Vip Ahmet Vip Ahmet Premium Tablet Mop Temizlik Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vip Ahmet Vip Ahmet Premium Tablet Mop Temizlik Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
  • Boyut/Ebat 45 x 70
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

VIP Ahmet Set Premium Mop Temizlik Kova Seti 3 Farklı Su Bölmesi

Mop temizlik kova seti 3 farklı su bölmesi olan bir temizlik ürünüdür. İstediğiniz alanda rahatlıkla kullanabilmeniz için tasarlanır. Kaliteli ve dayanıklı yapıya sahiptir. Yerlerin parlak ve hijyenik olması için mikrofiber bez yapısı vardır. Detaylı temizlikte kullanım rahatlığı sağlar. Aynı zamanda pembe rengiyle dikkat çeken bu temizlik kova setini, hafif ağırlığıyla zahmetsizce taşıyabilirsiniz. Set premium mop temizlik kova seti 3 farklı su bölmesi dayanıklı yapıya sahip olmasından dolayı büyük beğeni alır. Kullanım kolaylığından dolayı sıklıkla tercih edilir. 14 lt’lik geniş hacmiyle su pratik kullanım sağlar. Ürün, sahip olduğu 3 farklı su haznesiyle istediğiniz mekanı istediğiniz su ile temizleme avantajı tanır. Bu temizlik bezini sahip olduğu geniş hacmiyle problem yaşamadan uzun bir süre kullanabilirsiniz.

  • Mikrofiber yapı
  • Kaliteli tasarım
  • Geniş hacim

Kaliteli VIP Ahmet Temizlik Kova Seti 3 Farklı Su Bölmesi

Kaliteli VIP Ahmet Temizlik Kova Seti 3 Farklı Su Bölmesi

VIP Ahmet Set Premium mop temizlik kova seti 3 farklı su bölmesi kullananlar, ürünü kaliteli ve dayanıklı yapısından dolayı satın aldıklarını ifade ederler. Yer yüzeyini hijyenik ve parlak gösteren bu ürün, 14 lt geniş hacminden dolayı sıklıkla tercih edilir. 3 farklı su bölmesinin olması işinizi kolaylaştırır. Pembe rengi ile bulunduğu yerde dikkat çeker. Dayanıklı bu ürün sayesinde ev ve işyerlerinizdeki tozları rahat bir şekilde alıp ardından silme işleminizi yapabilirsiniz. Arkasında iz bırakmayan kaliteli yapıya sahiptir. Mikrofiber özelliğiyle pratik bir temizlik sağlar. Bu özellik sayesinde her mekanda steril bir ortam elde etmeniz mümkündür. Kullanılan alanlarda kaliteli nitelikte performans sergiler. İdeal boyutlarıyla farklı alanlarda muhafaza edilebilir. Pratik, kullanışlı ve dayanıklı bir temizlik kovasına ihtiyacınız varsa bu ürüne göz atabilirsiniz.

3 Farklı Su Bölmesi Olan VIP Ahmet Mop Temizlik Kova Seti

3 Farklı Su Bölmesi Olan VIP Ahmet Mop Temizlik Kova Seti

Kullanılan her köşeyi mükemmel gösteren bu ürün, 3 farklı su bölmesine sahiptir. Bu bölmeler sayesinde kovanın suyunu dökmeden temizlemek istediğiniz mekanı hızlı ve zahmetsizce temizleyebilirsiniz. Bezinin mikrofiber özelliği sayesinde, sık kullanılan mekanlarda hijyenik ortam elde etmek için kullanmak mümkündür. Herhangi bir plastik kokusu olmayan bu modern tasarımlı ürün, müşteriler için avantaj sağlar. Bu avantajı sayesinde rahat ve pratik kullanım olanağı tanır. Rahatlıkla temizliğinizi yapabileceğiniz bu ürün, ilk günkü dayanıklı yapısını her zaman korur. VIP Ahmet set premium mop temizlik kova seti 3 farklı su bölmesi fiyatları ürünün mikrofiber özelliği ve 3 farklı su bölmeleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Yüzeylerde ve mekanlarda şık ve temiz bir görüntü elde etmek için bu seçeneğe detaylı biçimde göz atabilirsiniz.

VIP Ahmet Set Premium Mop Temizlik Kova Seti Yorumları

VIP Ahmet Set Premium Mop Temizlik Kova Seti Yorumları

Kaliteli yapıdaki bu ürünü; yüzeylerdeki her çeşit leke, toz ve kiri temizlemek için kullanmak mümkündür. Dayanıklı içeriğiyle dikkat çeken bu temizlik kovası herhangi bir kokuya sahip değildir. Pratik bir şekilde işlerinizi yapmanıza yardımcı olur. 37 cm eni ve 41 cm boyu ile küçük alanlarda kullanım rahatlığı sağlar. Günlük kullanımda ön plana çıkar. Ayrıca 23 cm genişliği ile fazla yer kaplamaz. Dayanıklı tasarımı, uzun bir süre boyunca ilk günkü temizlik yapısında kullanmayı mümkün kılar. VIP Ahmet Set Premium mop temizlik kova seti 3 farklı su bölmesi yorumları kısmına Trendyol aracılığıyla göz atabilirsiniz. Bu yorumlar sayesinde bu ürün hakkında kapsamlı bilgi alabilirsiniz. Dikkat çeken bu seçeneği cazip fiyat avantajlı ile kolaylıkla satın alarak konforlu temizliğinizin tadını çıkarabilirsiniz.