VOOP Vitamin B12 Methylcobalamin 1000 Mg Sprey-damla 10 ml

259 TL
(25,90 TL / ml)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Al 1 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

VOOP Vitamin B12 Methylcobalamin 1000 Mg Sprey-damla 10 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendies By Damla Satıcı Ünvanı: SAFFET MERDİVAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6170264948
    Bu ürün Trendies By Damla tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VOOP B12 Vitamini Methylcobalamin İçeren Sprey Takviye Edici Gıda VOOP B12 vitamini
  • İçeriğindeki kaliteli hammaddeler ile uluslararası standartlara uygun formüle edilmiştir. "B12 vitamini sinir sisteminin normal işleyişine katkıda bulunur.” "B12 vitamini normal psikolojik fonksiyonlara katkıda bulunur.” "B12 vitamini yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.” "B12 vitamini normal kırmızı kan hücresi oluşumuna katkıda bulunur.” "B12 vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.” Damla formu sayesinde kolay kullanım imkânı sunarken, suya ve sıvı gıdalara karıştırarak tüketilebilir. Sprey formu sayesinde kullanım pratikliği sunar. 203 damla (66 puf) içeriği ihtiyacınızı uzun süre karşılamaya yeter. Methylcobalamin aktif koenzim formu içerir. Kullanım Önerisi: Tavsiye edilen günlük alım miktarı 11 yaş ve üzeri yetişkinler için bir püskürtme veya üç damladır. Uyarılar: Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Not: İlaç değildir. Takviye edici gıdadır.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit B vitamini
  • Aroma Aromasız
  • Form Sıvı
  • Paket İçeriği 10 ml
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver