Vitiligo Organics Için Doğal Yardımcı 250 ml

2.850 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vitiligo Organics Için Doğal Yardımcı 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmeczanem Satıcı Ünvanı: PLEVNELİ GRUP İNTERNET MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0730069599900001 Vergi Kimlik Numarası: 7300695999
    Bu ürün Kozmeczanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Vitiligo Organics Naturally Vitiligo için Doğal Yardımcı 250 ml Fiyatı - Trendyol

Deride pigment kaybı şeklinde ortaya çıkan vitiligo, Vitiligo Organics sayesinde hafifletilebilir. Vitiligo Organics Naturally 250 ml vitiligo kremi, doğal ve güvenilir içeriğiyle cilde bakım yapar. Temel olarak doğal yağların karışımından meydana gelen bu ürün, derinin pigment üretmesine yardımcı olur. Zararlı bileşenlerden uzak üretilen krem, yenilikçi formüle sahiptir. Bu ürün, kolay ve konforlu tasarımı ile düzenli kullanımın ardından etkili sonuçlar gösterir. Cildi rahatlatarak pigmentasyonu destekleyen krem, dünya çapındaki kullanıcılarından tam puan alır. Bu ürün, ırk ve yaş fark etmeksizin tüm cilt tonlarında fayda sağlar. Dünya genelindeki doktor ve dermatologlar tarafından da önerilen krem, ciltte kolayca emilerek melanositlerin çalışmasına yardımcı olur.

  • Tüm Cilt Tiplerine Uygun Vitiligo Organics Naturally Vitiligo Kremi 250 ml
  • Antialerjik Vitiligo Organics Naturally
  • Yağ, Yaprak, Çiçek, Tohum ve Köklerden Üretilen Vitiligo Organics Naturally

Vitiligo Organics Naturally Kremin İçeriğinde Neler Var?

Vitiligo Organics Naturally Kremin İçeriğinde Neler Var?

Vitiligo Organics Naturally 250 ml vitiligo kremi, son derece doğal ve güvenilir içeriğiyle beğeni kazanır. Bu ürün, dünya sağlık standartlarına uygun içeriğiyle öne çıkar. Uzmanlardan tam not alan krem, Avustralya’da bilimsel yollarla üretilir. Vitiligo Organics Naturally üretilirken tamamen doğadan ilham alınır. Vitiligo Organics; organik hindistan cevizi yağı, cullen corylifolium, berberis vulgaris ve çörek otu içerir. Hindistan cevizi yağı, nemlendirici etkisi ile cildi rahatlatır. Cullen corylifolium bitkisinin içeriğindeki psoralen maddesi, UV ışınları ile etkileşime girerek cildin koyulaşmasına yardımcı olur. Berberis vulgaris kök kabuğu, hidrojen peroksit birikiminin önüne geçerek antioksidan özelliği ile cildin stresten korunmasını sağlar. Çörek otu ise bağışıklık sistemini güçlendirerek hücrelerin dengeli çalışmasına yardımcı olur. Yüzde 100 organik içerikle üretilen krem, doğanın tedavi edici özelliklerinden faydalanır.

Vitiligo Organics Naturally Kremi Kimler Satın Almalıdır?

Vitiligo Organics Naturally Kremi Kimler Satın Almalıdır?

Vitiligo Organics Naturally 250 ml vitiligo kremi, doğal ve güvenilir içeriği ile herkesin kullanımına uygundur. Bu ürün, pigment üretimi duran ve beyazlayan cilt bölgeleri için üretilir. Vitiligo ile başa çıkmaya çalışan herkes, bu kremi gönül rahatlığıyla kullanabilir. Bu ürün, özellikle cildinin görünür yerlerinde pigment eksikliği bulunan kişilerden talep alır. Vitiligo Organics Naturally 250 ml cilt hassasiyeti losyonu; yaş, ırk ve cinsiyet fark etmeksizin herkes tarafından alınabilir. Bu ürünün güvenilir içeriği Avustralya’nın NASAA Ulusal Sürdürülebilir Tarım Derneği tarafından onaylanır. Tamamen doğal ve katkısız olduğu onaylanan krem, vitiligo hastalarından tam not alır. Bu ürün, pigment oluşumunu desteklemenin yanı sıra nemlendirme ve rahatlatma etkisi de gösterir. Bu sayede dış görünüşüne önem veren kişiler, Vitiligo Organics ile yaşam kalitesini de artırabilir.

Vitiligo Organics Naturally Krem Güvenilir ve Etkili midir?

Vitiligo Organics markası tarafından üretilen krem, son derece güvenilir ve etkili içeriğe sahiptir. Doğallığı ile her kesimden ilgi gören ürün, Avustralya ve dünya sağlık standartlarına uygundur. Vitiligo Organics Naturally 250 ml vitiligo kremi, her partisinde steril laboratuvarlarda test edilir. Bu ürün, Avustralya Terapötik Ürünler İdaresinin TGA sağlık ve güvenlik listelerinde yer alır. Organik sertifikasyona sahip krem, sağlığa zararlı içeriklerden uzak üretilir. Vitiligo Organics; paraben, mineral yağ, koruyucu, sıvı parafin, hayvansal ürünler ve yapay renklendiriciler içermez. Yenilikçi ve doğal krem, birkaç hafta içinde aşamalı olarak etkisini gösterir. İlk adımda beyaz cilt bölgeleri pembeleşmeye başlar. İkinci adımda beyaz bölgenin üzerinde asıl cilt rengine sahip noktalar belirir. Son adımda ise boyutu ve sayısı artan noktalar birleşerek cildin bütünlüğünü sağlar. Vitiligo Organics Naturally 250 ml vitiligo kremi yorumları ürünün kalitesini ve etkisini açıkça ortaya koyar. Siz de vitiligo ile başa çıkabilmek için bu ürünü Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.