VitrA Arkitekt Hela Taşı , Alaturka Tuvalet Taşı 5950l003-0054

1.949,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VitrA Arkitekt Hela Taşı , Alaturka Tuvalet Taşı 5950l003-0054

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVDENİSTE Satıcı Ünvanı: AŞUROĞLU İNŞAAT MALZEMELERİ SIHHİ TESİSAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0092014983500012 Vergi Kimlik Numarası: 0920149835
    Bu ürün EVDENİSTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -VİTRA ARKITEKT HELA TAŞI 5950L003-0054 -ARKADAN SU GİRİŞLİDİR
Geri Bildirim Ver

VitrA Arkitekt Hela Taşı, Alaturka Tuvalet Taşı

İnşaat yapılarının dikkat gerektiren yapısı nedeniyle inşaat firmaları veya dairesini yenilemek isteyen ev sakinleri iç cephe ürünlerine önem gösterir. Dayanıklı olup, kalite uyumuyla estetik bir görünüme sahip ürünler bu bağlamda sıkça tercih edilir. VitrA Arkitekt hela taşı - alaturka tuvalet taşı özellikle bu beklentinizi ve ihtiyacınızı gidermesi bakımından çokça beğeni toplayan bir üründür. Ürünün temizliği kolaydır çünkü ürünün arka cephesinde su girişi bölmesi mevcuttur. Bu özelliğine de dayanıklı olması eklenir. Yüksek dayanıklılığa sahip olması sebebiyle, kalitesiyle orantılı olarak ürün müşterilere uzun süre eşlik edebilir. Seramik kısmını oluşturan hela taşı sayesinde modern ve estetik görüntüye sahiptir. Bu özellik de alaturka tuvaleti sade bir boyuta taşıyarak şık bir görüntü yaratır.

  • Yüksek hacim ve dayanma kapasitesi
  • Ergonomik yapı
  • Estetik görüntü

VitrA Alaturka Hela Taşı Özellikleri

VitrA Alaturka Hela Taşı Özellikleri

Kalite ile uyumlu, dayanıklı ürün yapılanması bir ürünü parlatan özelliklerden biridir. Özellikle inşaat alanının iç tasarım cephesinde bu skala dekor eşyalarından başlayarak tuvalet taşı malzemelerine kadar uzanır. VitrA alaturka tuvalet taşı özellikle bu durumu dert eden müşteriler için sorunu ortadan kaldırmaya yönelik bir üründür. Ürün, tasarımı sebebiyle arkadan su borusu girişlidir. Yani gereksiz hacim çeperi yoktur; aksine ürün ergonomiktir. Bu büyük bir avantajdır. W tipi olup her ev için uygundur hale gelir. Ürünün yapılanması standart ve ideal ölçülerdedir. Marka bu üründe seramik kullandığı için bakteri ve leke üretiminin engellenmesini de mümkün kılar. Böylelikle de kalite testlerinden geçerek herkese kullanım imkanı sunulur. Kullanması kolay bir üründür. Geleneksel tasarıma modern bir dokunuş yapan marka sayesinde evinizde sadeliğin ve minimalin güzelliği ortaya çıkar.

Hafif Tasarımı ile VitrA Hela Taşı

Hafif Tasarımı ile VitrA Hela Taşı

Dayanıklılığı ile müşterilerin gözdesi olan VitrA Arkitekt alaturka tuvalet taşı ile tuvalet cephesinde problem yapamazsınız. Ürün, arkadan su girişli olduğu için borular gizlenir. Böylece de sade ve şık bir ortam yaratma olanağını mümkün kılar. Ürünün özel kaplaması sebebiyle hijyenik bir yüzeye katkıda bulunur. Standart ve ideal boy ölçüsü de bu özelliği destekler niteliktedir. Beyaz renkteki hela taşları sayesinde marka aydınlık ve modern bir görüntü yaratır. Sifon desteğine açık olan ürünün temizliği de kolay bir hale gelir. Bu ürünle birlikte hijyen konusunda rahat etme fırsatını yakalayabilirsiniz. Odak noktası evler olsa da iş yerlerinde kullanıma da uygundur. Kolektif kullanım alanı olarak iş yerlerini hijyen konusunda destekler. Lekelenme yapmadan sizlere uzun süre eşlik edebilir. Bu yüzden sıkça tercih edilir. Ürünü satın alarak dilediğiniz mekanda kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Alaturka Hela Taşı Fiyatı ve Yorumları

Bütçe Dostu Alaturka Hela Taşı Fiyatı ve Yorumları

Estetik görüntüyle birlikte gelen rahat bir alaturka tuvalet tasarımı bir daire için önemli etmenlerden biridir. VitrA Arkitekt hela taşı fiyatı ürün özelliklerine bağlı belirlenir. Ürünü modern dokunuşla hayata getiren tasarımcılar sayesinde ürün her zaman size hizmet eder. Bu nedenle kullanan kişiler üründen oldukça memnun kalır. Hijyen sağlamayı kolaylaştıran yüzeyi, kullanım açısından ürünü öne çıkarır. Rezervuar sifon sistemi de temizliği çok kolay hale getirir. Beyaz renkteki hela taşı da estetik ortama modern bir dokunuş yapar. Buna ek olarak ürüne yüksek dayanma mekaniği eşlik eder, ki böylelikle uzun bir süre alaturka tuvalet mimarisiyle uğraşmak durumunda kalmazsınız. VitrA Arkitekt hela taşı bu bağlamda her zaman yardımcı olur. Sunduğu özellikler sayesinde vazgeçilmez bir iz bırakır. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların VitrA Arkitekt hela taşı yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de Trendyol üzerinden kolay bir şekilde ürüne sahip olabilirsiniz.