Vivo Yayınevi Akp Demokrasi Aldatmacası Ve Kürt Açmazı

112,93 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
124,27 TL
Kurumsal Fatura
153,64 TL
Kurumsal Fatura
153,06 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
297,92 TL173,77 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Vivo Yayınevi Akp Demokrasi Aldatmacası Ve Kürt Açmazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bkmkitap Satıcı Ünvanı: POİNT İNTERNET TEKNOLOJİLERİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065227000001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652270
    Bu ürün bkmkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Elinizdeki çalisma yakin tarihin ve aslinda taniklik ettiklerimizin bir özetini sunuyor.Sadece Kürtlerin yasadiklarini degil bu topraklarda itirazi olan, muhalefet eden ya da iktidarla yollari bir sekilde ayri düsen birçok çevrenin hikayesi. Dolayisiyla aslinda yeniden gündemlesen iktidar bloku içindeki kirilma ve ayrisma potansiyelinin de ipuçlarini yansitiyor. Simdilerde dis politikada yasanan krizin, özellikle Bati ile iliskilerin artik yapisal hale gelen karakterine dair de önemli hatirlatmalar yapiyor.Tam bir hafiza tazeleme çalismasi…Gizli sakli olana merak salmadan önce apaçik biçimde olan biteni dogru okumak, içinden geçtigimiz dönemi ve aktörlerini dogru anlamak için son derece önemlidir.Demokratiklesmeye dair süreçlerin neden yürümedigini saglikli analiz etmeden, bundan sonrasinda neyin, ne kadar ve nasil olabilecegini görmek kolay olmayacaktir.Ayni yanlislari tekrarlamamak için deneyimlenen arayislari unutmamak gerekiyor. Siyasetin cesaretle inisiyatif üstlenmesi ancak yeni yanlislar yapma riskini almakla anlam bulur. Eski yanlislari bir kez daha tekrarlamakhem siyaset kurumunun kendisine hem de hakli olarak özgürlük ve baris beklentisi olan topluma büyük bir haksizliktir.Bu degerli çalismanin toplumsal ve siyasal mücadeleye inanan, gelecege dair iddiasi ve bugüne müdahale çabasi olan herkese yol gösterici katki sunacagini umuyorum."-Ayhan Bilgen-(Tanitim Bülteninden) Ürün Adı: AKP Demokrasi Aldatmacası ve Kürt Açmazı Ürün Kodu: 9786056492648 Yazar: Mustafa Yelkenli Basım Yılı: 2016 Kapak Türü: Sayfa Sayısı: 568 Kağıt Cinsi: Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Benedictus de Spinoza
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 551-600
Geri Bildirim Ver