Vivas A harfli Siyah Kupa Bardak HKSA101

119 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Vivas A harfli Siyah Kupa Bardak HKSA101

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Viva Seramik - Porselen Satıcı Ünvanı: VİVA SERAMİK PORSELEN İMALAT SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925087585200001 Vergi Kimlik Numarası: 9250875852
    Bu ürün Viva Seramik - Porselen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seramik malzemeden üretilmiştir. Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.
  • Yükseklik: 10 cm Ağız Çapı: 8,5 cm
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Vivas A Harfli Siyah Kupa Bardak

Vivas markalı bu ürün, kaliteli tasarımı ile son dönemlerde fazlasıyla dikkat çeker. Sevdikleriniz için anlamlı ve özel bir hediye verme imkanı sunan Vivas A harfli siyah kupa bardak HKSA101 ile avantaj sahibi olabilirsiniz. Hem kendinize hem de sevdiklerinize özel tasarım olarak siyah harfli kupa, son derece ideal bir ürün özelliği taşır. Ürün, şık bir yapıya sahiptir. Siyah zemin üzerinde yazılı papatya sarısı A harfi tasarımı vardır. Bu kupanın elde tutuşu, rahat ve kolay bir yapıdadır. Siyah zemin üzerinde renkli harf baskılı kupa içerisinde içeceklerinizin görüntüsü hoş bir görünümde durur. Vivas markalı bu ürün, içeceklerinizi özel tasarım harf baskılı model ile keyifle yudumlayabilme imkanı sunar. Beğeni kazanan ve dikkat çeken bu ürün ile keyifle içeceklerinizi içebilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Şık tasarım
  • Dayanıklı yapı

Vivas A Harfli Siyah Kupa Bardak Avantajları

Vivas A Harfli Siyah Kupa Bardak Avantajları

Vivas markalı kupa bardak harfli ürünün temizlemesi, son derece kolay ve basittir. Ürün, bulaşık makinesinde ve elde yıkamaya uygun bir yapıya sahiptir. Beğeni kazanan bu seçeneği, dayanıklı yapısı ve işlevselliği bozulmadan temizleyebilirsiniz. Modelin yüksekliği 10 santim şeklindedir. Bu yükseklik, içeceklerinizi rahatça içmenize olanak sağlayan bir yapıdadır. Seramik malzemeden üretilen ürün ile hem sıcak hem de soğuk içecekleri tüketebilirsiniz. Model, seramik malzemesinden dolayı sağlık için bir zarar oluşturmaz. Harf baskılı bu ürün, kullanan kişilere aitlik hissini hissettirir. Model, sıcak içeceklerin sıcaklığını koruyan bir yapıya sahiptir. Şık tasarımı ile bulunduğu ortamda güzel bir görüntü sunmaktadır. Ağır bir yapıya sahip değildir. Bu yüzden rahatlıkla içerisi içecek ile dolu iken de elde tutabilirsiniz. Dikkat çeken bu tasarımı hediye etmek için de değerlendirebilirsiniz.

Vivas A Harfli Siyah Kupa Bardak Yorumları

Vivas A Harfli Siyah Kupa Bardak Yorumları

Sevdiklerinize anlamlı bir hediye vermek istediğinizde özel olarak tasarlanmış ve beğeni kazanan Vivas A harfli siyah kupa bardak modeline yönelebilirsiniz. Bu tasarım ile sevdiklerinizi mutlu etme imkanı yakalamış olursunuz. Ayrıca kendiniz için de tercih edebileceğiniz bu seçenek ile kendinizi özel hissedebilirsiniz. Vivas markalı bu modelin ağız çapı 8.5 cm şeklindedir. Bu sayede içeceklerinizi rahat bir şekilde içme imkanı bulursunuz. Ürünün görünümü şık ve özel bir yapıdadır. Vivas markalı bu kupa, son derece sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede ürünü uzun vadede kullanabilme imkanına sahip olursunuz. Vivas A harfli siyah kupa bardak yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Sizden önce ürünü deneyimleyenlerden hem bilgi hem de fikir edinebilirsiniz. Siz de siparişinizi kolay ve hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Vivas A Harfli Siyah Kupa Bardak Fiyatları

Vivas A Harfli Siyah Kupa Bardak Fiyatları

Vivas A harfli siyah kupa bardak kullananlar, keyif ile içeceklerini içme imkanı bulur. Harf tasarım olan bu ürün, kaliteli ve şık tasarımı ile favori kupanız haline gelir. Üzerinde yer alan harf baskısı tasarımı ile size aitlik hissi verir. Ürünün sağlamlığı sayesinde uzun bir süre, sorunsuz biçimde içeceklerinizi bu kupa ile tüketebilme imkanına sahip olabilirsiniz. Model, tam anlamıyla fiyat ve performans ürünüdür. Vivas markalı şık görünümlü, dayanıklı ve harf tasarımlı bu ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Vivas A harfli siyah kupa bardak fiyatları; ürünün performansı, ürünün avantajları ve ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Belirlenen satış rakamları ise farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Beğeni kazanan ve rağbet gören bu kupaya kolayca Trendyol’dan uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz.