Genel Markalar Clara Lüks 9 Parça Renkli Metal Kaplı Cam Baharat Takımı - Rose Gold

1.999,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Clara Lüks 9 Parça Renkli Metal Kaplı Cam Baharat Takımı - Rose Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuke Home Satıcı Ünvanı: FATİH SAYAN ZÜCCACİYE ALIŞVERİŞ MERKEZİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0754044508700015 Vergi Kimlik Numarası: 7540445087
    Bu ürün Tuke Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 adet büyük baharatlık (500ml)
  • 5 adet küçük baharatlık (100ml)
  • 1 adet metal stand
  • Baharatlıkların içi cam, dışı metal kaplamadır. Metal kaplama vidalı olup cam baharatlıktan kolayca sökülebilir
  • Metal kaplama sökülüp, cam baharatlıklar bulaşık makinesinde yıkanabilir
  • Metal kaplama ıslak bez ile temizlenmeli, bulaşık makinesinde yıkanmamalıdır. Büyük baharatlıkların kapakları silikon vakumludur, havayı geçirmez

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Vio Bella Rose Gold 9 Parça Metal Kaplı Cam Baharat Takımı

Vio Bella rose gold 9 parça metal kaplı cam baharat takımı 8697635557645 modeli, set halinde müşteriye sunulur. Ürün, 3 adet büyük ve 5 adet küçük baharatlıktan oluşur. Büyük baharatlıklar 500 ml kapasitesine sahipken, küçük olan seçenekler 100 ml olarak üretilir. Vio Bella rose gold 9 parça metal kaplı cam baharat takımı metal stant üzerinde sunulur. Tezgahların ve kullanıldığı mekanın üzerinde şık bir tasarım oluşturur. Ürün, cam ve metal malzemeden üretilir. Baharat, çay, kahve ya da şeker gibi ürünleri koymak için kullanabilirsiniz. Bu tip hassas ürünleri saklarken kullandığınız nesnenin ana malzemesinin cam olması sağlık açısından da önemlidir. Vakumlu metal üst kapağı sayesinde ürünlerin bayatlaması ve bozulması gecikir. Dikkat çeken bu baharatlık modelini evlerinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Metal kaplı cam kavanoz
  • Rose gold
  • Vakumlu kapak

Vio Bella Metal Kaplı Cam Baharat Takımı Özellikleri

Vio Bella Metal Kaplı Cam Baharat Takımı Özellikleri

Vio Bella metal kaplı cam baharat takımı, cam iç yüzey ve dış metal kaplamaya sahiptir. Dış metal kaplamaya sahip olma nedeni, ürünün dış darbelere ve düşmelere karşı dayanıklılığını artırmaktır. Metal kaplama cam, isteğe bağlı baharatlıktan sökülür. Ürün kaplaması vidalıdır. Sökümü de oldukça kolaydır. Ürün kaplaması söküldükten sonra bulaşık makinesinde yıkamaya uygun hale gelir. Metal kaplama bulaşık makinesinde veya elde yıkamaya uygun değildir. Yalnız nemli bir bezle silinerek temizlenir. Model, hava geçirmeyen üst kapaklara sahiptir. Silikon vakumlu kapaklar sayesinde ürünlerin içindeki malzemelerde bozulma olmaz. 3 adet büyük boy kavanozları çay, kahve ve şeker tercih edebilirsiniz. Küçük boy kavanozlarda ise daha çok az miktarlarda gıdalar koyabilirsiniz. Ürünlerde cam tercih edilmesi malzemelerin de kullanım ömrünü uzatır. Evinizde bu ergonomik tasarımlı metal kaplı cam baharatlık modelini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Vio Bella Rose Gold 9 Parça Cam Baharat Takımı Kullananlar

Vio Bella Rose Gold 9 Parça Cam Baharat Takımı Kullananlar

Vio Bella rose gold 9 parça metal kaplı cam baharat takımı kullananlar, genellikle ürünün metal stantlı oluşuna ve sağlamlığına dikkat çeker. Toplamda 9 parçadan oluşan setin kullanımı son derece pratiktir. Aynı zamanda ergonomik yapısı olan bu ürün, temizlik konusunda da müşterinin dostudur. Şık görünümlü metal kaplamasının altında cam malzeme kullanılır. Temizleneceği zaman ise metal kaplama vidalarında sökülür. Modelin cam kısımları bulaşık makinesinde yıkanır. Vio Bella rose gold 9 parça metal kaplı cam baharat takımı yorumları, genellikle ürünün estetik ve şık görüntüsüne vurgu yapar. Aynı zamanda ürünün boyutlarının malzeme almadaki genişliğinden bahseder. Büyük boyutlu kavanozların iç kapasitesi 500 ml, küçük ebatlı olanların 100 ml şeklindedir. Evlerinizde tezgah üzerinde ya da yemek yaparken elinizin altında bu baharat takımını kullanabilirsiniz.

Vio Bella Rose Gold Metal Kaplı Cam Baharat Takımı Fiyatları

Vio Bella Rose Gold Metal Kaplı Cam Baharat Takımı Fiyatları

Tezgahların üzerinde standlı metal kaplamalı cam baharat takımı, son derece şık bir görüntü oluşturur. Ürünü estetik görünümüyle pek çok mekanda kullanabilirsiniz. Kahve, çay, şeker gibi ürünlerin yanı sıra çeşitli baharatları da bu cam kavanozlarda muhafaza edebilirsiniz. Ürünün ana malzemesi cam ve metalden oluşur. Sağlıklı kullanım sunmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Cam malzeme, gıda maddelerinin raf ömrünü uzatır. Ürünün metal kaplamalı dış yüzeyi ve yine metal kaplamalı silikon vakumlu üst kapağı sayesinde bozulma ya da bayatlama ihtimali minimuma iner. Vio Bella rose gold 9 parça metal kaplı cam baharat takımı fiyatları farklı müşteri gruplarına hitap eder. Müşterilere şık, sağlam ve sağlıklı ürün saklama imkanı sunar. Mutfağınızda baharatlarınızı estetik bir görselle saklayabilirsiniz. Şık ve estetik bir görünüm sağlayan bu ürüne Trendyol’dan cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz.