  • Priz Sayısı Altılı
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • USB Yok
  • Tip Kablolu
  • Akım Koruma Var
Geri Bildirim Ver

VİKO - Şok Koruyuculu Priz 6'lı

Priz çeşitleri, birbirinden farklı alanlarda kullanılır. Özellikle elektrik akımının güçlü bir biçimde yer aldığı priz çeşitleri, ihtiyaçların karşılanmasına yardımcı olur. VİKO tarafından üretilen priz, koruyucu özelliğiyle dikkat çeker. Şebekelerde meydana gelebilecek gerilimler sırasında cihazlarınızın zarar görmesini engeller. Bununla birlikte ani ve aşırı yüklerin bilgisayar, yazıcı ya da telefonlara asar vermesini önler. Aynı zamanda çocuklara özel koruması da bulunur. Üründe 6 adet priz sayısı bulunduğundan aynı anda çeşitli cihazları çalıştırabilirsiniz. Ofis ya da ev içerisinde kullanarak kaliteli bir deneyim elde edebilirsiniz. Telefonunuzu şarj ederken bilgisayar kullanabilir ve yazıcı yardımıyla çıktı alabilirsiniz. Siz de cihazlarınızın çalışmasını ve şarj edilmesini sağlayan bir güç kablosuna ihtiyaç duyuyorsanız VİKO - şok koruyuculu priz 6'lı satın alabilirsiniz.

  • Korumalı tasarım
  • Yüksek priz sayısı
  • İdeal uzunluk

Güvenli Kullanım Sağlayan VİKO - Şok Koruyuculu 6’lı Priz

Güvenli Kullanım Sağlayan VİKO - Şok Koruyuculu 6’lı Priz

Prizlerin korumalı olması oldukça önemlidir. Müşteriler genellikle akım korumalı modelleri tercih ederler. Bununla birlikte çocuklu aileler, onları koruyabilmek adına güvenli ürünleri satın almak isterler. Korumalı tasarıma sahip olan VİKO 6'lı priz, çeşitli alanlarda güvenli bir biçimde kullanılabilir. Yazıcı ya da bilgisayar çalıştırırken tercih edebilir, televizyon izlerken bu ürünü kullanabilirsiniz. Aynı zamanda çeşitli elektronik eşyalarınız çalışırken telefonunuzu da şarj edebilirsiniz. Ev ve ofis gibi alanlarda güvenli bir biçimde kullanabilir. Dilerseniz uzatıcı olarak da tercih edebilir, istediğiniz yerde çalışma konforu elde edebilirsiniz. Şebekelerde çeşitli doğa olaylarından dolayı meydana gelebilecek gerilimleri engelleyebilirsiniz. Aynı zamanda yangın risklerini de ortadan kaldırarak güvenli bir alanda işlerinizi halledebilirsiniz. Siz de her gözünde çocuk koruması bulunan bu ürünü satın alabilir, onlara müdahale etmeden kaliteli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Kaliteli VİKO - Şok Koruyuculu Priz 6'lı Kullananlar

Kaliteli VİKO - Şok Koruyuculu Priz 6'lı Kullananlar

Ofis ve evlerin önemli ihtiyaçları arasında priz çeşitleri yer alır. Korumalı özelliğiyle ön plana çıkan modeller, müşteriler tarafından güvenle tercih edilir. VİKO tarafından üretilen korumalı bu model, yüksek priz sayısına sahiptir. Üründe 6 adet priz gözü bulunur. Böylelikle geniş bir alanda kullanılabilir. Dilerseniz mutfaklarda dilerseniz de salonda tercih edebilirsiniz. Mutfakta bu prizden faydalanarak fırın ve ocağın aynı anda çalışmasını sağlayabilir, elektrikli süpürgeyi de çalıştırma fırsatını değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda ofis işlemlerinde de çeşitli elektronik aleti çalıştırarak eş zamanlı kullanıma sahip olabilirsiniz. VİKO - şok koruyuculu priz 6'lı kullananlar, ürünün yapısından oldukça memnundur. Yüksek priz sayısı sayesinde kaliteli bir deneyim elde ederler. Siz de bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz. VİKO - şok koruyuculu priz 6'lı yorum kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilir, sorularınızın yanıtına ulaşabilirsiniz.

Bütçe Dostu VİKO - Şok Koruyuculu Priz 6'lı Fiyatı

Bütçe Dostu VİKO - Şok Koruyuculu Priz 6'lı Fiyatı

VİKO - şok koruyuculu priz 6'lı tasarımıyla çok fonksiyonlu kullanım sunar. Aynı zamanda ideal uzunluğu sayesinde çeşitli mekanlarda tercih edilebilir. Uzatıcı şeklinde de kullanılabilen bu model, 1,5 metre uzunluğa sahiptir. Aynı anda birbirinden farklı elektronik eşyayı kullanmaya yardımcı olur. Dilediğiniz uzaklıktan çalışma fırsatına sahip olabilir, tek bir prize bağlı kalmadan kolay bir deneyim elde edebilirsiniz. Priz uzaktaysa uzatıcı görevi gören bu ürünü takabilir, laptop ve telefonunuzu şarj edebilir, masa lambasını çalıştırma fırsatı elde edebilirsiniz. Açma kapama anahtarı bulunduğundan güvenli bir deneyime sahip olabilirsiniz. 350 joule koruması sayesinde çocuklarınız varken bile çeşitli işlerinizi halledebilirsiniz. VİKO - şok koruyuculu priz 6'lı fiyat avantajından faydalanarak ürünü satın alabilirsiniz. Trendyol sayesinde fiyatını inceleyebilir, bütçenize uygun bir deneyim elde edebilirsiniz. Böylelikle elektronik aletlerinizi güvenle çalıştırabilecek bir modele sahip olabilirsiniz.