vipgross Mermer Desen Akrilik Kare Banyo Seti

500 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

vipgross Mermer Desen Akrilik Kare Banyo Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: vipgross Satıcı Ünvanı: VİPGROSS ZÜCCACİYE PERAKENDECİLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925100512000001 Vergi Kimlik Numarası: 9251005120
    Bu ürün vipgross tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 parça akrilik banyo seti birinci sınıf akrilikten üretilmiştir. Suya, küfe ve çizilmelere karşıda oldukça dayanıklıdır. Metalik renk ile kaplanmıştır ve renk solması söz konusu değildir. Dayanıklı olması sayesinde uzun yıllar kullanıma uygundur.
  • Çöp kovası kolay açılabilen kapağı sayesinde size kolay bir kullanım sağlar.
  • Sıvı sabunluk pompası birinci kalite malzemeden üretilmiştir. Kullanımı rahattır.
  • Ürünlerimizin hiçbirinde sağlığa zararlı hiçbir madde kullanılmamıştır. %100 yerli üretimdir.
  • Çamaşır suyu gibi kimyasal ürünler kaplamada kararma ve solma yapabileceği için bu kısımların sabunlu bezle temizlenmesi önerilir.
  • Paket içeriği ve ürün ölçüleri: 1 adet çöp kovası : 25 cm x 18 cm x18 cm 1 adet wc fırçalık :33 cm x 9 cm x 9 cm 1 adet sıvı sabunluk : 19 cm x 6,5 cm x6,5 cm 1 adet diş fırçalık :12,5 cm x 6,5 cm x 6,5 cm 1 adet el sabunluk : 3 cm x 9 cm x 13 cm ürün kapasitesi: Çöp kovası: 5 litre sıvı sabunluk: 300 ml

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Parça Sayısı 5 Parça
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Vipgross Mermer Desen Akrilik Banyo Seti Kare

Modern ve kullanışlı bir banyo konsepti için şık ve ergonomik tasarımlı banyo setlerine ihtiyaç duyulur. Dayanıklı bir yapıya sahip olan Vipgross mermer desen akrilik banyo seti 01.01.514.1.KARE oldukça beğenilir. 5 parçadan oluşan akrilik banyo seti suya, çizilmelere ve küf oluşumuna karşı direnç gösterir. Birer adet çöp kovası, tuvalet fırçalığı, sabunluk, diş fırçalığı, el sabunluğuna sahip olan banyo seti, sağlığa zararlı hiçbir madde içermez. 5 litre çöp kovası ve 300 mililitre sıvı sabunluk sizi her anlamda memnun eder. Dayanıklı yapısı ile uzun süre kullanım avantajı sağlar. Boya deformasyonuna uğramayan bu ürün, uzun yıllar rengini korur. Mermer desenli şık tasarımı ve pratik kullanımı ile alanı verimli kullanmaya yardımcı olur.

  • Mermer görünüm
  • Dayanıklı yapı
  • Ergonomik kullanım

Vipgross Mermer Desen Akrilik Banyo Seti Özellikleri

Vipgross Mermer Desen Akrilik Banyo Seti Özellikleri

İşlevsel ve ferah bir banyo için uygun setler her zaman ön plana çıkar. Vipgross mermer desen akrilik banyo seti sayesinde banyoda ihtiyaç duyulan şık ve estetik görünüm yakalanabilir. 5 parçadan oluşan paket içeriği ile ergonomik yapıdaki ürün, ebatlarıyla kolay kullanım avantajı sağlar. Sıvı sabunluk pompası kullanım kolaylığı sunar. Aynı zamanda çöp kovasının açılabilen kapağı ile pratik bir kullanım imkanı yaratır. Ürünün akrilik yapıda olması parmak izi ve su lekelerini tutmamasına olanak verir. Banyo dekorasyonlarına doğal ışıltılı bir görünüm kazandıran bu ürün, banyonuzda şık bir tasarım yaratabilir ve estetik açıdan ortama güzellik katabilir. Yapısı itibarıyla dayanıklıdır ve temizlenmesi kolaydır. Dekoratif ve şık mermer deseni ile her alana ve tarza uygun olan bu ürün sayesinde banyonuzda şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Estetik Vipgross Mermer Desen Akrilik Banyo Seti

Estetik Vipgross Mermer Desen Akrilik Banyo Seti

Dekorasyonun ferah ve aksesuarların birbiriyle uyum içinde olduğu bir banyo isteyebilirsiniz. Bu mermer desen banyo seti sayesinde banyonuzu estetik bir uyum ile dekore etme şansı yakalayabilirsiniz. Dayanıklı ve şık bir tasarıma sahip olan bu ürün, uzun yıllar ilk günkü gibi kullanılabilir. Su, küf oluşumu ve çizilmelere karşı direnç gösteren bu ürün, uzun süre kullanım açısından avantaj sağlar. Bu özelliği ile temizlenmesi kolay ve dayanıklı bir ürün olarak öne çıkar. Metalik renk ile kaplı olan ürünün rengi solmaz. Böylelikle mermer desenli estetik görünümünü uzun süre korur. Bununla birlikte Vipgross mermer desen akrilik banyo seti kullananlar hijyenik ve fonksiyonel kullanım rahatlığı özelliğinden dolayı bu seti sıkça tercih eder. Banyonuzda yaratmak istediğiniz sade ve şık ambiyans için bu ürünü kullanabilirsiniz.

Beğenilen Vipgross Mermer Desen Akrilik Banyo Seti Fiyatları

Beğenilen Vipgross Mermer Desen Akrilik Banyo Seti Fiyatları

Vipgross mermer desen akrilik banyo seti fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Bu ürün, ergonomik tasarımı ile kolay bir kullanım imkanı verir. Paket içeriği ve ürün ölçüleri ferah ve kullanışlı bir banyo yaratır. Aynı zamanda estetik ve dekoratif bir yapıda olan ürün, her tarza uygunluğu ile tercih edilir. Sade çizgileri ve geometrik formuyla banyonuza dekoratif bir şıklık katabilir. Sağlık açısından güvenilir olan akrilik bir yapıda olmasından dolayı rahatça kullanılabilir. Parmak izi ve su lekelerini belli etmeyen yapısı ile banyonuza temiz ve hijyenik bir görünüm verir. Ayrıca kolay temizlenme özelliği ile zaman kazandırır. Vipgross mermer desen akrilik banyo seti yorumları sayesinde ürünle ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Kullanışlı, dayanıklı ve estetik bir tasarıma sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.