Vip Ahmet 24 Lü Saklama Kabı Set

1.800 TL
(75 TL / adet)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vip Ahmet 24 Lü Saklama Kabı Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IDEACORP ELEKTRONIK GIDA TEMIZLIK TEKS. Satıcı Ünvanı: IDEACORP ELEKTRONİK GIDA TEMİZLİK TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465106242300001 Vergi Kimlik Numarası: 4651062423
    Bu ürün IDEACORP ELEKTRONIK GIDA TEMIZLIK TEKS. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vip ahmet kare vakumlu saklama kabıSET 24 PARÇADIR Boyları büyükten küçüğe
  • 1200 ml 6 adet kare saklama kabı 900 ml 6 adet kare saklama kabı 700 ml 6 adet kare saklama kabı 250 ml 6 adet kare saklama kabı Ürün gıda temasına uygundur. Vakumlu ve kare şeklindedir. 1. Kalite sağlıklı üründür.Baharatlarınızı ve bakliyatlarınızı güvenle saklayabilirsiniz.Şeffaf olduğu için içindekini üstten ve yandan görebilirsiniz. Ürünlerimiz orjinal ambalajları bozulmadan tekrar itina ile paketlenmektedir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Hacim 0 - 249 ml
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Vip Ahmet 24'lü Saklama Kabı Set

Mutfak gereçleri arasında çok önemli bir yere sahip olan saklama kapları her evin temel ihtiyaçlarındandır. Kuru ya da yaş her çeşit gıda ürününü bu kaplar içinde güvenle muhafaza edebilirsiniz. Yiyecekleri her daim taze tutması için vakumlu kapak tasarımıyla sunulan Vip Ahmet 24'lü saklama kabı takımı 4 ayrı boydadır. Her bir boyda alışar adet olmak üzere 250 ml, 700 ml, 900 ml ve 1200 ml hacimli ürünlerdir. Takımdaki tüm ürünlerin formu karedir. Avrupa standartlarına uygun şekilde üretilen Vip Ahmet saklama kabı setinin materyalleri her çeşit gıda ile temasa uygun niteliktedir. Birinci sınıf malzemeye sahip bu set bakliyattan kahvaltılığa, baharatlardan et ürünlerine kadar her çeşit besin maddesini uzun süre koruyabilir.

  • Kullanışlı kare form
  • Hava almayan vakumlu kapaklar
  • Kapaklarla birlikte 48 parça

Kullanışlı Vip Ahmet 24'lü Saklama Kabı Set Özellikleri

Kullanışlı Vip Ahmet 24'lü Saklama Kabı Set Özellikleri

Bu kaplar içinde isterseniz sıcak isterseniz soğuk besinler bulundurabilirsiniz. Ürünler buzluk kısmında saklamanız gereken yiyecekler için de dayanıklı bir performans gösterir. Kütlesi ağır olan malzemeler nedeniyle eğilmeyen materyali sıcakla temasta da bozulmaz. Hem kapların hem de kapaklarının şeffaf olması sayesinde içlerinde bulunan gıdaları ve kalan miktarları rahatlıkla görerek kontrol edebilirsiniz. Kapaklar hava ve sıvı sızdırmayan kalitede olmasına rağmen istediğiniz zaman kolaylıkla açılıp kapanabilir. Zahmetsiz kullanım imkanı tanıyan bu şık ürünle mutfağınıza dekoratif bir düzen kazandırabilirsiniz. Kapak çerçevelerinin beyaz renkli olması da mutfağınızdaki diğer eşyalara uyum sağlaması konusunda çok avantajlıdır. Vip Ahmet 24'lü saklama kabı set olarak kullanışlı bir hediye seçeneğidir. Siz de bu ürünü satın alarak çeyizinizi tamamlayabilir, yakınlarınıza verebilir veya mutfağınızı düzenli şekilde organize etmek için keyifle değerlendirebilirsiniz.

Vip Ahmet 24'lü Saklama Kabı Yorumları ve Avantajları

Vip Ahmet 24'lü Saklama Kabı Yorumları ve Avantajları

Hem dolap içlerinde üst üste istifleyebileceğiniz hem de tezgah üzerinde sergileyebileceğiniz setler, kullanışlı alternatiflerdir. Bu takımı da geniş alanlarda yanyana dizebilir, dar alanlarda dörtlü katlarla istif yapabilirsiniz. Mutfakta estetik bir görüntü yakalayacağınız model sayesinde gıdalarınızı şık kaplarda saklayabilirsiniz. Vip Ahmet 24'lü saklama kabı yorumları üründen duyulan memnuniyet derecesini görebileceğiniz paylaşımlarla doludur. Bu paylaşımlar seti satın almış gerçek müşterilerin birebir tecrübelerini şeffaf olarak yansıtır. Kullanma tavsiyelerine uyduğunuz sürece hiçbir sıkıntı yaşamadan uzun yıllar severek kullanabileceğiniz kaplar bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Vakumlu kapakların lastikleri çok yüksek sıcak suya maruz kaldığı zaman formunu kaybedebilir. Bu nedenle elde yıkanması tavsiye edilir. Camsı bir mika materyalle üretilen set kırılmaya karşı yüksek mukavemetli sert plastik ile tasarlanır. Yorum ve puanlardan destek alarak ürünle ilgili görüşleri öğrenebilirsiniz.

Vip Ahmet 24'lü Saklama Kabı Fiyatı Trendyol’da

Vip Ahmet 24'lü Saklama Kabı Fiyatı Trendyol’da

Çok sayıda gıda maddesinin bulunduğu mutfak, dolap ya da kiler alanlarında ürünleri bozulmadan muhafaza etmek özen ister. Besinlerin taze kalması için gereken en önemli püf noktası hava ile teması kesmektir. Vakumlu kapakları olan saklama kaplarının avantajlı yanı da hava geçişini tam olarak engelleyebilmesidir. Sıkıca kapatılan kapaklardan sıvı gıdaların akması da muhtemel değildir. Farklı boylardaki gereçler farklı hacimlerdeki maddelerin muhafaza edilmesini kolaylaştırır. Konforlu bir mutfak için elinizin altında bulunması gereken bu saklama kapları aynı zamanda ekonomik bir alternatiftir. Yiyecekleri ilk günkü tazelik derecesinde tutan bu ürünler gıdaların ziyan olmasını engelleyerek israfın da önüne geçer. Dönemsel kampanyalarla indirim fırsatları sunan Vip Ahmet 24'lü saklama kabı fiyatı her bütçeye hitap eden seçenekler yaratır. Bu kampanyaları takip ederek uygun zamanda avantajlı fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.