9
Kaşık Maması kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Vitaly Gurme Bebek Besin 6 Lı Ek Gıda Seti Bebek Irmiği ,tam Pirinç ,buğday, Yulaf Ve Keçiboynuzu Unu, Ruşeymi

399 TL
(66,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vitaly Gurme Bebek Besin 6 Lı Ek Gıda Seti Bebek Irmiği ,tam Pirinç ,buğday, Yulaf Ve Keçiboynuzu Unu, Ruşeymi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VİTALY GURME Satıcı Ünvanı: MERVE NUR ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1752477454600001 Vergi Kimlik Numarası: 2310897432
    Bu ürün VİTALY GURME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taş Değirmenden Doğal enfes lezzetler,
  • Katkısız, koruyucusuz, %100 Doğaldır.
  • Güneşe maruz bırakmadan serin ve kuru ortamda bekletiniz.
  • İçindekiler:
  • %100 Bebek İrmiği 200gr e
  • %100 Tam Pirinç Unu 200gr e
  • %100 Tam Buğday Unu 200gr e
  • %100 Tam Yulaf Unu 200gr e
  • %100 Keçiboynuzu Unu 100gr e
  • %100 Buğday Ruşeymi 100gr e

Ürün Özellikleri

  • Hacim 300 + ml
Geri Bildirim Ver

Vitaly Gurme Bebek Besin 6'lı Ek Gıda Seti

Vitaly Gurme bebek besin 6'lı ek gıda seti, anne sütü dışında yeni tadımlar yapmaya başlayan bebekler için ideal bir pakettir. Taş değirmende üretilen tahıllar bebeklerin gelişiminde önemli bir rol oynar. Katkısız ve koruyucusuz olarak üretilen ürün; %100 doğaldır. Ürünleri güneşe maruz bırakmadan serin ve kuru yerlerde saklayabilirsiniz. Ürünün içeriğinde bebek irmiği, pirinç unu, tam buğday unu, yulaf unu, keçiboynuzu unu ve buğday ruşeymi bulunur. Tüm ürünlerin gramajları 200 gramdır. Set, tamamen doğal olduğu için kısa sürede tüketilmesi önerilir. Ürün içeriğinde bulunan malzemeler bebekler için son derece besleyici ve doyurucudur. Ürünleri alıp suyla pişirerek bebeğinize sağlıklı öğünler hazırlayabilirsiniz. Kaşık maması olarak da bilinen ek gıda seti sayesinde malzemeleri karıştırarak farklı tarifler de deneyebilirsiniz.

  • 6’lı paket set
  • Yüzde yüz doğal
  • Sağlıklı içerik

Sağlıklı Vitaly Gurme Bebek Besin 6’lı Ek Gıda Seti

Sağlıklı Vitaly Gurme Bebek Besin 6’lı Ek Gıda Seti

Bebek besin 6'lı ek gıda seti; günlük ya da haftalık olarak taze biçimde üretilerek müşterilere ulaştırılır. Kutunun içerisinde 6 adet paket bulunur. Ürün içeriğinde bulunan pirinç unu, bebeği tok tutar. Tambuğday, yulaf ve keçiboynuzu unu ile lezzetli minik ekmeklerin yanı sıra pankekler de hazırlayabilirsiniz. Buğday ruşeymi ise bebeklerin bağışıklıklarını besleyerek sağlıklı kalmalarına destek olur. Tüm bu besinler 200 gramlık paketlerde hazırlanarak set olarak satışa sunulur. Tek siparişte 6 adet birden kaşık mamasına sahip olabilirsiniz. Gıdaların tadını almaya başlayan bebekler için bu tahıllar hem besleyici hem de temel gıdalara geçiş ürünleri olarak kullanılır. Kolay bir ek gıda süreci yaşamak ve bu süreci yaşarken rahat yol izlemek için kaşık mamalarını tercih edebilirsiniz. Bebeğin sağlıklı, mutlu ve doğal beslenmesini desteklemek için Vitally marka kaşık mamalarını kullanabilirsiniz.

Doğal Vitaly Gurme Bebek Besin 6’lı Ek Gıda Seti

Doğal Vitaly Gurme Bebek Besin 6’lı Ek Gıda Seti

Bebek için ek gıda; doğduğu zamandan itibaren en önemli süreçlerden biridir. Bu süreci bebeğin bağışıklığını güçlü tutmak için tamamen katkısız ürünlerle geliştirmek gerekir. Vitaly Gurme ürettiği %100 doğal ve katkısız ürünlerle ve tahıllarla bebeklerin hem bağışıklığını destekleyip hem de hızlı gelişimlerinde büyük rol oynar. Farklı tatlara açık olmayan yenidoğanların ağızlarına ve damak zevklerine uygun biçimde geliştirilen kaşık mamaları kolayca tüketilir. Lezzetli ve sağlıklı olan bu mamalar, hem anneler için pratik bir besleme seçeneği hem de bebekler için yutması kolay olan ürünlerdir. Uzun süre tok tutan pirinç unu, bebek irmiği ve sağlıklı unlar sayesinde bebeğinizin öğünlerini doyurucu hale getirebilirsiniz. Keçiboynuzu unuyla lezzetli ve sağlıklı tatlılar yapabilirsiniz. İrmikle doyurucu ve tok tutan çorbalar hazırlayabilirsiniz. Buğday ruşeymi ile bebeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirebilirsiniz.

Avantajlı Vitaly Gurme Bebek Besin 6’lı Ek Gıda Seti

Avantajlı Vitaly Gurme Bebek Besin 6’lı Ek Gıda Seti

Altı paket halinde set olarak satılan kaşık maması sayesinde anneler ve bebekler ek gıda yolculuğunda rahat bir nefes alır. Tadımlara başlayan miniklere özel olarak hazırlanan mamalar, normal yemeğe geçiş sırasında köprü görevi üstlenir. Gramaj olarak yeterli miktarda gönderilen ürünlerle bebeklerinize uzun zaman boyunca öğünler hazırlayabilirsiniz. Sağlıklı içeriğe sahip olan ürünler, katkısız ve doğal bir süreçten geçerek müşterilere ulaşır. Kuru ve serin bölgede muhafaza ederek koruyabilirsiniz. Vitaly Gurme bebek besin 6'lı ek gıda seti fiyat aralığı farklı müşteri gruplarına hitap eder. Fiyat olarak cazip ve avantajlıdır. Vitally Gurme’nin bu setiyle hem değişik tatlar deneyip hem de bebeklerinize katkısız ve sağlıklı bir içerik seçeneği sunabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Vitaly Gurme bebek besin 6'lı ek gıda seti yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Kaliteli, katkısız ve sağlıklı olan bu ürüne Trendyol’un cazip fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.