Vona Vintage Henri Matisse Music Art 50x70 Poster

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vona Vintage Henri Matisse Music Art 50x70 Poster

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ebat: 35*50 cm Siparişleriniz yüksek kaliteli baskı makinelerinde 1. sınıf poster kağıda basılıp gönderilmektedir. Bu posterlerle duvarlarınıza ve yaşam alanlarına renk katabilirsiniz. (Çerçeve dahil değildir.)
Geri Bildirim Ver

Vona Vintage Henri Matisse Music Art Poster

Sürekli zaman geçirdiğiniz evinizi, iş yerinizi veya herhangi bir yaşam alanınızın daha da güzelleşmesi için tercih edebileceğiniz yöntemlerden biri de göze hitap eden yeni bir duvar dekorasyonudur. Ünlü bir ressamın dikkat çeken tablolarından birinin duvarınızda sergilenmesi arkadaşlarınız ya da aileniz tarafından da büyük bir beğeni toplar. Çeşitli kullanım alanları sunan ve dayanıklı malzeme yapısına sahip bu Vona vintage Henri Matisse music art poster, Henri Matisse’nin ölümsüz eserlerinden biri olan ‘’La Musique’’yı duvarlarınızda sergilemeniz için sizlere sunulur. Dışavurumculuk sanat akımı benimsenerek resmedilen bu eser, ressamın baş yapıtlarından biridir. Kaliteli ve şık bir yaşam alanı dekorasyonu için sağladığı özelliklerinin yanı sıra sanat zevkinizi de üst noktalara taşır.

  • Dayanıklı malzeme yapısı
  • Şık ve kaliteli bir dekorasyon ürünü
  • Birinci sınıf boya kalitesi

Henri Matisse Vintage Music Art Poster Benzersiz Özellikleri

Henri Matisse Vintage Music Art Poster Benzersiz Özellikleri

Fovizm sanat akımının kurucusu olan Henri Matisse, 20. yüzyılın en önemli ressamlarından biridir. Eserlerinde yaşama sevincini sıklıkla yansıtan ünlü Fransız ressamın 1939 yılında resme aldığı bu tablonun adı ‘’La Musique’’ dır. Resme tam bir görsel ahenk hakimdir. Renkleri büyük bir ustalıkla kullanan Matisse, bu eserinde de renk ve ışık konusunda modern bir sanat yaratır. Müzik çalışmaları içerisinde olan iki kadını resmeden ressamın eserinde yer alan Akdeniz esintileri de ön plana çıkar. Henri Matisse poster, yaşam alanınızda sergilerken büyük beğeni toplayacak bir sanat eseridir. Kırmızı, yeşil ve sarı renklerin hakim olduğu resimde geçişler kusursuz bir şekilde yansıtılır. Aynı zamanda detaylarıyla da ön plana çıkan eserdir. Müzik yapan kadınların elbiseleri üzerinde yer alan işlemeler ve arka plandaki bitki detayları bir bütünlük oluşturur.

Henri Matisse Vintage Music Art Poster Kullanım Alanları

Henri Matisse Vintage Music Art Poster Kullanım Alanları

Ürün, ebatları sayesinde sergileyeceğiniz alanda göze hitap ederek ilgi görmesini sağlar, diğer nesneler arasında kaybolmadan ön planda kalır. Posteri çerçeve içerisine yerleştirerek kullanabileceğiniz gibi duvara yapıştırarak ya da ufak mandallar yardımıyla bir yere asarak da kullanabilirsiniz. Duvara yapıştırarak sergilemeniz durumunda düz ve pürüzsüz yüzeyleri tercih etmeniz tavsiye edilir. Fayanslı, engebeli veya herhangi bir şekilde pürüzlü yüzeylerde boşluklar bulunur. Bu nedenle de üründen beklenen verim bu yüzeylerde tam olarak sağlanamaz. Yüksek kaliteli baskı makinelerinde 1. sınıf poster kağıdına basılan bu posterin üretiminde orijinal boyalar kullanılır. Yapay renklendirici içeren boya türlerine yer verilmez. Vona vintage Henri Matisse music art poster yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek ilham alabilir ve siz de tablonuz için muhteşem bir kullanım ya da sergileme alanı yaratabilirsiniz.

Henri Matisse Vintage Music Art Poster Avantajlı Fiyatları

Henri Matisse Vintage Music Art Poster Avantajlı Fiyatları

Vona vintage Henri Matisse music art poster fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Ürün ebatları en 35, boy 50 cm şeklindedir. Paket içerisine çerçeve dahil değildir, ayrıca edinmeniz gerekir. Ürün, hem iç yaşam alanlarında hem de dış yaşam alanlarında kullanım imkanı tanır. Kullandığınız iç veya dış mekan alanlarında direkt olarak güneş ışığına maruz kalmadığı sürece uzun yıllar boyunca renkleri üzerinde korur, renklerin solması ya da akması gibi bir problemle karşılaşmadan rahatlıkla sergileyebilirsiniz. Dış yaşam alanında kullanmanız durumunda ürünün özellikle yağmur gibi olumsuz hava koşullarından etkilenmemesine dikkat etmeniz önemle tavsiye edilir. Kağıt üzerine baskı olduğundan dolayı ıslanması durumunda kağıt erir. Şık ve kaliteli görünüm özelliklerine sahip bu dekoratif ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.