2
Süt Arttırıcı İçecekler kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Pregnacare Breast- Feeding

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
59 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399 TL389,90 TL
59 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pregnacare Breast- Feeding

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmasista Satıcı Ünvanı: SEYHAN AKÇAY TRAMPACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0190460715
    Bu ürün Farmasista tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pregnacare® breast-feeding, doğum sonrası besin rezervlerine destek olmak için formüle edilmiştir1. Pregnacare® breast-feeding kutusundan emzirme döneminde hem anneye hem de bebeğe beslenme rezervi konusunda destek olmak üzere iki farklı blister çıkmaktadır. Pregnacare® breast-feeding vitamin, mineral, ve Omega-3 içeren takviye edici gıdadır1. Pregnacare® breast-feeding içerisinden çıkan blisterlerin biri vitamin, mineral ve özel besinler içerirken diğer blisterler Omega-3 kapsülleri içerir. Pregnacare® breast-feeding’in içeriğindeki Dokozahekzaenoik asit (DHA)’nın anne tarafından alınması fetusun ve emzirilen bebeklerin normal göz ve beyin gelişimine katkıda bulunur. Emziren kadınlarda faydalı etki, omega-3 yağ asitlerinin yetişkinler için önerilen günlük alım miktarına (örneğin 250 mg DHA ve EPA) ek olarak 200 mg DHA alındığında sağlanacaktır1. Pregnacare® breast-feeding emzirme dönemi boyunca alınabilir1. Önerilen Kullanım 11 yaş ve üzeri yetişkinlerde, günde 2 tablet ve 1 kapsül alınması tavsiye edilir. Koruyucu içermez Vejetaryenler için uygundur Gluten içermez Maya veya laktoz içermez Pregnacare® breast-feeding hayvanlarda test edilmemiştir
Geri Bildirim Ver