3
Rezervuar kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

VitrA Gömme Rezervuar Seti 700-1868 (Gömme Rezervuar 748-1851 + Stop Valf 41441 + 41449 + Buton 740-0680)

2.554 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.650 TL2.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.980 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL

Ürün Bilgileri

VitrA Gömme Rezervuar Seti 700-1868 (Gömme Rezervuar 748-1851 + Stop Valf 41441 + 41449 + Buton 740-0680)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYASYA YAPI Satıcı Ünvanı: ENGİN AYDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1190464679
    Bu ürün AYASYA YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vitra Gömme Rezervuar Seti 700-1868 (Gömme Rezervuar 748-1851-01 + Stop Valf 41441 + 41449 + Buton 740-0680) VİTRA GÖMME REZERVUAR SET – PARLAK Butonlu VTR 21 Ayarlanabilir Standar t Metal Ayaklı Set, Panel, Stop Valf, Parlak Buton dahil Komple Set Vitra Gömme Rezervuar Seti(Gömme Rezervuar 748-1851 + Stop Valf A41441+41449 + Parlak Krom Buton(LOOP R 740-0680) ) KUMANDA PANELİ :PARLAK KROM RENGİNDE , LOOP R 740-0680 ÜRÜN KODLU,ABS ,PLASTİK MALZEMEDEN OLUP,5 YIL GARANTİLİDİR. Tuğla ve alçıpan duvarlara uygun olarak tasarlanan gömme rezervuarlar
  • model, renk ve materyal çeşitleriyle farklı banyo tarzları ile uyum sağlıyor. VitrA’nın hayata geçirdiği standardizasyon sayesinde, tüm serilerdeki gömme rezervuarlar, farklı kumanda panelleri ile birlikte kullanılabiliyor. Mekanik, fotoselli ve pnömatik kontrollü gömmerezervuar paneller, tuğla ve alçıpan duvarlara özel çözümler sunuyor. İnce tuğla duvar alternatifleri için VitrA tarafındangeliştirilen 8 cm gömme rezervuarlar hem dayanıklı hem de sutasarruflu. Farklı tip tuğla duvarlarınız için geliştirilen 12 cm gömme rezervuarlara da uzun yıllar boyunca kolaylıkla bakım yapılabilir. 748-1851-01 Asma klozetler için ayarlanabilir ince metal ayaklı set 3/6 L kullanıma ayarlı • Asma klozetler ile kullanıma uygundur. • Duvar tipi için bkz. sayfa: SSG-178 • Önden kumandalı • Standart olarak mekanik çalışma sistemine uygun • Pnömatik panellerle de kullanıma uygun • Çift kademeli yıkama 740-0680 Loop R kumanda paneli Parlak krom • Mekanik kontrollü A41449 Ankastre stop valf (sıva üstü grubu) • Kaba inşaat sırasında A41441 veya A41442 kullanılarak sıva altı montajı yapılmalıdır. • Ø 80 mm rozet ürüne dahildir. A41441 Ankastre stop valf (sıva altı grubu) • Kaba inşaat sırasında sıva altı montajı yapılmalıdır. • 180° açma-kapama. • Su giriş bağlantısı G 1/2’tir. • 50 mm oynama mesafesi AyarlanabilirStandart Metal Ayaklı Set, Panel, Stop Valf Kod 700-1868 · Derinlik · 5 cm Montaj Tipi · Standart (Tuğla duvar)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 6 Yıl
Geri Bildirim Ver

Vitra Gömme Rezervuar Seti (Gömme Rezervuar+Stop Valf+Parlak Krom Panel) 700-1868 Fiyatı

Vitra gömme rezervuar seti 700-1868, şık modeli ve zarif tasarımıyla her banyoya uyum sağlar. Setin içeriğinde gömme rezervuar, buton ve stop valf bulunur. Ürün, 3/6 L kullanıma ayarlıdır. Standart olarak mekanik çalışma sistemine tam uyum sağlayan Vitra gömme rezervuar setinin kumandası, ön taraftadır. Asma tuvaletlere sorunsuz bir şekilde uyum sağlayan ürün, aynı zamanda pnömatik panellerle de uyumludur. Yıkaması ise çift kademelidir. Gömme rezervuar setinin montaj tipi, tuğla içi duvara uygulanacak şekilde tasarlanıp üretilir. Setin yapımında kullanılan materyaller, üründen maksimum verim alınabilecek şekilde özenle seçilir. Siz de Vitra gömme rezervuar seti gömme rezervuar stop valf parlak krom panel setini satın alarak banyonuza şıklık katabilirsiniz.

