VİSCOTEX Horlama Yastığı 54x40x11 cm / Anti-snore Pillow

586,11 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VİSCOTEX Horlama Yastığı 54x40x11 cm / Anti-snore Pillow

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Viscotex Satıcı Ünvanı: DALİ TEKSTİL İNŞAAT TURİZM OTOMOTİV NAKLİYE İTHALAT İHRACAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0268005136000012 Vergi Kimlik Numarası: 2680051360
    Bu ürün Viscotex tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Viscotex horlama yastığı 54x40x11 cm / anti-Snore pillow ? ? ? yan yatanlar için ideal bir yastık: Sabahları %100 uykusuz ve rahatsız mı kalkıyorsunuz? Kötü uykunun nedeni genellikle yanlış yastık tercihidir. Viscotex® anti-Snore yastık yan veya yarı yüzükoyun yatanlar için uygun bir yastıktır. Özel geliştirilmiş boyun oyuntusu ve ergonomik şekli sayesinde, viscotex® anti-Snore yastık yan yatanların uyku pozisyonuna mükemmel uyum sağlar ve uyku esnasında nefes alabilmenizi kolaylaştırır. ? yan yatanlar ve yarı yüzükoyun yatanlar için özel – viscotex® anti-Snore yastık yan yatanlar ve yarı yüzükoyun yatanlar için idealdir. ? ergonomik ve ortopedik – ergonomik visko köpüklü yastık boyun ve omurga için mükemmel destek sağlar. Böylece omuz ve boyun ağrılarını azaltır ve omurganın doğal şeklini korumasına olanak verir. ? ısı ve nem yönetimi – özel termal kılıf içindeki ısı düzenleyici mikro kapsüller ve yastığa işlenmiş havalandırma kanalları en uygun havalandırma ve ideal bir sıcaklık yönetimi sağlar. Bu da uykuda daha az terleme ve üşüme demektir. Böylece, rahat bir uyku deneyimi elde edersiniz. ? alerjisi olanlar için tavsiye edilebilir – viskoelastik sünger doğası gereği toz akarlarına karşı direnç sağlayabilir ki bu sayede bu yastık alerjisi olan insanlar için önerilmektedir. ? viscotex® yastık kılıfları oeko-Tex standartlarına göre üretilmiştir. %100 pamuk iç astar yastığı dış etmenlere karşı korur. Double jersey % 65 polyester,% 35 viskon (termal apreli) dış kılıf 40° c’de yıkanabilir. Sertlik derecesi orta yastık tipi visco yatış biçimi sırtüstü yatış, yan yatış, yüzüstü yatış diğer garanti süresi (ay) 24

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuk Viskon Polyester
  • Dolgu Materyali Visko
  • Özellik Hava Geçirgen
  • Boyut/Ebat 55 x 41
  • Renk Beyaz
  • Ağırlık 650 + gr
Geri Bildirim Ver

VİSCOTEX VSC123EX 54x40x11 cm Anti Snore Pillow Horlama Yastığı

Viscotex horlama yastığı 54x40x11 cm, deliksiz uykular için özenle tasarlanır. Bu yastık, horlama problemi yaşayan bireyler başta olmak üzere uyku pozisyonunu korumak isteyen herkes tarafında tercih edilebilir. Boynu ve omuzları destekleyen bu yastık, solunum kanallarının tıkanmasını önler ve omurgayı destekler. Bu yastığı düzenli kullandığınız takdirde konforlu uykunun doğal bir sonucu olarak kas ağrılarınız hafifler. Aynı zamanda termal dış yüzeye sahip olan bu ürün, vücudun ısı dengesini koruyarak terlemenizi ve üşümenizi önler. Hijyenik ve sağlıklı özelliklerle bezenmiş bu yastığı uzun yıllar güvenle kullanmanız mümkündür.

