VİKO Beyaz Kare Topraklı Priz

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
1.550 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
52,99 TL
Kurumsal Fatura
55,10 TL
Kurumsal Fatura
62,99 TL
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

VİKO Beyaz Kare Topraklı Priz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EYM DIŞ TİCARET TEKSTİL VE TARIM LİMİTE Satıcı Ünvanı: EYM DIŞ TİCARET TEKSTİL VE TARIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383092198500001 Vergi Kimlik Numarası: 3830921985
    Bu ürün EYM DIŞ TİCARET TEKSTİL VE TARIM LİMİTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Viko karre topraklı priz - Beyaz ürün özellikleri: Ürün grubu: Anahtar-Prizseri adı: Karrerenk tür: Beyazfonksiyon: Topraklı priz teknik özellikler: 10 a, 250 v~iki kutuplu ve topraklama kontaklıdır..vidalı veya vidasız (çabuk bağlantılı) montaj seçeneği vardır.. Ölçüler: Kutu yüksekliği:120mmkutu genişliği:200mmkutu derinliği:300mm ölçüler: En:83,4mmboy:81,4mmyükseklik:40mm

Ürün Özellikleri

  • Tip Kombine Anahtar
Geri Bildirim Ver

Viko Beyaz Kare Topraklı Priz

Elektrik için büyük önem taşıyan prizlerin avantajlı özelliklerinden biri su geçirmez olmasıdır. Viko markalı bu seçenek, dayanıklı ve su geçirmez özelliğe sahiptir. Kare şeklinde ve beyaz renktedir. Anahtar priz, seri özelliktedir. 10A, 250 V ve iki kutupludur. Topraklama kontağı mevcuttur. Çocuklar için ekstra güvenliklidir. Sade ve minimal bir görüntüye sahiptir. Viko beyaz kare topraklı priz dilediğiniz her yere kurulum imkanı sağlar. Hava koşullarının değişimine karşı dayanıklı yapısı, çok yönlü özelliği ile sık tercih edilen bir modeldir. Sızdırmazlık özelliğine sahip olan çift enjeksiyonlu contaları mevcuttur. Uzun süre kullanım sağlar. Güvenli kullanımın rahatlığını sunarken geliştirilmiş conta sistemi de mevcuttur. Kolay açılır kapanır anahtarları her yere uyum sağlar. Siz de basit ve şık tasarımı bir arada görmek isterseniz beyaz kare topraklı prize sahip olabilirsiniz.

  • Topraklı yapı
  • Kare şekil
  • Beyaz renk

Kullanışlı Viko Beyaz Renk Kare Priz (Topraklı) Özellikleri

Viko beyaz topraklı priz, beyaz renk tonuna sahiptir. Bütçe dostu olmasından dolayı sarf ettiği enerji süresiyle fiyat ve performans ürünüdür. Uzun süreli çalışma desteği sağlar. Kurulumu kolay bir şekilde tamamlanır. Çift anahtarlıdır. Vidalı ya da vidasız montaj seçeneği vardır. Kutu yüksekliği 120 mm, genişliği 200 mm, kutu derinliği 300 mm’dir. Ölçüleri ise 83,4 mm en, 81,4 mm boy ve 40 mm yükseklik şeklindedir. 250 V güce sahiptir. Enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Viko markalı priz kolay açılır kapanır anahtarları ile zorluk çıkarmaz. Toza ve suya karşı dayanıklıdır. Güvenli anahtar özelliği ve özel topraklama konnektörlerine sahiptir. Böylece evinizin her köşesinde elektrik, güvenli bir şekilde aktarılır. Kolay kurulup çıkarılabilir özelliği ile siz de rahat bir deneyim elde edebilirsiniz.

Kaliteli Viko Beyaz Renk Kare Priz (Topraklı) Avantajları

Taşıma ve kullanım kolaylığı açısından elektrikli prizlerin minimal özellikli olanları her evin vazgeçilmezidir. Bu bakımdan son zamanların sıklıkla tercih edilen modellerinin başında topraklı priz gelir. Her evde kullanımı tercih edilen bu prizler, hafif özelliği sayesinde kolay taşınabilir. Bu nedenle de sıkça tercih edilir. Viko karre topraklı priz minimal ve kare bir tasarıma sahiptir. Geliştirilmiş özellikleri, yüksek enerji gücü ve çocuk güvenliği sayesinde uzun süre rahat kullanım sağlar. Ürünün müşteri yorumlarına baktığınız zaman sağlanan memnuniyeti görebilirsiniz. Uzun kullanım ömrü vardır. Bir prizden beklenen maksimum performansı vererek kesintisiz ve uzun ömürlü şekilde elektrik kullanmanızı sağlar. Minimal ve portatif boyutu sayesinde rahatlıkla kurulum yapılır. Standart ölçüleri, her ev ile uyumludur. Ömrü uzundur ve sağlamdır. Viko topraklı priz kullanarak siz de tasarruf edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Viko Beyaz Renk Kare Priz (Topraklı) Fiyatları

Özen ile geliştirilmiş bu sağlam ürün; kalitesi, yüksek performansta elektrik gücü ve kare tasarım özelliği ile vadettiği kullanımı size sağlar. Geliştirilmiş özelliklere sahip olmasına rağmen fiyatı açısından da oldukça caziptir. Viko beyaz kare topraklı priz fiyatları, farklı bütçelere hitap eder. Ergonomikliği ile size rahatlık sağlar. Kurulumu kolaydır. Her eve uyumludur. Uygun fiyat ve yüksek kalite arayanların başvurduğu bir seçenektir. Karre topraklı priz portatif ve beyaz renk tasarımı ile göze hitap ederken bütçenize de uyum sağlar. Bir prizden beklenen tüm özelliklere sahiptir. Fiyat ve performans açısından uygun olan topraklı priz Viko, hem uzun hem de etkili kullanım garantisini bir arada verir. Siz de bu ürünü Trendyol aracılığı ile kolay ve hızlı biçimde satın alabilirsiniz. Bu seçenekle konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz.