Vodaseal Leak Fix Kauçuk Izolasyon Spreyi 396 gr Siyah

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
347,35 TL

Ürün Bilgileri

Vodaseal Leak Fix Kauçuk Izolasyon Spreyi 396 gr Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BADEM10 Satıcı Ünvanı: AKSANAL MARKET HIRDAVAT HEDİYELİK EŞYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0034039484900001 Vergi Kimlik Numarası: 0340394849
    Bu ürün BADEM10 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Leak Fix Kauçuk İzolasyon Spreyi SİYAH LeakFix
  • su sızıntılarına karşı yüzeyleri kaplayan, örten ve koruyan, kullanımı kolay bir kauçuk kaplama mastiği, bir sızdırmazlık, yalıtım malzemesidir. Yüzeye sıkıldığında, kauçuk sıvı
  • çatlak ve deliklere süzülür, nüfuz eder ve o bölgedeki su kaçağı veya her türlü sızıntıyı hızlı bir şekilde durdurur, önler. 396gr. lık 1 adet sprey teneke kutu ile kaplama kalınlığına bağlı olarak yaklaşık 1 m² alan kaplar. Kuruduktan sonra üzeri istenilen renge boyanabilir. LeakFix
  • sızıntı, çökme, çatlama, soyulma yapmaz. Yıllarca özelliğini koruyan, su geçirimsiz esnek bir kaplama oluşturur. LeakFix ‘in üzeri yağlı boya ile boyanabilir. KULLANIM ALANLARI: BORULAR – SU TESİSATLARI – OLUKLAR – ÇATILAR – TERASLAR – BİNA DIŞ CEPHELERİ – DERZ ARALARI – PENCERE/KAPI ÇEVRELERİ – ARABALAR – TEKNELER UYGULANABİLİR YÜZEYLER: METAL – ALUMİNYUM – AHŞAP – PVC – ASTAR – ASFALT – BETON – TUĞLA – SIVA – GALVANİZ METAL – ÇATI MALZEMELERİ – FİBERGLAS VE DAHA FAZLASI !!! UYGULAMA: 1 dakika kadar çalkalayınız. Püskürtme şeklini hissetmek ve kavramak için uygulamaya geçmeden önce bir karton parçasının üzerinde test ediniz. Yüzeye 15 cm ila 45 cm mesafeden püskürtünüz. Süpürme hareketi kullanarak, yüzeye eşit bir şekilde püskürtünüz. İki kat olarak uygulanması tavsiye edilir. Hafif bir ilk kat uygulamasından sonra ikinci kat uygulamaya geçmeden önce 15 – 30 dk. kadar ilk katın kurumasını bekleyiniz. İkinci katı daha kalın olarak uygulayabilirsiniz. İlk kat uygulamasında kabarcıklar görülebilir ama bunlar kurudukça ortadan kaybolur. İyi sonuç için 15°C üzerindeki ortam sıcaklıklarında uygulayınız. 2 saat içerisinde kürleşir, tam kuruma 24 saat sürer. Püskürtme esnasında sıçramalar yapabilir, elinize veya kıyafetlerinize sıçramaması için eldiven takılmasını, iş önlüğü giyilmesini tavsiye ederiz. Dikey uygulamalarda zemine damlamalar yapabilir, zeminleri korumak için bir örtü veya karton parçası serilmesini tavsiye ederiz. Uygulanacak bölgenin etrafında korumak istediğiniz alanlar var ise, kağıt bant kullanılması tavsiye edilir.
Geri Bildirim Ver

Vodaseal Su Geçirmez Sızdırmaz Sprey Kauçuk Kaplama İzolasyon 396 gr Beyaz

Hasar sonucu bazı bölgelerde istenmeyen su sızıntıları meydana gelebilir. Vodaseal su geçirmez sızdırmaz sprey kauçuk kaplama izolasyon 396 gr beyaz, bu amaç için özenle üretilerek müşterilerin beğenisine sunulur. Ürün ağırlığı 396 gramdır. Ayrıca sağlam teneke bir kutu içerisinde müşterilere ulaşır. Yüzeyleri pürüzsüz kaplayarak ve istenmeyen sızıntıyı engelleyerek müşterilerin hayatını kolaylaştırır. Kullanım ve uygulama süreci son derece basittir. Çatlak ve delikler için uygulama özelliği de bulunur. Anında nüfuz ederek her türlü istenmeyen sızıntıyı anında önler. Ürün, kuruduktan sonra dilediğiniz renge boyayarak uygulama yaptığınız alanı kamufle edebilirsiniz. Kullanım sonrası tekrar eden sızıntı, çökme, çatlama ya da soyulma gibi bir sorun ile karşılaşılması söz konusu değildir. Su geçirmez özellikteki sızdırmaz spreyi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Geniş kullanım alanı
  • Kaliteli içerik
  • Sızıntılara karşı çözüm

Pratik Vodaseal Su Geçirmez Sızdırmaz Sprey Kauçuk Kaplama

Pratik Vodaseal Su Geçirmez Sızdırmaz Sprey Kauçuk Kaplama

Vodaseal su geçirmez sızdırmaz sprey, uzun yıllar boyunca kullanıma uygun kaliteli bir seçenektir. Dilerseniz ürün kuruduktan sonra yağlı boya ile boyayarak da istediğiniz gibi kolayca renklendirebilirsiniz. Su geçirmez sprey oldukça geniş bir kullanım yelpazesine sahiptir. Boru, su tesisatları, oluk, çatlak ya da bina dış cephelerinde kolay bir şekilde kullanılabilir. Su sızıntılarına karşı yüksek düzeyde bir koruma ve yalıtım özelliği sağlar. Ürünün verimliliği için ıslak zemine uygulama yapılmaması önerilir. Kuruduktan sonra yaklaşık 2 saat boyunca üzerine su değmemelidir. Ürünün kurumasını engelleyecek yağmurlu ve karlı havalarda uygulanması tavsiye edilmez. Ürün, beyaz bir renge sahiptir. Ayrıca hızlı kuruma süresi mevcuttur. Doğru ve uygun kullanım sağlandığında etkisi gözle görülür bir düzeydedir. Akma sorunu olan çatılar ya da tavanlar için kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

Cazip Vodaseal Su Geçirmez Sızdırmaz Sprey Kauçuk Kaplama

Cazip Vodaseal Su Geçirmez Sızdırmaz Sprey Kauçuk Kaplama

Su geçirmez sızdırmayan sprey, ideal boyutu sayesinde uzun kullanım sunar. Sızıntının olduğu her türlü bölgeye gönül rahatlığı ile uygulayabilirsiniz. Müşterilerin hayatını gözle görülür bir düzeyde kolaylaştırır. Özenle ve kaliteli bir şekilde üretilir. İhtiyacınız kadar spreyi gerekli bölgeye uygulamanız kullanım için yeterli olur. Kuruması için uzun süre boyunca beklemenize gerek kalmaz. Bu sayede gün içinde size pratiklik sağlar. Üzerini uygun bir renge boyayarak sorunlu bölgeyi kolayca kapatabilirsiniz. Sızıntıyı anında keserek müşteri memnuniyetini sağlar. Vodaseal su geçirmez sızdırmaz sprey kauçuk kaplama izolasyon 396 gr beyaz yorumları bölümüne göz atıp detaylı bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz siz de su geçirmez sprey hakkında yorumda bulunabilirsiniz. Beğeni kazanan bu ürünün özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Satın aldıktan sonra hemen güven içinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vodaseal Su Geçirmez Sızdırmaz Sprey Kauçuk Kaplama Fiyat

Vodaseal Su Geçirmez Sızdırmaz Sprey Kauçuk Kaplama Fiyat

Su sızıntısı mevcut olan bazı bölgelere anında müdahale edilmelidir. Ayrıca problemin tekrarlamaması için kaliteli ürün seçimi yapılmalıdır. Vodaseal su geçirmez sızdırmaz sprey kauçuk kaplama izolasyon 396 gr beyaz fiyatı ürünün kalitesi ve diğer özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Su geçirmez sprey, suya oldukça dayanıklıdır. Ancak ıslak zemin üzerinde uygulama yapılmaması tavsiye edilir. Bu nedenle dış cephede kullanım sağlanırken oldukça dikkat edilmesi önerilir. Hasarlı yüzeyi anında kusursuz bir şekilde onararak yeni gibi görünmesine yardımcı olur. Çatlak ve delikler üzerinde yüksek düzeyde bir kapatıcı ve pürüzsüzlük etkisi vardır. İdeal boyutu sayesinde fazla yer kaplamaz. Böylece kolay şekilde konumlandırılabilir. Basit uygulama seçeneği sayesinde müşteri hayatına kolaylık ve konfor getirir. Ürün hakkında bulunan yorum ve değerlendirmelere göz atıp seçeneğe Trendyol güvencesi ile kolayca ulaşabilirsiniz.