Volta Vt1 Elektrikli Katlanabilir Kick Scooter

2.450 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Volta Vt1 Elektrikli Katlanabilir Kick Scooter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kılıf Sipariş Satıcı Ünvanı: METİN YÜKSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6814616024800001 Vergi Kimlik Numarası: 9940637460
    Bu ürün Kılıf Sipariş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maksimum motor gücü 600 watt nominal motor gücü 250 watt menzil 20 km* maksimum hız 25 km/h tırmanma kapasitesi 14% ağırlık 12,5 kg batarya kapasitesi 36v 180wh boyutlar 1080/430/1140 mm batarya tipi li-Ion şarj süresi 2 - 3 saat lastik boyutu 8.5”

Ürün Özellikleri

  • Max. Hız (km/h) 25 km/h
  • Taşıma Kapasitesi 120 Kg
  • Motor Gücü 250 Watt
  • Lastik Büyüklüğü 8.5 inch
  • Led Far Var
  • Değiştirilebilir Batarya Var
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Menzil 20-25 km
  • Cihaz Ağırlığı 10-15 kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Tırmanış Açısı 10 derece
Geri Bildirim Ver

Volta VT1 Elektrikli Katlanabilir Kick Scooter

Scooter; değişen teknoloji ile üretilen ve önemli ulaşım araçlarından biridir. Trafik gibi can sıkıcı durumlar ile karşılaşmadan seyahat etme imkanı sunan scooterin pek çok çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından Volta VT1 elektrikli katlanabilir kick scooter özellikleri sayesinde müşterilerden tam not alır. Ürün, oldukça kullanışlı bir yapıdadır. Kolay ve zahmetsiz bir şekilde seyahat etme imkanı sunar. Trafik veya kaza gibi istenmeyen durumların görülme ihtimalini azaltır. Kısa mesafeler arasında zahmet gerektirmeden ulaşım imkanı sağlar. Aynı zamanda eğlenceli ve kaliteli zaman geçirebilme olanağına sahiptir. Farklı yaş gruplarından değişik özelliklere sahip kişilerin kullanabileceği tasarımı sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Siz de zahmet gerektirmeden kolay bir şekilde seyahat etmek istiyorsanız özellikleri sayesinde beğeni kazanan bu modeli değerlendirebilirsiniz.

  • Katlanabilme imkanı
  • 25 km/h hız
  • 120 kg taşıma kapasitesi

Kullanışlı Volta VTT1 Elektrikli Katlanabilir Kick Scooter

Kullanışlı Volta VTT1 Elektrikli Katlanabilir Kick Scooter

Volta VT1 elektrikli katlanabilir kick scooter VT1001 seçeneği, ergonomik tasarımı sayesinde oldukça kullanışlı bir yapıdadır. 120 kg taşıma kapasitesi ürünün beğeni kazanan özelliklerinden biridir. Bu niteliği dolayısıyla farklı özelliklere sahip kişiler tarafından rahat bir şekilde kullanılır. Elektrikli scooter, 25 km/h hız seviyesi sayesinde pek çok müşterinin memnuniyetini kazanır. İdeal hız aralığı sayesinde kolay ve pratik bir şekilde kullanılır. Aynı zamanda ürünün ayarlanabilir hız niteliği de bünyesinde yer alır. Böylelikle oldukça kolay bir şekilde kullanılır. Zahmet gerektirmeden hız seviyesinin ayarlanabilmesi ürünün çeşitlerinden ayrılmasına imkan tanır. Elektrikli scooter, katlanabilir olma özelliğine sahiptir. Bu niteliği ile hem pratik hem de rahat bir şekilde saklanabilir. Kapladığı küçük alan sayesinde sıklıkla tercih edilir. Siz de katlanma özelliğine sahip olan bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Volta VTT1 Elektrikli Katlanabilir Kick Scooter Yorumları

Volta VTT1 Elektrikli Katlanabilir Kick Scooter Yorumları

Volta VT1 elektrikli katlanabilir kick scooter yorumları, müşteri memnuniyetini ortaya koyan niteliklere sahiptir. Ürün, özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin ihtiyacının karşılanmasına aracı olur. Aynı zamanda müşteri isteklerini cevaplandıracak donanım niteliklerine sahiptir. İdeal hız ölçüsü sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Zahmet gerektirmeden pratik bir şekilde kullanılabilir. Ürünün memnuniyet kazanan özelliklerinden biri de ayarlanabilir hız seviyesidir. Bu niteliği, scooterın pek çok kişi tarafından kolay bir şekilde kullanılabilmesine olanak sağlar. Düşme ya da dikkat dağınıklığı gibi durumlarda alınabilecek hasarın indirgenmesine yardımcı olur. Volta VT1 elektrikli katlanabilir kick scooter kullananlar üründen oldukça memnundurlar. Siz de uzun süre kullanılabilen ve özellikleri sayesinde müşterilerin beğenisini kazanan kaliteli ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Kolay ulaşım imkanı sunup farklı özelliklere sahip bireyler tarafından da kullanılabilen sağlam ürünü tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Volta VT1 Elektrikli Scooter Fiyatı

Ekonomik Volta VT1 Elektrikli Scooter Fiyatı

Elektrikli scooter, siyah renk tonuna sahiptir. Bu özelliği sonucunda oldukça şık ve zarif bir görüntü sunar. Görsellik açısından başarısı ürünün pek çok kişi tarafından beğenilmesine kaynaklık eder. Tırmanış açısı 10 derecedir. Bu niteliği ürünün güvenilir bir yapıda olmasına katkı sağlar. Volta VT1 elektrikli katlanabilir kick scooter fiyatı, ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün hız seviyesi ve taşıma kapasitesi gibi nitelikleri fiyat miktarının belirlenmesinde oldukça büyük etkiye sahiptir. Elektrikli scooter için belirlenen satış rakamları, farklı bütçelere hitap eder. Siz de oldukça şık ve zarif bir görsellik sunan; tırmanış açısı sayesinde müşterilerin güvenini kazanan ürünü değerlendirebilirsiniz. Zahmet gerektirmeden kolay bir şekilde kullanılıp kısa sürede ulaşım imkanı sunana ürünü Trendyol aracılığıyla hem hızlı hem de kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.