Viktoria Viktroia Siyah Kumaş Boyası (1 ADET)

49 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
49,40 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Viktoria Viktroia Siyah Kumaş Boyası (1 ADET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: burakadanzeye Satıcı Ünvanı: MÜRÜVVET YAMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9340472993
    Bu ürün burakadanzeye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Viktoria Kumaş Boyası Siyah (1 adet) Ne kadar boyaya ihtiyaç duyulduğunuzu belirlemek için, boyanacak öğeyi bir gıda terazisinde tartın veya ağırlığı tahmin edin. Genel olarak, bir paket VİKTORİA KUMAŞ BOYASI 200 gram kuru kumaş boyayacaktır. Boyama yaparken çok daha koyu bir renk elde etmeye çalışıyorsanız, boya oranını ikiye katlayın. KULLANIŞ USULÜ:Boyayı sıcak su ile eritiniz. Ilık su ile doldurulmuş geniş bir kaba boşaltınız. Bir kaşık tuz ilave ediniz. Boyayacağınız kumaşı iyice ıslatınız. Hazırlamış olduğunuz boyama kabına koyunuz. Karıştırmak suretiyle 30-40 dakika kaynatınız. Ateşi söndürerek öylece soğumaya bırakınız. Soğuk suda durulayarak sıkmadan asınız. DİKKAT: Naylon ve yünlü kumaşlarda kaynama esnasında bir kaşık sirke koyunuz. Kırmızı ve sarı renklilere sirke koymayınız. OTOMATİK ÇAMAŞIR MAKİNESİNDE BOYAMA USULÜ:Boya bir kaşık tuz ve sirke ikinci deterjan bölümüne koyunuz. Bir paket FİSKE kumaş boyası sabitleme ilacını yumuşatıcı bölümüne koyulup A programında 80 derecede çalıştırınız. Sıkmadan asınız. Ürün kullanımının detaylı anlatımı için telefonunuzu ürünün arkasında bulunan karekod kısmına okutunuz.
Geri Bildirim Ver

Viktoria Siyah Kumaş Boyası

Rengi akan ya da parlaklığını kaybeden kıyafetler pek çok kişinin sorunları arasında yer alır. İstenmeyen bu duruma engelleyebilmek adına çok sayıda kumaş boyası çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından Viktoria siyah kumaş boyası seçeneği, her zaman rağbet görür. Ürün, oldukça geniş kullanım yelpazesine sahiptir. Pamuk ya da keten gibi pek çok farklı özelliğe sahip olan kumaşta rahatlıkla kullanılabilir. Rengi solan giysilerin eski dikkat çeken ve etkileyici görüntülerine kavuşmalarına olanak tanır. Ürün, kolay ve pratik bir şekilde kullanılır. Müşterileri uzun uğraş ve zahmete sokmayan kullanım niteliği ürünün sıklıkla tercih edilmesine katkı sağlar. Bu sayede müşteri memnuniyetini kazanır. Siz de rengi akan veya parlaklığını kaybeden kıyafetlerinizden şikayet ediyorsanız; pratik bir şekilde kullanılan bu kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Kolay ve pratik kullanım
  • Siyah renk seçeneği
  • Geniş kullanım yelpazesi

Pratik Viktoria Siyah Kumaş Boyası

Pratik Viktoria Siyah Kumaş Boyası

Siyah kumaş boyası kullanım açısından sunduğu kolaylık dolayısıyla pek çok kişinin beğenisini kazanır. Ürün, son derece pratik ve kolay bir şekilde kıyafetlerin rengini değiştirme olanağı sunar. Siyah renk tonuna sahiptir. Bu özelliği sonucunda pek çok kıyafetin renklendirilmesinde kullanılır. Pantolon, bluz ya da gömlek gibi değişik kıyafetlerin dikkat çeken ve göz alıcı bir görüntüye sahip olmalarına katkı sağlar. Pratik ve kolay bir şekilde uygulanan kaliteli kumaş boyası kıyafetlerde uzun süre kalıcılık gösterir. Sürekli boyama işleminin tekrar edilmesini ihtiyaç duyulmaz. Pamuk, keten veya kot gibi farklı özelliklere sahip kumaşlarda kullanıma uygundur. Geniş kullanım alanı sunan ürün, pek çok kişinin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında yer alır. Siz de eskiyen kıyafetlerinizi değerlendirmek istiyorsanız; geniş kullanım alanına sahip olan işlevsel ürüne göz atabilirsiniz.

Kaliteli Viktoria Siyah Kumaş Boyası Yorumları

Kaliteli Viktoria Siyah Kumaş Boyası Yorumları

Dikkat çeken ürün, oldukça kaliteli bir yapıdadır. Bu özelliği sonucunda kıyafetlerde uzun süre kalıcılık gösterir. Eskiyen ya da rengi solan kıyafetleri değerlendirme imkanı sunan ürün, müşterilere tasarruf yapma olanağı tanır. Aile ekonomisine olumlu yönde katkıda bulunan kumaş boyası çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında bulunur. Viktoria siyah kumaş boyası yorumları da genellikle olumlu yöndedir. Ürün, özellikleri sayesinde pek çok kişinin ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda çok sayıda müşterinin istek ve beklentisini cevaplandıracak niteliklere sahiptir. Nitelikleri dolayısıyla ürün, müşterilerin memnuniyetini kazanır. Siz de kıyafetlerde uzun süre kalıcılık gösteren ve kaliteli bir yapıya sahip olan ürünü müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Pek çok farklı kumaşa uygulanabilen kaliteli ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz. Bu seçenek için hızlı biçimde sipariş oluşturabilirsiniz.

Ekonomik Viktoria Siyah Kumaş Boyası Fiyatları

Ekonomik Viktoria Siyah Kumaş Boyası Fiyatları

Kaliteli yapıdaki ürün, özellikleri dolayısıyla çok sayıda kişinin memnuniyetini kazanır. Viktoria siyah kumaş boyası fiyatları ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünüm yapı nitelikleri, kullanım yelpazesi, müşterileri sunduğu kolaylık fiyat miktarının belirlenmesinde önemli etkiye sahip olan faktörlerden birkaçıdır. Ürün için belirlenen satış rakamları ise değişik ekonomik gelir seviyesine sahip kişilerin karşılayabileceği fiyat aralığında yer alır. Siz de kaliteli ve dayanıklı bir yapıya sahip olan; özellikleri dolayısıyla pek çok kişinin beğenisini kazanan etkileyici ürünü inceleyebilirsiniz. Kıyafetlerinizin eski hoş görüntüsüne kavuşmasına aracı olan ve giysilerde uzun süre kalıcılık gösteren kaliteli ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz. Kampanya ve indirimleri takip ederek ekonomik alışveriş imkânından yararlanabilirsiniz. İndirimli bir şekilde alışveriş yaparak aile ekonomisine olumlu yönden katkıda bulunabilirsiniz. Bu sayede cazip bir deneyim yaşayabilirsiniz.