Vip Ahmet Borosilikat Akıllı Cam Yağlık 500 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Vip Ahmet Borosilikat Akıllı Cam Yağlık 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ON8 Satıcı Ünvanı: DOSTLAR MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE GIDA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYAT HARFİYAT TAAHHÜT TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310021029400013 Vergi Kimlik Numarası: 3100210294
    Bu ürün ON8 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cambu akıllı cam yağlık, hem salata servislerinde hem de yemeklerin hazırlık aşamalarında kullanılabiliyor. Yemek yaparken, sofrada ve serviste sizlere yardımcı olacak mutfak aracı, ölçülü haznesi ile tarifleri tam ayarında yapmayı sağlıyor. Yağ koyarken ne kadar eklendiği takip edilebiliyor.
  • Damlatmaz başlık, yağ eklerken şişeden olan sızıntıların önüne geçiyor. yapılan yağlık modeli, açılır kapak sayesinde zahmetsizce yeniden doldurulabiliyor.
  • Üründen birkaç adet alarak
  • Zeytinyağı, ayçiçek yağı gibi sürekli kullandığınız yağlar ve limon, sirke gibi soslarınız için set oluşturabilrisiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Vip Ahmet Cambu Borosilikat Akıllı Cam Yağlık 500 ml

Sıvı yağlar için kullandığınız şişeler kimi zaman akma ya da sızdırma gibi olumsuz durumlara neden olabilir. Bunun önüne geçmek için yağlık ürünlerini kullanmayı tercih edebilirsiniz. Sızdırmaya ve damlatmaya karşı iyi çözümlerden biri Cambu Borosilikat Akıllı Cam Yağlık kullanmak olabilir. Bu sayede kullanım sonrası yağın dökülmesini kolay şekilde önleyebilirsiniz. İşlevsellik sağlayan mutfak ürünleri mutfağınızı ve yemek masanızı temiz tutar. Minimalist ve özgün tasarımı ile mutfaklarda beğeniyle kullanılan cam yağlık, diğer sıvı gıdalar için de tercih edilebilir. Daha hijyenik bir kullanımı garanti ederek sirke ve limon gibi soslarla masa örtülerinde leke oluşumunu engelleyebilirsiniz. Yemek malzemelerini ölçülü kullanıyorsanız, yapım aşamasında şişe üzerinde yer alan ölçek değerlerinden de faydalanabilirsiniz.

  • Damlatmayan özel uç
  • Sızdırmaz kapak
  • Dekoratif şık tasarım

Vip Ahmet Cambu Borosilikat Akıllı Cam Yağlık Özellikleri

Vip Ahmet Cambu Borosilikat Akıllı Cam Yağlık Özellikleri

Cambu Borosilikat Akıllı Cam Yağlık 500 ml kullanım kolaylığı sunar ve bütçenizden tasarruf sağlar. Ayrıca kaliteli malzemesiyle bu ürünler çok hafiftir. Ağzı çok büyük olan ürünler gereğinden fazla ürün dökebilir. Aynı şekilde çok ince olan ürünlere yağ veya sos dökmek de zor olabilir. Bu nedenle ideal boyutta kapaklı yağlık modelleri tavsiye edilir. Mutfakta kullanılabilirliği artıran şeffaf dayanıklı cam malzemesi ile bu seçeneği, içinde ne kadar yağ kaldığını görmeyi kolaylaştırır. Ayrıca modelde ml cinsinden hesaplanan ölçek göstergesi bulunur. Bu, dökülen miktarın değerini görmenizi sağlar. Cambu Borosilikat Akıllı Yağdanlık iyi yağ korumasını da yapar. Temizlemesi kolaydır ve hijyenik kullanım sunar. Bu ürünlerin kapak yapısı yağın ölçülü bir şekilde dökülmesini sağlar. Damlatma karşıtı özelliği sayesinde istenmeyen durumların önüne geçilebilir.

Vip Ahmet Cambu Borosilikat Akıllı Cam Yağlık Fiyatları

Vip Ahmet Cambu Borosilikat Akıllı Cam Yağlık Fiyatları

Borosilikat cam ürünler zararlı maddeler içermediği için müşteriler tarafından tavsiye edilir. Özellikle ayçiçek yağı ve zeytinyağı cam haznelerde daha güvenle saklanabilir. Cam yağ şişelerinde kokuların oluşması veya birbirine karışması engellenebilir. Ayrıca sıcaklığı sabit tutar, tat ve koku değişikliklerinin oluşmasını yüksek oranda engeller. Çeşitli ebatlarda tasarlanan cam yağdanlık seçenekleriyle yağınızı sağlıklı ve hijyenik tutabilirsiniz. Ayrıca cam yağ şişesi dekorasyon açısından da oldukça şık bir görünüm kazandırır. Cam Craft Cambu Borosilikat Akıllı Cam Yağlık 500 ml yorumlarına göz atarak ürünler hakkında daha detaylı ve net bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Bütün bunların yanında müşteri bütçesini zorlamayan Cambu Borosilikat Akıllı Cam Yağlık 500 ml fiyatları kazanç sunar. Bütçe zorlamayan fiyat aralığı sayesinde müşteriler bu ürünü sevdiklerine hediye etmek için de tercih edebilir.

Vip Ahmet Cambu Borosilikat Akıllı Cam Yağlık Trendyol’da!

Vip Ahmet Cambu Borosilikat Akıllı Cam Yağlık Trendyol’da!

Cambu borosilikat akıllı cam yağlık modelleri, mutfak hediyelikleri içinde şık bir tercih alternatifidir. Bu ürünleri satın alırken dikkat edilmesi gereken birkaç detay vardır. Öncelikle yağın sızmaması çok önemlidir. Bu bakımdan damlama önleyici yağdanlıklar çok daha hijyeniktir. Bu mutfak malzemesi bulaşık makinesinde zarar görmeden yıkanabilir. Oldukça şık tasarımı ile mutfağın havasını değiştiren bir üründür. Güzelce dekore edilmiş ürünler hem kullanımda hem de depolamada müşterilere kolaylık sağlar. Koruyucu kapağı sayesinde yağın dökülmesinin önüne geçer. Bu özelliğine ek olarak bu kapak tozun da yağın içerisine girmesini önler. Tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren bu ürün mutfakların yıldız parçalarından birisi olur. Cam Craft Cambu Borosilikat Akıllı Cam Yağlık modelini indirim kampanyalarında avantajlı fiyat seçenekleriyle ve güvenli ödeme yöntemleriyle sipariş verebilirsiniz.