5
Kolajen kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Voonka Collagen Hyaluronic Acid 32 Tablet (32 GÜNLÜK)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
354 TL349,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
431,60 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Voonka Collagen Hyaluronic Acid 32 Tablet (32 GÜNLÜK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Luména Cosmetics Satıcı Ünvanı: FARMAKOZMETİKA SAĞLIK ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385151335000001 Vergi Kimlik Numarası: 3851513350
    Bu ürün Luména Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Voonka collagen + hyaluronic acid 32 tablet Ürün adı: Voonka collagen + hyaluronic acid 32 tablet Ürün markası: Voonka Ürün boyutu: 32 tablet Özet bilgi: Takviye edici gıda Kullanım şekli: Yetişkinlerin takviye edici gıda olarak tercihen yemeklerden sonra günde 1 defa 1 tablet alması tavsiye edilir

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • İçerik Kolajen
  • Tip Sığır Kolajen
  • Paket İçeriği 60 - 89
Geri Bildirim Ver

Voonka 8680807008625 32 Tablet Collagen Hyaluronic Acid Takviye Edici Gıda

Voonka 32 tablet collagen hyaluronic acid vücuttaki bağ dokuları geliştiren, eklemlerde, ciltte ve vücudun birçok bölgesinde önemli bir görev üstlenen hyaluronik asidin ağız yoluyla alınmasını sağlar. Zengin bir içeriği bulunan bu ürün, yaşlanma karşıtı etkiye de sahiptir. Formülünde yer alan bileşenler bağ dokulara esneklik ve sağlamlık kazandırır. Voonka collagen hyaluronic acid üretiminin yaşlanmaya bağlı olarak azalması durumunda, bu maddenin dışarıdan takviye edilmesini sağlar. Ürün insan bedeninde bulunan hyaluronik asit seviyesini dengede tutar. Hem kadınlar hem de erkekler tarafından güvenle kullanılabilir. Ürünün, günde 1 tablet alınması uzmanlarca tavsiye edilir.

  • Tablet sayısı: Voonka 32 Tablet Collagen Hyaluronic Acid
  • Özellik: Takviye Edici Gıda Voonka 32 Tablet Collagen Hyaluronic Acid
  • İçerik: Hidrolize Voonka 32 Tablet Collagen Hyaluronic Acid

Voonka Collagen Hyaluronic Acid Kollajen 32 Tablet İçeriği

Voonka Collagen Hyaluronic Acid Kollajen 32 Tablet İçeriği

Voonka collagen hyaluronic acid tablet içeriğinde; hidrolize kollajen, emülgatörler (mikrokristalin selüloz, sorbitol, yağ asitlerinin magnezyum tuzları), hyaluronik asit, l-askorbik asit, çinko sülfat, topaklanmayı önleyici (silikon dioksit), bakır glukonat, d-biotin ve sodyum selenat bulunur. Bu muhteşem formül yaşlanma belirtilerinin giderilmesi, cilt ve eklemlerdeki kollajen miktarının arttırılması için kullanılır. Voonka 32 tablet collagen hyaluronic acid, içeriğindeki çinko, bakır, selenyum ve biotin gibi mineraller sayesinde vücuda dinçlik verir. Formülünde bulunan vitamin c ise bağışıklık sisteminin güçlenmesine katkı sağlar. Voonka 32 tablet collagen hyaluronic acid şişesi içerisinde 32 tablet bulunur. Günlük bir tablet alımına uygun olan bu takviye edici gıda bir aydan fazla tüketilebilir.

Voonka Collagen Hyaluronic Acid Kollajen Tableti Kim Alır?

Voonka Collagen Hyaluronic Acid Kollajen Tableti Kim Alır?

Voonka 32 tablet collagen hyaluronic acid, yoğun tempoda çalışan ve fiziksel efor sarf eden bireyler tarafından kullanılabilir. Eklemlerin ve vücut genelinin güçlenmesini sağlayan bu ürün, yorgunluk hissini azaltmaya da katkı sağlar. Ayrıca 30 yaşını aşan bireyler de yaşlanma karşıtı olması sebebiyle kullanabilir. Yetişkinlerde cilde canlılık veren ve genç bir görünüm kazanmasına yardımcı olan bu ürün, cilde esneklik kazandırarak kırışıklık oluşumunu engeller. 50 yaş üstü bireylerde ise oluşan kırışıklıkların derinleşmesine mâni olur. Voonka collagen hyaluronic acid 32 tablet yorumları da kadınlar başta olmak üzere birçok kullanıcının beğenisini yansıtan önemli detaylardır. Birçok tüketici bu takviye edici gıdanın enerjik ve sağlıklı bir görünüm kazanmak, eklemleri güçlendirmek, bağışıklık sistemine katkı sağlamak noktasında faydalı olduğunu belirtir.

Voonka Collagen Hyaluronic Acid Tablet Güvenilir mi?

Voonka Collagen Hyaluronic Acid Tablet Güvenilir mi?

32 tablet collagen hyaluronic acid, insanlara sağlıklı ve doğal bir yaşam sağlamak amacıyla kurulan Voonka tarafından tüketicilere sunulur. Voonka, 2012 yılından bu yana insan sağlığını birinci planda tutan ve çevre bilinciyle hareket eden öncü kuruluşlardan biridir. Dünyanın birçok noktasında insanların sağlıklı ve dinç bir yaşam sürmesi için bu muhteşem ürünleri tedarik eder. Markanın tüm ürünleri gibi Voonka 32 tablet collagen hyaluronic acid takviye edici gıda çeşidinin de sağlığa herhangi bir zararı yoktur. Elbette aşırı kullanımdan uzak durulmalı ve günlük tavsiye edilen bir tablet sınırı aşılmamalıdır. Güvenilirliği tüm kullanıcıların olumlu değerlendirmeleri ile sabitlenmiş olan bu ürünü Trendyol’dan sipariş etmek mümkündür. Siz de kolayca Voonka 32 tablet collagen hyaluronic acid kapsüllerini kapınıza kadar getirtebilirsiniz. Hem kendiniz için hem de sevdikleriniz için daha sağlıklı bir yaşama bu ürün ile ulaşabilirsiniz. Voonka 32 tablet collagen hyaluronic acid cildinizin daha sağlıklı ve canlı görünmesine katkı sağladığı gibi vücudunuzun genel sağlığını olumlu anlamda etkiler.