Vivyan Bavul Içi Düzenleyici Organizer 6 Lı Set - Pembe

89,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vivyan Bavul Içi Düzenleyici Organizer 6 Lı Set - Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ronses Satıcı Ünvanı: RONSES EV TEKSTİLİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735211124700001 Vergi Kimlik Numarası: 7352111247
    Bu ürün Ronses tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Vivyan Bavul İçi Düzenleyici Organizer 6’lı Set - Pembe

Uzun seyahatlere çıkarken yapılması gereken en önemli işlerden biri de bavul hazırlamaktır. Yanınıza alacağınız fazla eşyaları bulmak ve bir düzene koymak oldukça zordur. Bu sebeple ürünleri birbirinden ayrıştırmak ve düzenli bir şekilde bavul içerisine yerleştirmek gerekir. Vivyan markası tarafından satışa sunulan bavul düzenleyici set halinde satışa sunulur. Pembe rengi ile bavulunuzun dış yüzeyine de uyum sağlar. Aynı zamanda eşyalarınızı da birbirinden ayrıştırabilmeye yardımcı olur. 6 adet birbirinden farklı düzenleyici sayesinde kozmetik, aksesuar, iç çamaşırı ve kıyafet gibi ürünlerinizi ayrıştırabilirsiniz. Fermuarlı yapısından faydalanarak ürünlerinizin tozlanmasını ve kirlenmesini önleyebilirsiniz. Ürün, aynı zamanda kaliteli malzemelerden üretilir. Bu sayede formunu uzun süre korur. Siz de bavulunuzun içini kolaylıkla düzenleyebilmek istiyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Kolay saklama imkanı
  • Kaliteli malzemeler
  • Toza ve kire dayanıklı

Kolay Saklama İmkanı Sunan Vivyan Bavul İçi Organizer

Kolay Saklama İmkanı Sunan Vivyan Bavul İçi Organizer

Bavulun içerisine yerleştirilen birbirinden farklı ürünün ayrı bölmelerde yer alması düzen açısından oldukça önemlidir. Valizlerin iç kısmına göre belirli ölçülerde üretilen düzenleyici çeşitleri, kolay bir saklama imkanı sunar. Vivyan markası tarafından satışa sunulan bavul içi düzenleyici organizer fermuarlı yapısıyla düzenleme işlemlerini kolaylaştırır. Aynı zamanda ürünleri cinsine göre ayırabilmenize de yardımcı olur. Bununla birlikte ürüne ulaşmanızı da ekstra kolaylaştırır. Böylelikle aradığınız ürünü rahatlıkla bulabilir ve herhangi bir zorluk yaşamazsınız. Sadece bavullarınızın içerisinde değil, dolap içi düzenleyici olarak da kullanabilirsiniz. Bu sayede çok amaçlı bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda eşyaların herhangi bir şekilde toz ile temas etmesini önleyebilirsiniz. Ürünü dilerseniz çekmecelerinize dilerseniz de dolaplarınızın içerisinde yerleştirebilir ve eşyalarınızın düzenlenmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle hem alandan tasarruf edebilir hem de kıyafetlerin bulunma imkanını kolaylaştırabilirsiniz.

Kaliteli Malzemelerle Üretilen Vivyan Bavul İçi Düzenleyici

Kaliteli Malzemelerle Üretilen Vivyan Bavul İçi Düzenleyici

Organizer modellerinin malzeme bileşenleri, ürünün kullanılabilme ömrünü belirler. Kaliteli malzemelerden üretilen düzenleyiciler uzun süre formunu kaybetmediğinden kullanım ömrünün artmasına yardımcı olur. Markanın satışa sunmuş olduğu organizer, iki farklı materyalden üretilir. Büyük, küçük ve orta boylarda satışa sunulur. Aynı zamanda paket içerisinde desenli ve fileli olmak üzere iki farklı yapıya sahip ürün bulunur. File malzemelerden üretilen organizerin her boyutu bulunur. Büyük 36x27x13 cm, orta 30x20x13 cm, küçük ise 24x18x13 cm boyuta sahiptir. Desenli olan modelin ise ebatları daha farklıdır. Büyük 33x23 cm, orta 25,5x21 cm ve küçük 18x14,5 cm boyutlarına sahiptir. Her iki ürün de oldukça kullanışlı olduğundan müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Vivyan bavul içi düzenleyici organizer 6’lı set - pembe fiyatının avantajından faydalanarak kaliteli bir ürüne sahip olabilirsiniz.

Müşteri Yorumlarıyla Vivyan 6lı Bavul İçi Düzenleyici

Müşteri Yorumlarıyla Vivyan 6lı Bavul İçi Düzenleyici

Vivyan bavul içi düzenleyici organizer 6’lı set - pembe desenli ve fileli bir şekilde satışa sunulur. Paket içerisinde bulunan her bir yapıdan 3 adet, toplamda 6 adet ürün bulunur. Ebatları birbirinden farklı ve oldukça idealdir. Çok fonksiyonlu bir kullanım imkanı sunar. Dolap ve valiz içerisinde rahatlıkla kullanılabilen bir üründür. Fileli model içinin görülebileceği bir şekilde üretildiğinden zorlanmanızı önler. Bu sayede tişört, pantolon ve makyaj malzemelerinizi bu ürüne yerleştirebilirsiniz. Ürün toza ve kire karşı oldukça dayanıklıdır. Bu sayede hijyenik ve temiz bir kullanım imkanı sunar. Makinede yıkamaya uygun olduğundan temizleme işlemi herhangi bir şekilde sizi yormaz. Ürünü satın alan müşteriler yapısından ve kalitesinden oldukça memnundur. Trendyol sayesinde Vivyan bavul içi düzenleyici organizer 6’lı set - pembe yorumlarını okuyarak ürünü satın alabilirsiniz.