Genel Markalar Kullanıma Hazır Derz Dolgusu 480 gr Beyaz Derzmax Pro

35,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kullanıma Hazır Derz Dolgusu 480 gr Beyaz Derzmax Pro

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PalmiraStore Satıcı Ünvanı: CÜNEYT YÜCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Vergi Kimlik Numarası: 9880578508
    Bu ürün PalmiraStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DERZMATİK SİLİKON VODABOND 480 GR BEYAZ ÜRÜN ADI: VODABOND KULLANIMA HAZIR DERZ DOLGUSU 480 GR ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: *Küf ve mantar oluşumuna dirençlidir. *Esnek yapıya sahiptir. Çatlama, çökme yapmaz. *Suya dayanıklıdır. *Hızlı kurur, çabuk ve kolay uygulanır. *Derz dolgularını yeniler. *Seramik ve fayansların, cam mozaiklerin derz aralarının doldurulmasında kullanılır. *Yüksek esnekliği sayesinde iç ve dış mekanlarda, duvarlarda ve zeminlerde mükemmel sonuçlar verir.
Geri Bildirim Ver