Vodabond Çift Karışım Yapıştırıcı Seramik Ahşap Metal Plastik Cam Çelik Epoksi Yapıştırıcı 15 15 gr

85 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
118,70 TL
Kurumsal Fatura
116,50 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Vodabond Çift Karışım Yapıştırıcı Seramik Ahşap Metal Plastik Cam Çelik Epoksi Yapıştırıcı 15 15 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GUNERAMA Satıcı Ünvanı: SALİM AKAY GÜNEY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4350193840
    Bu ürün GUNERAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seramik ahşap metal plastik cam çelik epoksi yapıştırıcı 15+15 gr 2k rapid epoksi yapıştırıcı Ev eşyalarının, mutfak eşyalarının tamirinde, tabak, vazo, mücevher, oyuncak gibi malzemelerin tamirinde. Oto ve benzeri endüstrilerde makine ve ekipman tamirlerinde güvenle kullanılır. Süper güçlü, dolgu özelliğine sahip, su, hava şartları ve kimyasala dayanıklı çift bileşenli epoksi yapıştırıcı. Metal – ahşap – cam – seramik – porselen – sert plastik vb. Çoğu malzemenin yapıştırılmasında kullanılır. Oda sıcaklığında hızlı kurur. (18°c – 24°c) hızlı aynı zamanda sağlam ve dayanıklı tamirat imkanı sağlar. 5°c nin altındaki sıcaklıklarda yavaş kurur. Uygulama şekli: En iyi netice için her iki tüpten temiz bir kaba veya karton üzerine eşit miktarda sıkılır. Iyice birbiri ile karıştırılır. Yapıştırılacak malzeme yüzeyleri yağlardan, pas ve tozlardan arındırılır. Yüzeyin temiz ve kuru olmasına dikkat edilir. Karışımı yapıştırılacak iki yüzeye de uygulayınız. Sertleşme süresi 4-6 dakika olmasına rağmen ilk 30 dakika boyunca yapıştırılan bölgeye aşırı zorlanma uygulanmamalıdır. Tam dayanım gücü 16 saat sonra elde edilir.

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Hızlı Yapıştırıcı
Geri Bildirim Ver