  • Ortopedik
  • Orta sertlik
  • Yan ve yüzükoyun uyuyanlar için ideal ürün

Viscotex Polyester Horlama Yastığı 54 x 40 x 11 Cm Materyali

Viscotex Polyester Horlama Yastığı 54 x 40 x 11 Cm Materyali

Viscotex polyester horlama yastığı 54x40x11 cm iç astarı ve dış kılıfı, farklı materyal özelliklerine sahiptir. Ürünün iç astarı %100 pamuktur. Bu sayede yastık, dış etmenlere karşı korunarak uzun ömürlü bir ürün hâline gelir. Organik bir malzeme olan pamuktan üretilen bu yastık, doğal ürünleri tercih etmeye özen gösteren bireyler için de ideal bir seçimdir. Yastığın süngeri ise viskoelastiktir. Toz akarlarına karşı dirençli özelliğe sahip olan viskoelastik sünger, alerjik bünyeye sahip hassas bireylerin kullanıma uygundur. Astım ve benzeri rahatsızlıklara sahip olan kişiler dahi bu yastığı rahatlıkla tercih edebilir. Viscotex horlama yastığının dış kılıfı, %65 polyester ve %35 viskondur. Termal apreli bu dış kılıf, vücudun ısı dengesini korur ve terlemeyi önler.

Viscotex Polyester Horlama Yastığı 54 x 40 x 11 Cm Ergonomik mi?

Viscotex Polyester Horlama Yastığı 54 x 40 x 11 Cm Ergonomik mi?

Viscotex 54 x 40 x 11 cm horlama yastığı, konforlu uykular için özel olarak üretilir. Hormalayı önlemek amacıyla geliştirilen yastık oldukça ergonomik bir tasarıma sahiptir. Horuldamanın temel sebebi, solunum yollarının tıkanmasıdır. Yanlış pozisyonda uyumak, solunum yollarını tıkayan başlıca sebeplerdendir. Sorunu temelden çözmeye çalışan bu yastık, özellikle yan veya yüzükoyun uyuyan kişilere uygun şekilde tasarlanır. Yastığın ideal boyun oyuntusu sayesinde yanlış pozisyonda uyusanız bile hava kanallarınız baskılanmaz. Kolayca nefes alır ve horlama probleminden kurtulursunuz. Yastığın tek faydası horlamayı önlemek değildir. Bu köpüklü yastık, boynu ve omurgayı iyi bir şekilde destekler. Uyku sırasında omurganın doğal şeklini korumasına izin vererek omuz ve boyun ağrılarını azaltır. Bu ortopedik uyku yastığı sayesinde hem sağlığınızı korur hem de ağrılarınızdan ve çevrenize rahatsızlık vermekten kurtulursunuz.

Viscotex Horlama Yastığı 54 x 40 x 11 Cm Sertlik Derecesi Nasıl?

Viscotex Horlama Yastığı 54 x 40 x 11 Cm Sertlik Derecesi Nasıl?

Yastık seçerken sertlik dereceleri, uyku pozisyonuna ve yatak yumuşaklığına göre belirlenir. Viscotex 54 x 40 x 11 cm polyester horlama yastığı, orta sertlik derecesine sahiptir. Sert yastıklar yüzükoyun uyuyanlar için uygun değildir. Bu yastık, özellikle yüzüstü uyumaya alışmış bireylere özel olarak üretildiğinden sertlik düzeyi yüksek değildir. Orta sert yastıkları, yumuşak yataklarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu ürün, sert ve orta yumuşaklıkta yataklar için de tercih edilebilir. Ürünün diğer bir hedef kitlesi, yan uyuyanlar olduğu için yüksekliği de idealdir. Yan uyuyan bireylerin fazla alçak yastıkları tercih etmeleri önerilmez. Viscotex yastığın 11 cm’lik yüksekliği, konforlu bir uyku deneyimini yaşamanıza yardımcı olur. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Viscotex polyester horlama yastığı 54x40x11 cm yorumlarını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu yastığı Trendyol’dan satın alarak sağlıklı ve konforlu uykulara kavuşabilirsiniz.