Vivident Nane 360 Cüzdan Sakız 14lü 33gr (18 Adet)

415 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
659,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vivident Nane 360 Cüzdan Sakız 14lü 33gr (18 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seyyah Tedarik Satıcı Ünvanı: HOŞBEŞ GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464197892100001 Vergi Kimlik Numarası: 4641978921
    Bu ürün Seyyah Tedarik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vivident Nane Cüzdan 360 18 Li 33 Gr (14 Adet)Vivident'in ilkleri arasında: Akıllı kapaklı kutuda ilk sakız, dişlerin doğal beyazlığını koruyan ilk sakız, bitki özlü ilk sakız, meyve suyu içeren ilk sakız, ilk mikrodraje sakız, ilk sıvı dolgulu draje sakız ve ilk büyük şişe, ilk plastik kutulu ambalaj sayılabilir. Modern grafik çizgilerine sahip ince ve sıradışı ambalajındaki Vivident Nane Cüzdan 360, “Büyük Tutkular” arasına girmeye aday. Zerafeti tamamlayan özel folyo ile giydirilmiş uzun şerit sakızlar, lezzet hazzını çok daha fazla süre yaşatmak üzere tasarlanmıştır. Vivident Nane Cüzdan 360’ın farklı incelikteki özel ambalajlarında, kokusuyla öne çıkan Çilek ve ferahlık veren Nane tutkunları için idealdir. Tatlandırıcı barındırır, şeker içermez. Şerit şeklindedir.
Geri Bildirim Ver