Vivyan 4 Parça Çift Taraflı Su Geçirmez Leke Tutmaz Koltuk Örtüsü 3 + 3 + 1 + 1

199,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vivyan 4 Parça Çift Taraflı Su Geçirmez Leke Tutmaz Koltuk Örtüsü 3 + 3 + 1 + 1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ronses Satıcı Ünvanı: RONSES EV TEKSTİLİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735211124700001 Vergi Kimlik Numarası: 7352111247
    Bu ürün Ronses tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modası geçmiş eski koltuk örtülerinizi bir kenara atın, Özenle ve yüksek fiyata aldıkları koltuk ve çekyatları hem temiz kalsın, hem modern bir görünüme kavuşsun diye ekstra kalınlaştırılmış kapitone kumaştan üretilmiş Koltuk-Çekyat Örtüsü ve Koltuk Organizeri seti sizlerle! Diğer koltuk örtüleri gibi takma ve çıkarma derdi olmadığından dilediğiniz zaman serip dilediğiniz zaman rahatlıkla kaldırabilirsiniz. Özellikle evcil hayvan veya çocuklu evlerde koltuk ve çekyatların en önemli koruyucusudur. Ürün Ölçüleri: - 279 x 190 cm. - 165 x 190 cm. Renk: - Kahverengi - Beyaz Ürün Özellikleri: - Çift taraflı kullanım - Kapitoneli içi elyaflı yumuşak Özel Kumastan Üretilmiştir. - Makinada veya Elde Yikayabilirsiniz. - Maksimum 30 Derecede Yikayıniz. - Çamasir Suyu ile Leke Sökücü Kimyasallar Kullanmayiniz. - Yikama Esnasinda Koyu Renkleri Mümkün Oldugunca Ayri Tutunuz. - Ilık Ütü İle Ütüleyiniz. - Islak Bekletmeyiniz. - Kurutma Makinasinda Kurutulabilir. Paket İçeriği: - 2 adet Çift Taraflı 3 Kişilik Koltuk Örtüsü - 2 adet Çift Taraflı 1 Kişilik Koltuk Örtüsü

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Vivyan 4 Parça Çift Taraflı Su Geçirmez Leke Tutmaz Koltuk Örtüsü 3 + 3 + 1 + 1

Koltuk örtüsü, yıpranmış koltukları şık ve kullanışlı hale getirmek için kullanılır. Ev dekorasyonunda önemli olan koltuklara, modaya uygun örtüler ile yeni bir imaj verilir. Ürün paketi içerisinde Vivyan 4 parça çift taraflı su geçirmez leke tutmaz koltuk örtüsü 3 + 3 + 1 + 1 bulunur ve koltuklar için özel olarak tasarlanır. Koltukların ebatına göre ürün ayarlaması yapabilirsiniz. Paket içerisinde yer alan parçalar ideal boyutuyla dikkat çeker. İster salonda isterseniz de oturma odasında bunları kullanabilirsiniz. Koltuk ve çekyat modellerini uzun süre kullanmak için bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Çocuk ve evcil hayvanın bulunduğu evlerde koltukları temiz tutmak biraz zor olabilir. Sürekli bez yardımıyla silmek, renginde değişim ve kumaşında deformasyona neden olabilir. Bunu önlemek için leke tutmaz su geçirmez koltuk örtüsünü kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Pratik kullanım
  • Şık tasarım

Vivyan Çift Taraflı Su Geçirmez Koltuk Örtüsü Kullananlar

Vivyan Çift Taraflı Su Geçirmez Koltuk Örtüsü Kullananlar

Müşterilerin beğenisini kazanan Vivyan 4 parça çift taraflı su geçirmez leke tutmaz koltuk örtüsü 3 + 3 + 1 + 1 PRA-1078379-1893 koduyla ürüne ulaşabilirsiniz. Herkesin zevkine ve bütçesine hitap eden ürün, ev yaşamında pratik kullanım sağlar. Kullanım sıklığına göre çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Yıkama sonrasında eski haline dönmesi için ütüleyebilirsiniz. Ütüleme işleminin düşük ısıda yapılması tavsiye edilir. Böylece ürünün kumaşında deformasyon görülmez. Bu noktalara dikkat edildiği takdirde uzun süre ilk günkü canlılığını ve parlaklığını korur. Ürün hakkındaki diğer bilgileri Vivyan 4 parça çift taraflı su geçirmez leke tutmaz koltuk örtüsü 3 + 3 + 1 + 1 kullananların yorumları ile öğrenebilirsiniz. Önceden bu ürünü satın alıp kullananlar, deneyim ve tavsiyelerini yorumlar sayesinde diğer müşterilere aktarır. Siz de aklınızdaki soru işaretlerini yorumlar ile giderebilirsiniz.

Ev Dekorasyonunda Su Geçirmez Leke Tutmaz Koltuk Örtüsü

Ev Dekorasyonunda Su Geçirmez Leke Tutmaz Koltuk Örtüsü

Ev dekorasyonunda önemli olan koltuk ve çekyatlar, kullanım sıklığına bağlı olarak zamanla yıpranabilir. Koltuk örtülerini eskimiş koltuk ve çekyatlara şık bir görünüm vermek için tercih edebilirsiniz. Şık görünümün yanında koruyucu etkisiyle yüzeyde oluşabilecek olumsuz durumları azaltır. Leke tutmayan bu ürünü kullanım sıklığına göre çamaşır makinesinde düşük derecede yıkayabilirsiniz. Çift taraflı su geçirmeyen koltuk örtüsü özellikle çocuklu aileler için ideal bir modeldir. Hareket halindeki çocuklar bazen istemeden olsa koltuk ve çekyatlara yiyecek ve içecek dökebilir. Bu ürün sayesinde böyle durumlarda önceden önlem alabilirsiniz. Kapitoneli içi elyaflı yumuşak kaliteli kumaştan üretilir. Dayanıklı malzemesiyle uzun süre sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Vivyan 4 parça çift taraflı su geçirmez leke tutmaz koltuk örtüsü çamaşır makinesi ya da elde yıkanabilir. Ağartıcı kimyasalların üründe kullanılmaması tavsiye edilir.

Cazip Fiyat Avantajıyla 4 Parçalı Çift Taraflı Koltuk Örtüsü

Cazip Fiyat Avantajıyla 4 Parçalı Çift Taraflı Koltuk Örtüsü

Çift taraflı kullanım imkanına sahip model, evin her alanında rahatlıkla kullanılabilir. Modern görünümüyle evinize farklı bir ambiyans katar. Hem tasarımı hem de özellikleriyle müşterilerin beklentilerini karşılar. Ekstra kalınlaştırılan kapitoneli kumaş kullanılır. Bu sayede uzun süre ürün formunu korur. Fiyatlandırmasıyla müşterilerin beklentilerini karşılayan bir üründür. Vivyan 4 parça çift taraflı su geçirmez leke tutmaz koltuk örtüsü 3 + 3 + 1 + 1 fiyatları ürünün tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Kumaş kalitesi, tasarımı, pratik kullanımı ve diğer özellikleri fiyatlandırılmasında etkili rol oynar. Kolay takılıp çıkarılabilir bir modeldir. Bu da çocuk ve evcil hayvanın bulunduğu evler için büyük kolaylık sağlar. Diğer bilgiler için Trendyol’dan Vivyan 4 parça çift taraflı su geçirmez leke tutmaz koltuk örtüsü 3 + 3 + 1 + 1 yorumlarını inceleyerek ürünü uygun fiyata satın alabilirsiniz.