  • Derinlik: 5 cm Vitra Gömme Rezervuar Seti
  • Montaj Tipi: Tuğla içi Duvar Vitra Gömme Rezervuar Seti
  • Set Tipi: Ayarlanabilir, Standart, Metal Ayaklı Set Vitra Gömme Rezervuar Seti

VitrA Gömme Rezervuar Setinin Özellikleri Nelerdir?

VitrA Gömme Rezervuar Setinin Özellikleri Nelerdir?

Vitra gömme rezervuar seti gömme rezervuar stop valf parlak krom panel setinde bulunan her ürünün ayrı özellikleri bulunur. Gömme rezervuar, asma klozetler için ayarlanabilir metal ayaklardan oluşur. Çift kademeli yıkamalı olan gömme rezervuarın mekanik çalışma sistemi ise normaldir. 3/6 L kullanıma uygun olan rezervuar, özellikleri sayesinde su tasarrufu yapar. Kumanda paneli ise parlak kromdan oluşur. Parlak kromlu kumanda paneli, materyali sayesinde üzerinde parmak izi tutmaz. Böylece sürekli üzerindeki izleri temizlemekle uğraşmazsınız. Mekanik kontrolü bulunan Vitra loop r kumanda paneli parlak krom, Vitra tarafından 5 yıl garanti kapsamındadır. 41441 ankastre stop valf ise, sıva altı grubuna ait, 180 derece açma kapaması bulunan ve G ½ su giriş bağlantısı bulunan bir üründür. Rezervuar setin özellikleri, neredeyse bütün kullanıcıların takdirini toplamayı başarır.

VitrA Gömme Rezervuar Seti Hangi Tuvalet Tiplerine Uygundur?

VitrA Gömme Rezervuar Seti Hangi Tuvalet Tiplerine Uygundur?

Vtr 21 parlak butonlu standart metal ayaklı set, mekanik, fotoselli ve pnömatik kontrollüdür. Bu özellikleri sayesinde tuğla ve alçıpan duvarlara farklı çözümler sunar. Duvar içine monte edilebilen set, ayarlanabilir metal ayaklardan oluştuğu için asma tuvaletlerle kullanımı idealdir. Rezervuarın ayarlanabilir olma özelliği, onu her asma tuvalet için uygun bir hâle getirir. Böylelikle siz de herhangi bir uyum sorunu yaşamadan gönül rahatlığıyla seti kullanabilirsiniz. Sizin de banyonuzda asma tuvalet varsa Vitra gömme rezervuar seti gömme rezervuar stop valf parlak krom panel setini alarak banyonuzu Vitra şıklığı ile buluşturabilirsiniz. Vitra gömme rezervuar 4 lü set, donanımlı özellikleri ve kaliteli materyalleri ile hemen hemen bütün kullanıcıların beğenisini kazanan bir üründür. Vitra gömme rezervuar setini satın alarak banyonuzda kaliteli, şık ve uzun ömürlü bir kullanımdan faydalanabilirsiniz.

VitrA Gömme Rezervuar Seti Kaliteli ve Sağlam mı?

VitrA Gömme Rezervuar Seti Kaliteli ve Sağlam mı?

Vitra gömme rezervuar seti gömme rezervuar stop valf parlak krom panel seti son derece sağlam ve kaliteli ürünlerden oluşur. İnce tuğla duvarlar için titizlikle tasarlanıp üretilen Vitra gömme rezervuar 8 cm metal ayaklı, su tasarrufunun yanında kullanıcısına dayanıklı bir kullanım da sağlar. Üstelik gömme rezervuarın ayaklarının metalden yapılmış olması, ürünü daha güçlü bir hâle getirir. Kumanda paneli ise kromdan yapıldığı için kireç ve pas tutmayan, dayanıklı bir yapıya sahiptir. Stop valf ise ceviz kaplama, paslanmaz çelik ve beyaz seramiğin bir araya getirilmesinden elde edilir. Böylelikle gömme rezervuar seti, kullanıcısına kaliteli ve lüks bir kullanım sunar. Dayanıklılığı kadar tasarımı ve dokusuyla da göze hitap eden set, tüm özellikleriyle oldukça kaliteli bir set olarak piyasada yerini alır. Siz de rezervuar seti araştırıyorsanız gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bunun için Vitra gömme rezervuar seti gömme rezervuar stop valf parlak krom panel yorumlarını inceleyebilirsiniz. Daha sonra ise, Trendyol’da sadece birkaç tıkla ürünü satın alabilirsiniz.